Banner for Top Tours

Top Tours Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sapo po kthehemi nga udhetimi 2-ditor ne Budva-Kotorr-Ulqin me agjensine Top tours, dhe realisht ishte nje experience e vecante per ne. Shoferi dhe guida shoqeruese (Nertila), ishin shume miqesor me n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En Familierejse på 10 personer (3 generationer), hvor Top Tours har sørget for, at alting bare spillede! Gode hoteller, flybookinger, transfer, kontakt og god service. Vi kan ikke sætte en finger på n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nje eksperience e bukur dhe me nje guide super korrekte dhe te perpikte. Shoferi Xhulio ka qene i qete dhe i vemendshem per nje udhetim te qete dhe te rehatshem per pasagjeret. Shoqeruesi i guides Eug... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste rejseselskab ever. Vi har rejst med Toptours nu 3 gange til Thailand, lige kommet hjem fra Kata den 27/3/2026. Før rejsen var de hurtige til ombookning grundet krigen I Mellemøsten og og under... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de excursiones
  2. Operador de excursiones
  3. Agencia de viajes

Sobre Top Tours

Escrito por la empresa

Danskejet rejsebureau med mere end 24 års erfaring 💛

Hos Top Tours handler rejser om mere end destinationer – det handler om oplevelser der bliver hos dig for livet. Med vores ekspertise, personlige service og passion for at udforske verden, hjælper vi dig med at indfri dine rejsedrømme.

Uanset om du drømmer om storslået natur og dyreliv, livlige metropoler, bounty-strande eller kulturelle oplevelser, er vi klar til at skræddersy din næste rejse.

Find din drømmerejse

Skræddersyede rejser 🧳

Vi skræddersyr alle rejser fra bunden for at sikre, at vores kunder får præcis det, de drømmer om – og vi sidder altid klar til at dele ud af vores idéer, inspiration og gode råd.

Travelheart Family ⭐️

Top Tours er sammen med 14 andre, danske rejsebureauer en del af rejsekoncernen Travelheart Family, som blev stiftet i efteråret 2023.

Samlet i hele familien har vi 105 rejsemål til forskellige steder på hele kloden, men hver af Travelhearts Familys rejsebureuer har hvert deres speciale, rejsemål, identitet og ekspertområde.

Hvorfor vælge Top Tours

Escrito por la empresa

Danskejet rejsebureau
Top Tours er et danskejet rejebureau med mere end 24 års erfaring. Vi er en veldrevet og økonomisk solid virksomhed med den højeste kreditvurdering og vi er selvfølgelig medlem af rejsegarantifonden nr. 1478.
Vi har specialisterne
Hos Top Tours har vi specialister med stor viden, der kan hjælpe med rejsedrømmen og vi har hele tiden nye idéer og inspiration - få skræddersyet rejsen så den passer til netop jeres ønsker.
Nyhedsbrev
Du kan med fordel tilmelde dig Top Tours nyhedsbrev og blive inviteret til rejseforedrag, være først til at modtage vores gode rejsetilbud og meget mere.
En del af Travelheart Family
Rejsegarantifonden
Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.

Hvis du har købt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dækning, vil du få den bedste dækning.

Información de contacto

Drømmerejser skræddersyet til dig

Vi følger dig hele vejen - før, under og efter rejsen.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

485 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ferie til Thailand

Vi var igen igen godt tilfreds med Toptours som rejse arangsør det klapper bare det hele vi takker Gitte for en god behandling selv om vi var 3timer forsinket var vores transport der bare og ventede på os Gitte havde nogle forslag til hoteller da vi havde været der før havde vi nogle andre og det blev også bare ordnet alle aftaler vi havde lavet med Toptours blev overholdt vi kommer igen

27 de enero de 2025

Hej Otto,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en rigtig god tur.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer med endnu en skøn rejse i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en rigtig god tur til Thailand

Vi havde en rigtig god tur til Thailand. Vi var sent ude med at få rejsen bestilt. Nicklas gav et et hurtigt og godt forslag til en rejsen. Hotellet i Bangkok og Koh Samet var gode, med udsigt til floden og havet. Transporten føltes sikker og fungerede fint.

