Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det virker håbløst ineffektivt. De har en kontaktafdeling ude af stand til at gøre noget som helst. Jeg kan ikke helt se hvorfor der skal betales lønkroner hertil. De skulle hellere til at få styr på... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absurd at GLS henviser til Trafikstyrelsen ved klage over en smadret pakke. De har ifølge sig selv ikke kompetencer til at vurdere, om en ting er emballeret ordentligt eller ej. Man henvises i stede... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kold og ubehagelige for det meste. Jeg har taget flere kørekort og føler at deres attitude er unødvendig kold og ubehagelig. Mange består sikkert ikke af denne grund. Ikke noget galt i at være et menn... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man møder op til en teori prøve i Helsingør, til voldsomt slørede billeder og dårlig lyd, en medarbejder da hedder Marco da bare går uden at svarer på hvorfor de bruger en 30 år gammel test. Det jo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de transporte
  2. Empresa de autobuses y autocares

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Trafikstyrelsen har ansvar og opgaver inden for jernbane, færger og anden kollektiv trafik

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Har ventet 4 mdr

Har ventet 4 mdr. på behandling af generhvervelse af kørekort, efter mange henvendelser, får man at vide hvergang man ska kigge i eboxen, det gør jeg så hver eneste dag👎

23 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuldstændig uacceptabel service / ingen…

Fuldstændig uacceptabel service / ingen service !
Har haft bil på værksted , og kontakter styrelsen da mekanikeren ikke bliver færdig til tiden . Fristen er overskredet med 36 timer .... Får at vide der er intet at gøre , der blir sendt bøde på 2000 kr og at jeg skal få klippet pladerne !
Da jeg spørger hvorfor jeg skal få klippet pladerne og hermed få en merudgift bliver jeg lukket af og røret lagt på !
Helt vanvittigt
Jeg er mildest talt ret frustreret og rasende

5 de septiembre de 2019

REN PENGE MASKINE

Min bil er indkaldt til syn, og har modtaget nr. 2 bøde for udeblivelse. Den har stået på værksted 8 uger med en motor der er renoveret( værksted lukket i 3 uger med ferie) Jeg har kontaktet Trafikstyrelsen og fortalt at motoren er/var skilt ad, p.g.a. for høj co2 udligning. De var ligeglad for jeg kunne BARE afmelde den.

20 de agosto de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er åbenbart ligeglade med synstandarder.

Købte en gammel Fiat fra 1991. Den blev købt hos Jensenbiler i Vejrup, og var nysynet ved Vestjysk Bilsyn i Bramming 29/3 2016. Efter 14 uger har jeg bilen på værksted, og de kan konstatere, at tank, bremserør og bagbro er totalt gennemtærede. Alle tre skader er noget, som har været længe undervejs, og mekanikeren kan på ingen måde forstå, at denne bil er synet for så kort tid siden. Den er så ringe, at han ikke vil lade mig køre derfra i den. Jeg henvender mig til trafikstyrelsen, som blot svarer, at der er 4 ugers frist for klager over synsafgørelser. Nu er jeg som sådan heller ikke kun ude på at klage, men også at gøre dem opmærksomme på den tvivlsomme standard, som forhandler og synshal åbenbart sender på vejene. Til dette har Trafikstyrelsen end ikke svaret. Flot med sådan en instans, som går op i deres arbejde.

19 de agosto de 2016

UACCEPTABEL

Får et brev fra trafikstyrelsen med en bøde på 2000 kr pga for sent syn af min bil.. Jeg ringer med det samme til trafikstyrelsen som oplyser at bøden nu lyder på 4000 kr.

Jeg tjekker min e boks igen og kan konstatere at jeg aldrig har modtaget besked fra trafikstyrelsen. Jeg konstaterer at beskeden fra trafikstyrelsen har været sendt til det forkerte firma navn/e boks.

Jeg betaler bøden på 2 x 2000 kr da jeg får at vide at der er intet at stille op.

