Trendhim Opiniones

2446
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The goods are incredibly beautiful and of high quality, plus I received it within 3 days! I contacted the store about a defective piece, they responded within half an hour and immediately sent a new o... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vlastní produkt výborný. Doprava katastrofální. Zmatené SMS zprávy o doručení ve večerních hodinách, kdy doručení přes nezvyklý čas stejně neproběhlo. Nakonec se kurýr bez toho že by se mne pokusil ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfektni prozákaznický přístup! Objednala jsem pánský náhrdelník a modrými kamínky - po 2 měsících nošení začaly kamínky vypadávat - napsala jsem e-mail do obchodu, vyžádali si fotografie, na základě... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

S eshopem Trendhim.cz jsem spokojený díky skvělé komunikaci se službou zákazníkům. Kdy mi na jakýkoli dotaz k mé objednávce vždy obratem odpověděli a poslali mi vyžádané informace k mé objednávce a na... Ver más

Información sobre la empresa

6. Tienda de ropa de seguridad y de trabajo
  7. Tienda de gafas de sol
  8. Relojería

Escrito por la empresa

Trendhim nabízí širokou škálu doplňků a šperků pro muže. Od náramků, náhrdelníků a prstenů, až po holicí potřeby, peněženky, tašky a motýlky. Vždy nabízíme možnost doručení zdarma, bez ohledu na hodnotu vaší objednávky. Poskytování nejlepších zákaznických služeb je naší prioritou číslo 1.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(2446)

187 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rychlost zpracováni,jenom doprava přes…

Rychlost zpracováni,jenom doprava přes zásilkovnu hrůza.

8 de diciembre de 2025

Dobrý den, Viktor 😊

Vaše pětihvězdičková recenze je hudbou pro naše uši! 🎵💖 Vážíme si vaší věrnosti a jsme nadšeni, že jste spokojeným zákazníkem.

Děkujeme za Vaši důvěru!

Mějte se krásně,

Very fast delivery

Very fast delivery, well packaged goods. The delivery items themselves are very well made, I am satisfied. I can highly recommend them to others interested.

Hello Petr 😊

We're thrilled to have met your expectations. Your positive review just made our day! 😁💯

Looking forward to your next visit!

Best regards from the Trendhim team 😎

Kat, Trendhim

Rychlé vyřízení

Rychlé vyřízení

8 de diciembre de 2025

Dobrý den, Martina,

Jsme v sedmém nebi, když se dozvíme, že jste u nás měli hvězdný zážitek!🌛✨ Už odpočítáváme chvíle, kdy vás opět přivítáme 🤗.

Přeji vám úžasný den 🎉

Karine, Trendhim

Nice product

Nice product, the shipping was a little bit longer

Hello Ellen,

Your incredible feedback fuels us! 🚀 Thanks for sharing it with everyone. We hope to see you back in the shop for more fabulous finds! 🛍️

Have a wonderful day 🌞

Amllel, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skvělý výběr dárků pro muže

Skvělý výběr dárků pro muže. Naprostá spokojenost.

Dobrý den, Jana 😊

Jsme moc rádi, že jste nám napsali tuto úžasnou recenzi! 🌍🤗 Vaše spokojenost je důvodem naší další usilovné práce.

Děkujeme, že jste součástí naší cesty! 👣

Brzy na shledanou!
Agnes, Trendhim

Valorada con 1 estrellas sobre 5

objednal jsem si zimní čepici za 700,-…

objednal jsem si zimní čepici za 700,- a přišla taková lehká čepice,která se po dvou dnech rozešíla a je na vyhození

28 de noviembre de 2025

Dobrý den, Zdenku,

děkujeme za Vaši recenzi a je mi velmi líto, že čepice nesplnila Vaše očekávání. Vidím, že už jste v kontaktu s naší zákaznickou podporou e-mailem, která Vám pomůže situaci co nejrychleji vyřešit.
Omlouváme se za komplikace a děkujeme za trpělivost.

Marcela, Trendhim

wery good !!

Hi Marie

We're over the moon knowing you had a stellar experience with us!🌛✨ We're counting down the moments until we can welcome you back.🤗

Have an awesome day 🎉

Amllel, Trendhim

Jana

Moc hezké a profesionálně vyrobené zboží. Luxusní materiál.

Dobrý den, Ing. Jana 😊

Děkujeme Vám, že jste si nás vybrali a že jste si našli čas napsat nám pětihvězdičkovou recenzi. 🌟 Moc děkujeme !

