Travelstart Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte flybilletter til Japan, som blev aflyst pga. en ændring i afgangstiden på et fly. Brugte uendelig meget tid på at tale med chatbots og på at blive virvlet rundt og rundt i et meningsløst loop h... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette selskapet driver ulovlig svindel knyttet til deres ombookingsrutiner. De tar seg godt betalt for en reise, så ringer de og prakker på deg en dårligere reise til samme pris fordi den du valgte... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg søgte billige flybilletter på nettet, og blev ledt over på Travelstart.dk, hvor de billigste flybilletter til netop min rejse kunne findes. Jeg fik mine billetter til den bedste pris. Fik tilsendt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte rejsen februar 2020, blev aflyst i maj pga corona. Umuligt at få en fornuftig dialog om eller en forklaring på hvorfor der nu i december er gået 7 måneder uden penge retur. Påstår at de afventer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Billige rejser, siste minuten, charter, hotel, fly, billeje, samme fly, samme plads, lavere pris

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Skidt

Jeg skulle bestille flybilletter, og igennem både udfyldeses blanketter, og kreditkortbetaling før de fortalte mig at der var fuldt booket.
Jeg forsøgte flere gange, og deres hjemmeside er ikke opdateret til trods for jeg fik en "udsolgt" meddelelse.
Spar os da lidt tid, og tjek det FØR i beder om ALLE oplysninger.

14 de julio de 2009
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service - får, hvad man bestiller!

Bookede flybilletter indenrigs. Havde læst kritikken og blev nervøs, da vores billetter ikke stemte overens med Cimbers fartplan.
Fik pænt svar pr. mail.
Det viste sig, at vores nervøsitet var helt ubegrundet. Alt gik planmæssigt. Man skal jo selv tjekke, hvad man bestiller på nettet.
Bruger gerne Travelstart igen!

10 de julio de 2009

Very good service

I bought tickets to Faroe Islands and there were no issues with the tickets, or the booking with Atlantic Airways. I did, however, have an issue with the flight cancellation insurance and Priority service, which I specifically did not choose, but nevertheless, it appeared as a choice I had to pay for even though I didn't want it. I immediately wrote an e-mail to the travelstart.se customer service and within a very short time, was credited the flight cancellation insurance. This is obviously not ideal, but what's important is that they refunded me the extra, and generally I'm pleased with the experience.

I will use them again.

1 de julio de 2009

Bedrageri...

På trods af omhyggeligt fravalg af afbestillingsforsikring (som er særdeles kostbar sammenlignet med andre) samt en såkaldt "assist", blev vi alligevel trukket for beløbet.
Det er en helt uacceptabel adfærd, og kan kun betragtes bedrageri.

Jeg har valgt at anmelde virksomheden, da jeg kan se, at andre har haft identiske oplevelser.

18 de junio de 2009
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snyder med tillægsprodukter. Hold jer væk

jeg fandt en billig billet til Paris, men da jeg skulle bestille begyndte fælderne. Først skulle jeg markere seks forskellige services som jeg ikke ønskede. Alligevel blev jeg promptet om hvor vigtigt det var at jeg skulle tilføje services som travelassist og rejseforsikring. Endelig blev rejseforsikringen valgt selv om jeg ville sige nej. Dårlig løsning, da jeg endte med at betale 179 for en forsikring jeg ikke ville have haft :-(

1 de junio de 2009
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man tror man har en rejse

Det gør man fordi de har hævet ens penge, men når man så skal rejse finder man ud af at rejsen er annulleret, uden at man er blevet underrettet. Man kan ikke ringe til dem og de svare aldrig på mail, jeg har en sag kørende mod dem. Bestil aldrig hos dem. De er svenske og dine penge er derfor ikke beskyttet.... Find et andet sted at bestille..

27 de abril de 2009
Valorada con 1 estrellas sobre 5

hold jer langt væk fra travel start

Har købt billeter til Gambia sammen med mine venner og de har rykket og aflyst afgange i en uendelighed. Alle mine venner som skulle med på rejsen har opgivet at komme afsted. Selv her 1 dag før afgang har de lige rykket min afgang frem 2 dage frem og jeg er ved at ro de gør det med vilje for at få os til at aflyse vores rejse..
Det er den mest elendige oplevelse

10 de diciembre de 2008
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Billige billetter men hold jer væk fra Travelassist

Jeg har købt billetter til Cape Town gennem Travelstart. Vi er tre der skal afsted, men en passager skal hjem før de andre. Det kræver, at man laver to bookninger. Jeg spurgte Travelstart om det var muligt, at alle tre passagerer kunne blive seated ved siden af hinanden. Her svarede Travelstart ja - jeg skulle bare betale for deres travelassist på alle bookninger.
Da jeg havde booket billetter og betalt for travelassist skrev jeg straks til rejsebureauet og bad om tre sæder ved siden af hinanden.
De svarede også hurtigt, men svaret var at de ikke kunne booke sæder hos flyselskabet - selvom deres travelassist pakke lover det.

Efter en masse skriverier frem og tilbage lykkedes det mig at få pengene tilbage. Det var de billigste billetter på markedet, men deres travelassist-produkt er ikke pengene værd!

30 de septiembre de 2008

Billig og let tilgængelig

Oftest billigst, nem at bruge. Har virket hver gang (jeg har brugt dem ca. 12 gange). Minus er at man ikke kan ringe, til gengæld er de hurtige på email. Fungerer som alle andre ligende selskaber, man er selv ansvarlig for alle oplysninger på billetten. Minus at det koster penge at få indtastet sine bonusprogrammer.

14 de agosto de 2008

No title

Fly billetter til 4 flyvninger for 4 personer i USA bestilt. Alt virkede perfekt. God info på mail i forløbet. Det er ikke sidste gang jeg bestiller via travelstart.dk

27 de agosto de 2007

No title

Et suverænt rejse-site som altid har de billigste rejser i sammenligning med andre søgemaskiner.

Derudover viser de hele prisen når man søger, og der ryger som regel ikke alle mulige ekstra gebyrer/skatter oveni. Ingen problemer til dato.

26 de agosto de 2007

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.