Trendhim Opiniones

1719
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A minőség az amire számítottam. Lenyűgöző, ezzel mindent elmondtam. Megrendelést követő második napon meg kellett volna kapnom a termékeket, nem a trendhim hibája, hogy a gyorsított rendelésnél a fut... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A párom szülinapjára rendeltem egy 12 fakkos gravírozott bőr óratartó dobozt üveg tetővel. Nagyon szép, minőségi darab, ami gondosan csomagolva érkezett. Ráadásul még az egyedi felirat gravírozásával... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Másodjára rendeltem innen. A mostani rendelésnél véletlenül mást küldtek. Ügyfélszolgálat 24h belül korrigálta a hibát,gyorsan felvették a kapcsolatot velem és a megrendelésemet elküldték. Gyors és... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Az üres dobozt nem értettem, miért kellett bele tenni a rendelésbe. Semmi értelme. A karkötő szerintem nagyobb, mint amit szerettem volna, mert én a hosszát mértem le, ami a csukló mérettel megegyezik... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(1719)

150 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I received exactly what I ordered.

I received exactly what I ordered. The packaging was sophisticated and impeccable. I was also satisfied with the delivery time.

19 de junio de 2026

Hello Ferenc ! 🤩

Your review gives us good vibes!🎉

Thank you for being an awesome part of Trendhim! 🙌

We are already looking forward to your next visit.

Nélia, Trendhim

Perfect

​Everything was great, I love the hat!

18 de junio de 2026

Hello Zsolt ! 🤩

Your review gives us good vibes!🎉

Thank you for being an awesome part of Trendhim! 🙌

We are already looking forward to your next visit.

kedvesek,gyorsak

15 de junio de 2026

Kedves György! 🤩

Köszönjük a kedves szavaidat és az 5 ragyogó csillagot🌟!

Reméljük, hogy szép napod lesz!😍

white ceramic ring

I ordered a ring, it looks exactly like in the picture, the sizing is easy to understand and it fits perfectly, the product is beautiful and comfortable to wear, the order arrived in time and overall everything went smooth. thank you!

12 de junio de 2026

Hi Ev! 🤗

Thank you so much for your review and for awarding us these amazing 5 stars! ✨

Your satisfaction is what motivates us every day.

We cannot wait for you to visit us again 🙌.

Marcela , Trendhim

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Az óra amit rendeltem szép

Az óra amit rendeltem szép. A doboz amiben találtam csalódás volt mert a kicsomagoló videókban egy minőségi fadobozban szállították korábban.Én egy egyszerű papírdobozban kaptam.

11 de junio de 2026

Kedves Zsolt,

Nagyon köszönjük, hogy megosztotta velünk az értékelését! Rendkívül örülünk, hogy az új óráját gyönyörűnek találja. Őszintén értékeljük a csomagolással kapcsolatos visszajelzését is. Bármikor szívesen fordulhat hozzánk közvetlenül az info@trendhim.hu címen, ha a csomagolással kapcsolatban kérdése van, vagy ha további segítségre van szüksége.

Üdvözlettel,
Alina, Trendhim 🩵

Remek a választék

Remek a választék, minőségi az árú és korrekt a szállítás.

12 de junio de 2026

Kedves Viktor! 🤗

Elolvastuk az értékelésedet, és a fellegekben járunk!🌙

Várjuk vissza, és kellemes napot kívánunk!

Oké!

Amit kértem, azt adta viszonylag gyorsan.

11 de junio de 2026

Szia Sutka! 🤗

Nagyon köszönjük az értékelésedet és hogy megajándékoztál minket ezekkel a csodálatos öt csillaggal! ✨

A te elégedettséged motivál minket mindennap.

Alig várjuk, hogy újra ellátogass hozzánk 🙌.

Jessica , Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Minden pontosan megegyezik az oldalon…

Minden pontosan megegyezik az oldalon leírtakkal. Nagyon szép karkötőt érkezett. Gyorsan postára adtàk, a nyomkövetés hihetetlen pontos.
Gravírozva kértem a karkötőt az is pont mint a képen.

9 de junio de 2026

Kedves Renàta! 😊

Köszönjük a rendelésedet és az 5 csillagos értékelésedet 💙

A támogatásod energiát ad nekünk, hogy minden nap a legjobbat nyújthassuk.

Nagyon örülünk, hogy a Trendhim család tagja vagy, és alig várjuk, hogy hamarosan újra találkozzunk!

Absolut promt delivery!

Absolut promt delivery!! Thank you:)

5 de junio de 2026

Hi Csilla,

Your 5-star review puts the biggest smile on our faces! 😄

It is a reminder of why we love what we do!