Nu har trafikstyrelsen politianmeldt mig pga manglende betaling. Jeg har betalt begge regninger til tiden, men får at vide fra trafikstyrelsen at de intet kan gøre da de har valgt at lukke sagen. Jeg får at vide at jeg bare skal vente på at politiet kontakter mig!!

Føler mig lidt fattigere og magtesløs !!

1 de diciembre de 2015

nul service

Jeg håber de selv inde ved trafikstyrelsen en dag kommer til at opleve sådan en blandet føelse af vrede, had, frustration og magtesløshed som jeg oplevede sammen med familien da trafikstyrelsen valgte at rive 4000kr fra os.

Hører pludseligt fra dem i et brev at vi skylder dem 2000kr. Ringer ind næste dag for at høre hvad der sker, men vi for bare meddelelsen at vi skylder dem 4000kr !
Man tør næsten ikke spørge hvad der foregår i frygt af at de finder på et nyt tal !

At skulle som børnefamilie smide 4000kr + prisen for et syn + det der skal laves på bilen er bare ikke en udfordring man har lyst til at tage

Ved godt der er penge i at sende rykkere ud men næste gang hvorfor sender i ikke en automatisk sms inden man pludselig mister sin bil, arbejde osv.

Behandel jeres kunder/ofre lidt bedre

12 de agosto de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Statsaccepteret gummistempel, eller hvad.......

Har i 3 sager vedr. flyforsinkelser fremsendt klager til styrelsen og hver gang fået svar tilbage, hvori de medgiver flyselskabets forklaring som værende accepteret og derfor afviser ret til kompensation som EU reglerne ellers foreskriver.
Efterfølgende er den ene sag foreløbig blevet fremført som stævning mod flyselskabet og her medgav Højesteret at der skal udbetales kompensation som nu er modtaget.
Den næste sag har Trafikstyrelsen nægtet at udlevere dokumentation for, men Ombudsmanden har underkendt deres afvisning og sagt de skal udlevere ønsket materiale. Materialet viser der er urigtigheder i de oplysninger flyselskabet har givet som begrundelse for afvisning, men som Styrelsen har accepteret, så nu forberedes der stævning mod TUIfly som det drejer sig om.
Vi undersøger p.t. muligheden for at lave en sammenfattet klage over den sagsbehandling vi udsættes for hos Trafikstyrelsen, idet de mange underkendte sager vidner om en form for gummistempel til gavn for flyselskaberne og ikke som et uvildigt organ med saglighed og objektivitet som førsteprioritet.

24 de enero de 2015

Usansynlig dårlig service

D. 25-07-2014 & d. 06-08-2014 har jeg skrevet til Trafikstyrelsen, men har ingenting hørt, det er der også andre på Trustpilot som ej heller hører noget, samtidig kan man se de har en meget lav score, så selskabet laver absolut ikke op til deres forpligtigelser.
Vi kan lige så godt lade være med at have den slags selskaber, som ikke vil betjene deres kunder.
Mit problem, var en dag blev vi overfløjet af det samme fly OY-SUR i ca. 35 min. i meget lav højde, jeg kunne flere gange læse initialerne med det blotte øje.
Flyet er ejet af BioFlight i Holte.
Det er ganske ringe udover en automatisk mail svarer, har jeg intet hørt.
Hvad skal vi med et selskab der er så ringe.
Jørgen Rützou

10 de agosto de 2014

Dårlig oplevelse

Efter jeg fik lov fra Trafikstyrelsen, at jeg kunne få en chance til blive færdig med at reparere min bil, jeg fik at vide at jeg kunne få en chance til at lave en om syn i den 27. maj. 2014, men jeg fik desværre at vide fra bilsyn at perioden var udløbet og de kunne ikke gøre noget mere end jeg blev nød til at lave en ny syn. Men da jeg har fået at vide fra bilsyn, at jeg kan lave en ny syn igen til 33 dage mere indtil jeg kan om syne min bil før perioden udløber, men efter 10 dage fik jeg desværre et girokort hvor der stod et bødestraf på 2000 kr. efter jeg lav en ny syn i den 27 maj. 2014. Det var faktisk uretfærdighed og ulovligt til at give et bødestraf på den måde.

11 de junio de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.