Doufáme, že se k nám budete vracet i nadále! 😉

Přejeme vám, aby váš den byl stejně skvělý jako jste vy 💙

Eva, Trendhim

Nice product!

Nice product!

Hi Tereza,

We're all about the good vibes - and we thank you for sharing them with us. 💖

Here's to many more Trendhim packages! 📦

Take care,

Celia, Trendhim

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Objednaný prsten nepřišel

Objednaný prsten nepřišel, místo něho přišel úplně jiný černý prsten. Zatím žádná odezva na email. Velké zklamání

Dobrý den, Richardo,

děkujeme za Vaši recenzi.

Velmi nás mrzí, že Vám dorazilo jiné zboží.

Vidím, že Vám naše zákaznická podpora již odpověděla a problém byl vyřešen k Vaši spokojenosti. Děkujeme za Vaši trpělivost a omlouváme se za vzniklé komplikace.

Marcela, Trendhim 🌞

Zcela bez problému

Zcela bez problému. Velká spokojenost .

Dobrý den, Marie 🤗

Moc děkujeme za úžasnou pětihvězdičkovou recenzi! 🌟 Zaručeně jste udělali dojem! 😉.

Nezapomeňte: kryjeme vám záda, co se týče pánských doplňků ✨.

Remo, Trendhim

Jsem velmi spokojená

Jsem velmi spokojená, pozlacený řetízek je přesně takový, jako v nabídce. Je hladký, nemá ostré hrany.
Zásilka došla i nyní v předvánočním shonu rychle.

Dobrý den, Jana,

Vaše úžasná zpětná vazba nás pohání! 🚀 Děkujeme, že jste se o ni se všemi podělili. Doufáme, že nás opět brzy navštívíte a najdete si další skvělé doplňky! 🛍️

Přejeme vám krásný den 🌞

Nevila, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

bylo to rychle ,jsem spokojena tak…doufám bude spokojen i vnuk pod stromečkem

bylo to rychle ,jsem spokojena tak oufam že bude spokojeny i vnuk na vánoce

2 de diciembre de 2025

Dobrý den, Ludmila,

Vaše pětihvězdičková recenze nám vykouzlila úsměv na tváři! 😄 Slouží nám jako připomínka, proč nás baví to, co děláme!

Přejeme Vám spoustu stylových dnů! 🕺

Nélia, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really nice and high quality product.

Really nice and high quality product.
It will shine on the meetings with cusromers in Czech Republic ;)

I appericiate fast delivery and 15% cashback for next order.

thumb up

29 de noviembre de 2025

Hey Petr 🤩

Thank you for not only choosing us but also for the fantastic feedback! Those five stars are pure magic! ✨

Looking forward to growing your Trendhim collection, 🛍️

Potřebuji zboží vyměnit

Potřebuji zboží vyměnit. Jde o pánský naramek , věk S za vel. M. Nevím kam poslat nevyhovující velikost

26 de noviembre de 2025

Dobrý den, Jarmila 🤗

Nezapomeňte: kryjeme vám záda, co se týče pánských doplňků ✨.

Vse v pořadku,zboží perfektní

28 de noviembre de 2025

Dobrý den, Miluše 😊

Doufáme, že se k nám budete vracet i nadále! 😉

Přejeme vám, aby váš den byl stejně skvělý jako jste vy 💙

Celia, Trendhim

Satisfaction and praise

The goods is described on the web on detail, including many photos, leaving no space for disappointment. The real stuff responds to web description. Interesting thing - the price has been reduced significantly since I have noticed the bag for the first time. This is nice bonus. Delivery was fast regarding the goods came from abroad.

26 de noviembre de 2025

Hi Jiří 😊

It means the world to us that you left an awesome review! 🌍🤗 Your satisfaction is the reason for our continued hard work.

Thanks for being a part of our journey! 👣

See you soon!

Eva, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hledala jsem originální dárek a našla…

Hledala jsem originální dárek a našla jsem Vás. Peněženka je skvěle vymyšlená, když ji nechcete tahat celou vyjmete jen pouzdro na karty, které je v peněžence dané... No prostě originální...

27 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Dobrý den, Petra,

Přejeme Vám spoustu stylových dnů! 🕺

Remo, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Package was good packed,comunication is…

Package was good packed,comunication is část and simple,and i can watch consigment in the mail.

24 de noviembre de 2025

Hello Michal 😊

Looking forward to your next visit!

Best regards from the Trendhim team 😎

Kat, Trendhim

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.