Ik was een beetje huiverig toen ik de negatieve revieuws hier las en heb op het punt gestaan om Topshoe over te slaan. Het paar slippers dat ik op het oog had, was van de collectie van vorig jaar en n... Ver más
Mijn echtgenote heeft sandalen besteld via Topshoe. Helaas zijn er twee linker schoenen van 2 designs geleverd. Contact met Topshoe opgenomen en de volgende dag is de correcte schoen alsnog afgelever... Ver más
Het bedrijf kan beter Flop-shoe heten. Drie weken na bestelling: geen schoenen, excuusmail met zogenaamde link van PostNL waar notabene te zien is dat er helemaal geen pakket is aangeboden. Meerdere k... Ver más
Deze webshop is waarschijnlijk een scam. Ze leveren niet, reageren niet op de email, en het nummer van de klantenservice is niet in gebruik. Ik wil graag een order annuleren maar verwacht dat ze met m... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
keurige snelle levering
snelle levering, prima product ( Floris van Bommel schoenen )
Eindelijk in de min sterren iets…
Eindelijk in de min sterren iets besteld en betaald daags erop mailtje geannuleerd ga je kijken op de website zijn wel te verkrijgen maar willen dat niet toegeven dus niet bij deze webshop bestellen
Verkopen schoenen die gedragen zijn…
Verkopen schoenen die gedragen zijn door personeel in de winkel. Of van retour ontvangen schoenen webshop
Sorry, maar dit kan niet
FD Assen
Goed prijs en op tijd geleverd bij afhaalpunt
Clarks schoenen gekocht voor een goede prijs. Kon bij Postnl punt worden bezorgd en was op tijd dus ik ben helemaal blij.
Snel bezorgd en goede retour voorwaarden
Ik herken de ervaring van de andere reviewer niet. Bestelling de volgende dag in huis meen ik. Weliswaar retour gestuurd maar ook dit werd prima afgehandeld; nl. GEEN retourkosten en retourbedrag weer snel op mijn rekening, prima!
Horror webshop
Nooit weer....zij leveren zelf niets en zetten de bestelling uit bij derden.
Ze doen met de meest krankzinnige en malafide webwinkels zaken en dat geeft hoop nawerk en ellende. Zo heb ik NU nog nawerk van bestelling uit mei 2016.