29 de enero de 2025

Hej Svend,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en rigtig god tur til Thailand. Dejligt, at Nicklas hurtigt fandt et godt rejseforslag, og at både hoteller og transport levede op til forventningerne.

Vi håber at få lov til at hjælpe jer med endnu en skøn rejse i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er 3 gang i træk vi har rejst med…

Det er 3 gang i træk vi har rejst med dem nu,og vi må bare sige at det er fantastisk altid super gode oplevelser og Nicklas lytter altid til kundes behov og han formår altid at gøre ferien fantastisk men gode hoteller og alt spiller bare. Vi er ikke færdige med at rejse med dem
Kæmpe stor ros til Nicklas Højlund
Som er med dig hele vejen, både før du rejser og også på rejsen 🙏🙏🙏

21 de enero de 2025

Hej,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – og for jeres fortsatte tillid til os! Det betyder meget at høre, at I igen har haft en fantastisk rejse med gode oplevelser, skønne hoteller og en service, der lever op til jeres forventninger.

Vi sender jeres ros videre til Nicklas! Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres næste eventyr.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en helt fantastisk…

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Top Tours, og vi kan varmt anbefale dem!
Deres service er intet mindre end ekstraordinær.
De lyttede virkelig til vores behov og var fantastiske til at finde skræddersyede løsninger, der passede perfekt til vores ønsker.

Vi havde desværre et problem med hotellet, som vi havde bedt om, da det ikke levede op til vores forventninger og behov.
Men Nicklas håndterede situationen med stor professionalisme og overskud.
Han gik virkelig langt for at finde en løsning og sørgede for, at vi fik et nyt hotel, som passede perfekt til os.
Denne service var virkelig verdensklasse, og det gjorde en kæmpe forskel for vores ferie.

Takket være Nicklas og hans hjælpsomme og servicemindede tilgang blev vores ferie en helt uforglemmelig oplevelse med skønne minder.
Vi vil uden tvivl bruge Top Tours igen i fremtiden.

3 de enero de 2025

Hej Peter,

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at I har haft en skøn oplevelse med Top Tours, og at vores service har levet op til jeres forventninger.

Vi er glade for, at vi kunne finde en god løsning, da hotellet ikke levede op til jeres ønsker, og vi sender jeres ros videre til Nicklas!

Vi håber at få lov til at hjælpe jer med endnu en uforglemmelig rejse i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alt forløb perfekt fra bestilling af…

alt forløb perfekt fra bestilling af rejsen igennem hele turen og til returrejsen

1 de febrero de 2025

Hej Merete,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi håber på at få lov til at skræddersy dit eventyr igen næste gang, I drager mod Thailand eller Sydøstasien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igen en rigtig dejlig ferie…😎

Rigtig dejlig ferie…. Igen igen arrangeret af Top Tours, Morten..
Vi bookede Nordvietnams natur og hyggelige Hoi An.

Hele forløbet har været dejligt nemt og altid hurtig respons ved spørgsmål.
Vi har været meget tilfredse med alle hotellerne, rigtige beskrevet i oplægget, og gode beliggenheder.
Sejlturen i Halong bugten var rigtig fin, super service ombord- og besøg i en grotte.
Al transfer var til tiden, og dygtige chauffører.
Vi gør det igen …. Næste År… og Top Tours igen.
Mvh Susanne og Jens Henrik Hansen

20 de enero de 2025

Hej Susanne og Jens Henrik,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse – og for endnu en gang at rejse med os!

Det glæder os at høre, at jeres tur til Vietnam levede op til forventningerne, med skønne hoteller, smuk natur og en fantastisk sejltur i Halong-bugten.

Vi sender rosen videre til Morten – og vi ser frem til at hjælpe jer med endnu en uforglemmelig rejse næste år!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alt gik som forventet man skal bare…

