Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage. Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte et produkt, der desværre viste sig at være i restordre. Kommunikationen omkring dette var hurtig, og der blev med det samme foreslået et rigtig godt løsningsforslag. Vi er meget tilfreds... Ver más

Información sobre la empresa

1. Reformas de baño
  2. Tienda especializada en aire acondicionado
  3. Servicio técnico de calefacción y calderas
  4. Tienda de suministros de cocina
  5. Fontanero

Escrito por la empresa

VVS Service & Kvalitet til billige priser, Online salg af alt i VVS, Sanitet, Vand, Varme, Ventilation.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Billigst og super service

Købte 2 Hansgrohe vandhaner m sensor og fik dem leveret efter 3 dage.
Da jeg havde problemer med indstilling af vandtemperatur, sendte jeg en mai. Fik et par afklarende spørgsmål og da de var besvaret , kom svar med leverandøreren besked dagen efter.

14 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at både pris og levering levede op til forventningerne – og ikke mindst at du fik den hjælp, du havde brug for med indstillingen.

Tak for de pæne ord og fordi du handlede hos Topvvs.dk 😊

Fremragende support!

Jeg modtog desværre en vare, der var defekt, men Topvvs håndterede det helt eksemplarisk. Jeg skrev til dem, og allerede dagen efter blev jeg ringet op. Samme dag sendte de en ombytning afsted. Det er kundeservice i topklasse!

25 de marzo de 2026

Respuesta de Topvvs.dk

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig pris på!

Det er selvfølgelig aldrig fedt at modtage en defekt vare, men dejligt at høre, at du oplevede, at vi fik løst det hurtigt og uden bøvl. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil håndtere den slags.

Tak for de pæne ord – og fordi du handlede hos Topvvs.dk 😊

God pris

Nem bestilling og meget hurtig og problemfri levering. Varerne modtaget som bestilt og til en god pris

25 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at både bestilling, levering og pris levede op til forventningerne. Lige sådan skal det gerne fungere 😊

Tak fordi du handlede hos Topvvs.dk

Kæmpe anbefaling

Det var med både spænding og skepsis over konceptet, at jeg lagde min første ordre på webshoppen, men aldrig har jeg oplevet en så god og serviceminded kundeservice. God vejledning og gode løsninger, så jeg fik bestilt det rigtige tilbehør. Hurtig respons på mine mails og efter et par dage var aftalen om montering også på plads. Både kundeservice og montør var topprofessionelle, hvilket førte til at jeg hurtigt lagde en ny ordre. Oplevelsen var 100% identisk ved ordre nr 2. Det er absolut ikke sidste gang at jeg anvender TopVVS. Kæmpe anbefaling herfra.

30 de marzo de 2026

Respuesta de Topvvs.dk

Tusind tak for din anmeldelse – og virkelig fedt at læse!

Det er helt fair at være lidt skeptisk første gang, så det betyder meget, at du har fået en god oplevelse hele vejen igennem. Dejligt at høre, at både vejledning, bestilling og montering bare spillede.

Tak for de pæne ord og din anbefaling – det sætter vi virkelig pris på.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen hos Topvvs.dk 😊

Fornem kundeservice!

Vi er meget tilfredse med den fine service, og vil garanteret vende tilbage!

20 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er rigtig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – også selvom varen var i restordre.

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne finde en løsning, der fungerede for jer.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og glæder os til at byde jer velkommen igen hos Topvvs.dk 😊

Service i top 👍

Service i top 👍

6 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du oplevede servicen som i top.

Topvvs.dk 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bedt om ikke at levere varen…

Jeg havde bedt om ikke at levere varen i den uge som i gjorde, men det har i overset.
Hilsen
Ole carnø

25 de febrero de 2026

Hej Ole

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på!

Jeg beklager, at vi alligevel fik leveret varen i den uge, selvom du havde bedt om noget andet. Det skulle vi selvfølgelig have været mere opmærksomme på.

Tak fordi du handlede hos Topvvs.dk – og du er altid velkommen igen. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God butik og priser.levering gik rigtig…

God butik og priser.levering gik rigtig hurtig kan kun anbefales.

24 de febrero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering.

Tak for anbefalingen – og fordi du handlede hos Topvvs.dk! 😊

Hej Egon,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse på vores hjemmeside.

Som jeg også nævnte i mailen, har vi ikke modtaget andre henvendelser om samme fejl, og vi har haft mange ordrer igennem i perioden uden problemer. Derfor tyder det på, at fejlen kan være lokal.

Det kan i nogle tilfælde hjælpe at nulstille browserens cache eller prøve fra en anden enhed eller browser.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis vi skal kigge nærmere på det sammen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, og meget brugbare svar på mine spørgsmål om produktet, som gjorde at jeg handlede netop lige der.

29 de enero de 2026

Hej Flemming. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig fedt at høre, at vores svar på dine spørgsmål gjorde en forskel, og at det var med til, at du valgte at handle hos os.

