Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Ver más
La empresa ha respondido
VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.
Skallegårdsvej 6B, 4700, Næstved, Dinamarca
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage.
Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvaret , kom svar med leverandøreren besked dagen efter.

Respuesta de Topvvs.dk
Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er kundeservice i topklasse!

Respuesta de Topvvs.dk
Nem bestilling og meget hurtig og problemfri levering. Varerne modtaget som bestilt og til en god pris

Respuesta de Topvvs.dk
Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger, så jeg fik bestilt det rigtige tilbehør. Hurtig respons på mine mails og efter et par dage var aftalen om montering også på plads. Både kundeservice og montør var topprofessionelle, hvilket førte til at jeg hurtigt lagde en ny ordre. Oplevelsen var 100% identisk ved ordre nr 2. Det er absolut ikke sidste gang at jeg anvender TopVVS. Kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de Topvvs.dk
Vi er meget tilfredse med den fine service, og vil garanteret vende tilbage!

Respuesta de Topvvs.dk
Jeg havde bedt om ikke at levere varen i den uge som i gjorde, men det har i overset.
Hilsen
Ole carnø

Respuesta de Topvvs.dk
God butik og priser.levering gik rigtig hurtig kan kun anbefales.

Respuesta de Topvvs.dk
God service, og meget brugbare svar på mine spørgsmål om produktet, som gjorde at jeg handlede netop lige der.

Respuesta de Topvvs.dk
Efter en måned er gået siden bestillingen, har jeg stadig ikke modtaget vasken, og det er slet ikke acceptabelt.

Respuesta de Topvvs.dk
Jeg oplevede god og hurtig service ved levering og returnering.

Respuesta de Topvvs.dk
De svare ikke tilbage på mail. Så ville ikke anbefale andre at handle her.
Jeg har købt en komplet manifold til gulvvarmen. Da den ankom, var den vind og skræv fordi den overhovedet ikke har været pakke forsvarligt.
Jeg har fået vvs’eren til at rette den op, og det har så kostet 500kr i timeløn til ham. Jeg ser derfor gerne at jeg modtager de 500kr i kompensation.
Hurtig levering, og virkelig god hjælp fra kundeservice

Respuesta de Topvvs.dk
Havde bestilt et Grohe produkt, billigste pris på nettet, men det viste sig at være defekt. Overvejede om jeg orkede at reklamere - diskussion, returnering mm.
Skrev alligevel en sen aften, svar tidligt næste morgen - ingen diskussion. Nyt produkt sendt inden for 2 dage.
Super kundeservice!
Tak

Respuesta de Topvvs.dk
Jeg har købt en brusevæg hos topvvs (reference 900988), og den har ingen liste nederst, men skal fikseres ved at fuge væggen fast for neden.
Det er ikke en god løsning, og da jeg nævner problemet for Topvvs via email, anerkender de problemet, og råder mig til at løse problemet med en klods.
Jeg synes ikke, det er min opgave at finde de stumper som mangler for at produktet kan monteres forsvarligt.
Både produktet og serviceniveauet er middelmådigt hos Topvvs.

Respuesta de Topvvs.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.