alt gik som forventet man skal bare være opmærksom på
mange trapper på hotellet

10 de enero de 2025

Hej John,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

LaVeLa Khao Lak Thailand

LaVeLa Khao Lak Thailand
Pris og kvalitet har passet helt perfekt.
Familie ferie 8 voksne 0g 4 børn, med alt som beskrevet hjemme fra.
Vi fik en super vejledning og behandling af
Nicklas Højlund fra Top Tours.
Lige fra start af vores familie ferie til Thailand / forlænget vinter ferie i uge 7/2025 til vi er kommet hjem har det været trygt, og personlig betjening.
Stedet er lige ud til stranden kanten, men der er også masser af dejlige pool´s i hele komplekset.
Rigtig god mad på hotel LaVeLa, prisen lidt højere end i den nærliggende by, som ligger lige ved siden af hotellet, 2-5 min. stille gang, så kommer første restaurant/bar og så er der bare mange muligheder i hele området.
Bespisning, underholdning, massage, tøjvask, supermarker, skrædder, ture/-guider, Tuk-Tuk, markeder og meget mere.
Et sted som vi gerne vil besøge igen.
Tak til Top Tour´s - Nicklas

10 de febrero de 2025

Hej Helmuth,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det lyder som en helt fantastisk familieferie i Khao Lak. Vi er glade for, at I har følt jer trygge og godt vejledt fra start til slut.

Vi sender jeres ros videre til Nicklas Højlund – han vil helt sikkert sætte stor pris på det! Vi håber at få lov til at hjælpe jer med endnu en skøn ferie i fremtiden.

Tak til Nicklas Højlund

Tak til Nicklas Højlund.
Lige kommet hjem efter 3 fantastiske uger med Øhop i Thailand. Start fra Koh Chang til Koh Mak og videre til Koh Kood. Alt fungerede perfekt med direkte transport fra Kbh til Bangkok.
Kan varmt anbefale denne tur, bare husk at indkøb af gaver og ferieminder skal foretages i Koh Chang, da der på de sidste 2 Øer ikke er mulighed for at købe minder med hjem da de er meget små. Men med skønne Hoteller især med fantastisk udsigt på Koh Mak. Og direkte havudsigt fra Koh Kood.
Retur fra øen var i bedste Thai stil med 1/2 times forsinkelse, men det er charmen ved Thailand.
Er klar til at bestille igen til næste år.

18 de febrero de 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det lyder som en fantastisk ø-hop tur i Thailand. Vi er glade for, at alt fungerede perfekt, og at du har lyst til at rejse med os igen næste år!

Vi sender din ros videre til Nicklas Højlund og glæder os til at hjælpe dig med din næste rejse.

Thailand HuaHin Rest Detail

TopTours hjalp os med at finde et super lækkert hotel i Thailand Hua Hin
Vi ville bo ved stranden og have havudsigt. TopTours fandt en lækkert hotel Rest Detail. Stort lækkert værelse med privat spa fantastisk udsigt ud over havet.
Kunne lægge i sengen og se solen stå op
Fantastisk!
Lækker morgenbuffe.
Meget venlig og hjælpsom personale
Lækker pool område
Rent og lækkert hotel
Ligger ca 10 min udenfor Hua Hin by (i TukTuk) i rolige omgivelse
Et dejligt sted at holde ferie vi var der i 3 uger🌞🌴
Ren balsam for sjælen🙏🌸🌞

15 de enero de 2025

Hej Rikke,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er nu 5 gang vi har Top Tours til…

Det er nu 5 gang vi har Top Tours til at sørge for vores rejse, denne gang 3 uger til Hua Hin på 3 forskellige hoteller, og i Bangkok.
Alt fungerede 100%
Hoteller levede op til vores ønsker, vi blev afleveret og hentet til tiden.
Vi skal helt sikkert også have Top Tours til at sørge for vores næste rejse.

13 de enero de 2025

Hej jan,

Tilrettelæggelse af rejsen.

Tilrettelæggelse af transport, flyvetur og transfer var som det skulle være samt ophold på hotel.
Der manglede noget information angående guidede ture i Thailand. Jeg blev slet ikke informeret om der var nogle så jeg kontaktede Bravo Tours.

9 de febrero de 2025

Hej Hans,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at transport, fly og hotelophold levede op til forventningerne. Vi beklager dog, at du manglede information om guidede ture – det tager vi til os, så vi kan forbedre vores kommunikation fremover.