Vi gør os umage for at give ærlig og brugbar vejledning, så det er dejligt at høre, at det blev værdsat.

Du skal være mere end velkommen hos Topvvs.dk en anden gang! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter en måned er gået siden…

Efter en måned er gået siden bestillingen, har jeg stadig ikke modtaget vasken, og det er slet ikke acceptabelt.

29 de enero de 2026

Hej Mehdi. 🥺

Jeg synes virkelig ikke du er fair længere. At lave flere anmeldelser på samme sag er ikke i orden!!

Vi gør alt for at få din nye vask ud til dig hurtigst muligt, men da det er en bestillingsvare, så er der altså leveringstid på den.

Det er ikke vores skyld at fragtmanden har været hård ved pakken, så den er gået i stykker under transporten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplevede god og hurtig service ved levering og returnering.

20 de enero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er rigtig rart at høre, at du har oplevet god og hurtig service – både ved levering og returnering.

Vi håber, du vender tilbage til Topvvs.dk, hvis du får brug for VVS-produkter en anden god gang. 😊

Kan anbefales!

Bestilte vare og fik den næste dag. Fin service.

15 de enero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og service.

Tak for anbefalingen – og for at handle hos Topvvs.dk! 😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Konkurrence dygtig pris.

30 de diciembre de 2025

Hej Anne. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du oplevede en hurtig ekspedition og en skarp pris – det er lige præcis det, vi sigter efter hos Topvvs.dk. 😊

Fin pris

Fin pris, nemt at bestille, hurtig og præcis levering.

30 de diciembre de 2025

Hej Peter. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at alt fra pris til bestilling og levering har fungeret, som det skulle.

Vi sætter stor pris på, at du valgte Topvvs.dk – og du er altid velkommen igen! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De svare ikke tilbage på mail

De svare ikke tilbage på mail. Så ville ikke anbefale andre at handle her.
Jeg har købt en komplet manifold til gulvvarmen. Da den ankom, var den vind og skræv fordi den overhovedet ikke har været pakke forsvarligt.
Jeg har fået vvs’eren til at rette den op, og det har så kostet 500kr i timeløn til ham. Jeg ser derfor gerne at jeg modtager de 500kr i kompensation.

4 de diciembre de 2025

Nyt toilet

Hurtig levering, og virkelig god hjælp fra kundeservice

1 de diciembre de 2025

Hej Bit. :)

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at både levering og kundeservice har levet op til dine forventninger.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye toilet – og du er altid velkommen hos Topvvs.dk igen! 😊

27 de octubre de 2025

Respuesta de Topvvs.dk

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at leveringen levede op til forventningerne – det er altid målet.

Tak fordi du valgte Topvvs.dk! 😊

Havde bestilt et Grohe produkt

Havde bestilt et Grohe produkt, billigste pris på nettet, men det viste sig at være defekt. Overvejede om jeg orkede at reklamere - diskussion, returnering mm.
Skrev alligevel en sen aften, svar tidligt næste morgen - ingen diskussion. Nyt produkt sendt inden for 2 dage.
Super kundeservice!
Tak

21 de octubre de 2025

Respuesta de Topvvs.dk

Tusind tak for din anmeldelse, Henrik!

Det er selvfølgelig super ærgerligt, når et produkt ikke lever op til forventningerne. Vi er rigtig glade for, at du skrev til os – og at vi kunne få sendt dig en ny vare hurtigt og uden besvær. Det er præcis sådan, vi gerne vil hjælpe, når uheldet er ude.

Tak for de pæne ord – og du er altid velkommen hos Topvvs.dk igen! 😊

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har købt en brusevæg hos topvvs…

Jeg har købt en brusevæg hos topvvs (reference 900988), og den har ingen liste nederst, men skal fikseres ved at fuge væggen fast for neden.

Det er ikke en god løsning, og da jeg nævner problemet for Topvvs via email, anerkender de problemet, og råder mig til at løse problemet med en klods.

Jeg synes ikke, det er min opgave at finde de stumper som mangler for at produktet kan monteres forsvarligt.

Både produktet og serviceniveauet er middelmådigt hos Topvvs.

6 de octubre de 2025

Hej Alex 🙂

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot – – også selvom den ikke var helt positiv

Først og fremmest vil jeg gerne pointere, at vi ikke har anerkendt, at der skulle være en fejl ved produktet. Brusevægge af denne type monteres som beskrevet i vejledningen, og det fremgår også tydeligt af produktbilledet.

Derudover har vi desværre ikke mulighed for at ændre på produktets udformning, da vi er forhandler og ikke producent.

Jeg er lidt i tvivl om, hvad du mener med, at serviceniveauet er middelmådigt. Du skrev ind til os, og jeg vejledte dig ud fra monteringsvejledningen – og tilbød også et tip til en alternativ løsning, hvis du ønskede at gøre det mere stabilt.

Du ønskes en god dag.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.