Here is to more stylish journeys ahead!😎

Best regards,

Celia, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A megrendelt termék teljesen megfelelő

A megrendelt termék teljesen megfelelő, jó minőségű, szuper karkötő. A várható időn belül megtörtént a szállítás. Ajándékot is küldtek :-)

4 de junio de 2026

Szia Méhes! 😊

Nagyon köszönjük a bizalmadat, és hogy a Trendhimet választottad.

Hálásak vagyunk az 5 csillagos értékelésedért. A Trendhim ma azért lehet az, ami, mert vannak olyan vásárlóink, mint te.💛

Sok szeretettel küldjük feléd 🥰.

Jessica, Trendhim

Kedves János! 🤗

Elolvastuk az értékelésedet, és el vagyunk ragadtatva!🌙

Várjuk a következő látogatásodat, és kívánunk egy csodás napot!

Celia, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The website and the order process is…

The website and the order process is fast. The communication is matter-of-course and friendly. I satisfied for my order and we were surprised for the gift. My son is really proud of those necklaces.

2 de junio de 2026

Hi Lempnerné 😊

We appreciate the time you took to let everyone know about your shopping experience 🥰.

THANK YOU for your support!

Until your next visit : 💙💙💙.

Nélia, Trendhim

Minőségi termékek

Minőségi termékek, gyors precíz szállítás.
Mindenkinek ajánlom!

28 de mayo de 2026

Szia Norbert! 💛

Nagyon köszönjük, hogy a Trendhimet választottad, és hogy öt csillagot adtál! ✨

Várjuk, hogy bővítsük a Trendhim-gyűjteményedet, 🛍️

Martin, Trendhim

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Minősé, méret

A nyaklanc kicsi. Nem olyan szinu mint ahogy a kepeken latszik. Kisebb és kevésbé minőségi

26 de mayo de 2026

Kedves István,😊

Köszönjük, hogy megosztotta velünk a visszajelzését. Nagyon sajnáljuk, hogy a nyaklánc méretével, színével és minőségével kapcsolatban nem felelt meg az elvárásainak.

Mivel ebben a kialakításban valódi, természetes Lapis Lazuli köveket használunk, a mély kobaltkék árnyalatok és a természetes mintázatok enyhén eltérhetnek darabonként, így minden darab egyedi. Személyesen írtunk Önnek az info@trendhim.hu e-mail címre, hogy többet megtudjunk a tapasztalatáról, és biztosítsuk, hogy minden az Ön megelégedésére legyen elintézve!

Meleg üdvözlettel,❤️

Szuper.

Szuper.
Thank you.

20 de mayo de 2026

Helló 2120! 🤩

A visszajelzésed jó érzéssel tölt el minket! 🎉

Köszönjük, hogy a Trendhim fantasztikus része vagy! 🙌

Már alig várjuk a következő látogatásodat.

Kasia, Trendhim

Nagyon szép, gyors

Nagyon szép , amit rendeltem. Tökéletesen megfelel ajándéknak. Sürgős rendelést kértem, és ím, megérkezett.

19 de mayo de 2026

Szia Langó! 🤗

Elolvastuk az értékelésedet, és teljesen el vagyunk ragadtatva!🌙

Várjuk a következő látogatásodat, és kellemes napot kívánunk!

Alina, Trendhim

Korrekt

Korrekt, pontos. Nem kellett felesleges köröket futni. A megrendelt termék határidőn belül megérkezett.

15 de mayo de 2026

Szia Oláh! 😊

Köszönjük a rendelésedet és az 5 csillagos értékelésedet 💙

A támogatásod energiát ad, hogy minden egyes nap a lehető legjobbat nyújthassuk.

Nagyon örülünk, hogy a Trendhim család tagja vagy, és alig várjuk, hogy hamarosan újra viszontláthassunk!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sajnos a köves fülbevaló második…

Sajnos a köves fülbevaló második használat után lejött a ragasztó elengedte a mágnes előtt....

14 de mayo de 2026

Kedves Viktória, 👋

Köszönjük a visszajelzését. Nagyon sajnálom, hogy a köves fülbevalója már a második használat után szétesett a ragasztó meghibásodása miatt! Ez egyáltalán nem az a minőség, amelyre törekszünk, és teljesen megértem a csalódottságát. 🙁

Annak érdekében, hogy ezt a lehető leghamarabb rendbe tegyük, éppen most közvetlenül e-mailt küldtünk Önnek az info@trendhim.hu címről. Kérjük, ellenőrizze a beérkező leveleit, hogy azonnal utánajárhassunk és megtalálhassuk a legjobb megoldást a probléma rendezésére!

Üdvözlettel, ❤️

Thank you so much for choosing Trendhim and for your five stars ! ✨

Looking forward to growing your Trendhim collection, 🛍️

Martin, Trendhim

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.