Hua Hin 2 uger & Koh Tao 1 uge

Vores tur til Hua Hin i 2 uger & 1 uge på Koh Tao sad lige i skabet. Alt tilrettelagt af Morten. Alle tidspunkter for afhentning/kørsel/færgeafgange var 100% OK. Især den private kørsel med minibusser var af høj kvalitet & med yderst kompetente chauffører, som kørte os sikkert & forsvarligt. 2 uger på Hilton i Hua Hin er bare sikkerhed for god service & morgenmad med et personale som er super søde/hjælpsomme. Lounge adgang koster lidt ekstra, men giver mulighed for lidt godt til hals og gane midt på eftermiddagen, så man ikke bliver forfalden til at falde i fastfood fælden! For ikke at glemme bar adlibitum ml. 17 & 19, hvor alt er muligt i drikkevarer / mindre spiseanretninger og et godt bunddække inden turen går ud i byen senere på aftenen. Elsker at høre live musik; Hver onsdag spiller Bangkok Beatles på Fathers Ted’s Irish Pub & Steakhouse i Hua Hin, en kæmpe oplevelse hver gang. Hvis du/I er til Beatles sange; Så skal det opleves. Eller live rock musik på El Toro Loco på Soi 102 hver aften.
Vores sidste uge var på Koh Tao - kørsel i minibus tog små 4 timer, fra Hua Hin og sejlede fra Chumphon til øen med katamaranfærgen. Færgelejet så ved ankomsten lidt kaosagtigt ud, men der var styr på det; Vær OBS på kuffertvægt over 20 kg udløser ekstra betaling. Øen er fin & smuk og henvender sig nok mest til backpackere & yngre mennesker. Er overrasket over hvor mange cannabis forretninger der er og hvor meget der bliver røget i det offentlige rum; Trods Thailands strenge regler for dette! Men vi skulle bare dykke og nyde solen. Vi boede på Haadtien Beach Resort på øens sydligste del (Shark Bay). Snorklede hver dag, men korallerne var brune og så ikke særlig friske ud/ nærmest døde. Men der var mange fisk og ting at se alligevel. Vi var på dykkertur med båd den ene dag. med stop flere steder; Især revet ved Nang Yuan Island var fantastisk at dykke i; Så triggefisk og mange forskellige arter af fisk i store stimer og fantastiske flotte koraller der så mere levende ud. Men de stor havskildpadder, så vi kun ved vores egen bugt. Det var en stor oplevelse at dykke med dem, men også syndt 😪 for skildpadderne, med alle de mennesker omkring sig som kommer dag ud og dag ind. Jeg var selv ude dagen efter alene i kajak samme sted og kunne ligge alene og studere dem i lang tid fra overfladen. Den ene var kæmpe stor / på størrelse med en voksen mand.
Haadtien Beach resort er et godt sted at bo, efter kl. 22 sker der intet. Lidt afsides, hvis du ønsker byliv. Men ikke egnet for folk med gangbesvær; Der er 101 trappetrin fra receptionen til strand plan; Og værre den anden vej op!
Top Tours har for 4. gang arrangeret en rejse for os til Thailand, hvor alt sammen fungerede 100%. Kan kun anbefale Top Tours, hvis du vil have sikkerhed og ingen bøvl på din ferie

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en fantastisk rejse i Thailand!

Vi deler jeres flotte ord med Morten – og tak, fordi I har taget jer tid til at dele så meget af jeres oplevelser med os. Det sætter vi stor pris på!

Vi ser frem til forhåbentlig at få lov til at planlægge jeres næste rejse, når I igen skal til Thailand og Sydøstasien.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig…

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i Thailand, den var veltilrettelagt af Nicklas, der både sørgede for gode sæder på flyveturen samt transport og ophold. Dejligt når alt er godt. Vi har rejst med Top Tours 10 gange til Thailand og vil gøre det næste gang igen.

Hej Aage,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god tur til Thailand! Vi giver jeres roser videre til Nicklas.

Rejser helt sikkert med Top Tours igen

Det er nu anden gang, vi har haft Top Tours til at arrangere vores ferie i Thailand, og det er bestemt ikke sidste gang. Service er helt i top, både før og under rejsen og der er styr på alt, helt ned til mindste detalje.
Vores rejsespecialist Nicklas Højlund har været utrolig dygtig til at lytte til vores ønsker og behov, og har sørget for, at vores 3 ugers ø-hop i Thailand blev en fantastisk oplevelse.

Hej Nette,

En dejlig tur er slut

En dejlig tur er slut. Kho Chang, Kho Mak og Kho Kood, 3 uger i smukke omgivelser sol, strand og vand i top klasse. Toptours arrangerede og alt klappede til ug😁 afhentning i lufthavn, turen videre med speedbåd mellem øerne og til slut retur til Bangkok. Lige fra bestilling 10 mdr før afrejse til hjemkomst har vi fået god service

14 de enero de 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at alt forløb som planlagt, og at du har været tilfreds med vores service hele vejen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top Tours med os hele vejen

Netop hjemvendt fra ø-hop i Thailand, må jeg give Top Tours mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt med Katja fra Top Tours, følte vi os godt taget om i alle vores ønsker. Katja ramte vores ønsker spot on, både med fly, hotel og transfer. Alt klappede på vores rejse, der var styr på det og de små bump vi havde på rejsen, blev bare løst uden problemer. Vi havde en uforglemmelig ferie oplevelse med Top Tours. Stor ros herfra

21 de enero de 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at Katja ramte jeres ønsker, og at de små bump på vejen blev løst uden problemer! Vi giver jeres roser videre til Katja.

Drømmerejse: check

Jeg og min kæreste fik vores drømmerejse hos top tours med hjælp fra Niclas, der skræddersyede en perfekt blanding af afslapning og byliv. 8 nætter i kog Chang, 4 nætter i Koh Kood og 2 nætter i Bangkok som afslutning.
Gode hoteller med mulighed for aktiviteter og afslapning, og en spændende afslutning i bangkok, hvor middage i 50-60 etagers høje skyskrabere tilføjelse lidt krydret kontrast til strandene på øerne.
God sammensætning af antal dage og placering som levede op til vores ønsker og behov - alt i alt god forståelse for rejsesammensætning. Tak og på gensyn.

17 de enero de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det lyder som en fantastisk tur, I har haft, med nogle rigtig fede oplevelser! Vi giver jeres roser videre til Nicklas.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin tur til Thailand, med få "bump"

Vi er et par der havde bestilt en rejse med 4 stop: Bangkok 2 nætter og tre øer med 4 overnatninger på hver. Vi havde tilkøbt fly fra Aalborg til Kastrup så vi slap for en lang køretur. Da flybilletterne kom 14 dage før afrejse, var de alene tur-retur Kastrup-Bangkok! TopTours fik det dog rettet på få dage, så vi skulle flyve fra Aalborg, som bestilt. Da vi mødte op i AAL var vores fly kl 20 aflyst (SAS). Heldigvis var vi i rigtig god tid, så vi nåede flyet 17:45 - pyha! Resten af flyrejserne gik helt efter planen.
Alle transfers var arrangeret af TopTours og fungerede fint. En enkelt gang ankom chaufføren en halv time forsinket - vi nåede at blive nervøse, om vi kunne nå færgen, men det gik liige.
Alle hoteller var fine - dog er Kacha Resort på Koh Chang meget "charteragtigt" med rigtig mange gæster og et lidt træt personale i bar/restaurant.
Ramada Plaza By Wyndham, Bangkok Menam Riverside er et fantastisk hotel, med gratis shuttlebåd fra egen bro!
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

6 de enero de 2025

Hej Erik,

Mange tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for, at I havde en rigtig god rejse, selvom der var lidt startvanskeligheder med flybilletterne.

Godt at høre, at hotellerne levede op til forventningerne – især Ramada Plaza i Bangkok! Vi sætter stor pris på jeres feedback og håber at få lov til at hjælpe jer med en ny rejse i fremtiden.

Dejlige Thailand

Morten Juhl Jensen har arrangeret et dejligt ø-hop i Thailand og været utrolig hjælpsom og venlig.
Det er 3.gang min mand og jeg har rejst med Toptours til Thailand, og det kan virkeligt anbefales. Helt igennem god tur.

13 de enero de 2025

Hej Araxi,

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft et dejligt ø-hop i Thailand!

Vi deler jeres flotte ord med Morten - og tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med os!

Vi ser frem til forhåbentlig at få lov til at planlægge jeres rejse næste gang, I igen skal til Thailand og Sydøstasien.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.