Trendhim Opiniones

1720
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A minőség az amire számítottam. Lenyűgöző, ezzel mindent elmondtam. Megrendelést követő második napon meg kellett volna kapnom a termékeket, nem a trendhim hibája, hogy a gyorsított rendelésnél a fut... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Másodjára rendeltem innen. A mostani rendelésnél véletlenül mást küldtek. Ügyfélszolgálat 24h belül korrigálta a hibát,gyorsan felvették a kapcsolatot velem és a megrendelésemet elküldték. Gyors és... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(1720)

150 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Azt kaptam amit vártam.

Azt kaptam amit vártam.

30 de octubre de 2025

Helló Kálmán! 🤩

A visszajelzésedet nem csupán értékeljük - hanem egyenesen ünnepeljük is! 🎉Megtiszteltetés számunkra, hogy kiérdemeltük a bizalmadat, és alig várjuk, hogy továbbra is elsőrangú szolgáltatást nyújthassunk!

További szép napot kívánunk! 🤗

Viola, Trendhim

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lassú

Lassú, problémás szállítás, nem megfelelő kapcsolattartás ( AI levelezés) , nulla probléma megoldás!! Senkinek nem ajánlom

28 de octubre de 2025

Kedves Renáta!
Köszönjük a visszajelzésed és nagyon sajnáljuk, hogy a rendelésed kézbesítése lassabb volt a vártnál, és hogy csalódást okozott a kommunikációnk 😔🙏 Ez egyáltalán nem az a tapasztalat, amit ügyfeleinknek szeretnénk nyújtani.

Felvettük veled a kapcsolatot e-mailben 💌, reméljük sikerül jóvá tennünk az okozott kellemetlenségeket.

Nagyon köszönjük a visszajelzésedet — segít nekünk abban, hogy fejlődjünk és jobbá váljunk. 💛

Ágnes– Trendhim

Good quality products

Good quality products, quick website support respond.

24 de octubre de 2025

Hello Panna,

Your incredible feedback fuels us! 🚀 Thanks for sharing it with everyone. We hope to see you back in the shop for more fabulous finds! 🛍️

Have a wonderful day 🌞

Eva, Trendhim

Ordering was easy

Ordering was easy, the product look and feel exactly as described. Shipping was within a week. There price is reasonable.

17 de octubre de 2025

Hi Péter,

Big thanks for your order and the awesome review on Trustpilot! ⭐️

Those five stars? Absolutely stunning! ✨

Here's to a fantastic day ahead!🎉

Precious, Trendhim

Fast

Fast, nice, correct pocket.
Thank you!

17 de octubre de 2025

Hi Csaba 😊

You have our gratitude for choosing us and for taking the time to leave a 5-star review🌟 Thank you so much !

We hope you keep coming back for more 😉

Hope your day is as great as you are 💙

Zita, Trendhim

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Az üres dobozt nem értettem

Az üres dobozt nem értettem, miért kellett bele tenni a rendelésbe. Semmi értelme. A karkötő szerintem nagyobb, mint amit szerettem volna, mert én a hosszát mértem le, ami a csukló mérettel megegyezik, mégis 1,5 cm-el hosszabbat küldtek. Így nem vagyok teljes mértékben elégedett.

8 de octubre de 2025

Gyors,pontos,precíz.

Gyors,pontos,precíz.
Csodás végeredmény

13 de octubre de 2025

Helló Katalin! 🤗

Köszönjük szépen a fantasztikus 5 csillagos értékelést! 🌟 Garantáltan nagy feltűnést fogsz kelteni! 😉 😉

Ne felejtsd el: minden férfikiegészítővel kapcsolatban számíthatsz ránk.✨

late delivery

late delivery
not too much possibility/choices for deliveries

9 de octubre de 2025

Hey Gizella.😊

Your opinion means the world to us and our community! 🙌 And we also thank YOU for guiding future buyers to shop with us. 💫

Wishing you an awesome day! ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I am satisfied with the company

I am satisfied with the company. I got what I expected. Good quality product, normal delivery time, good communication. Thank you. See you again.

10 de octubre de 2025

Hi Farkas 😊

It means the world to us that you left an awesome review! 🌍🤗 Your satisfaction is the reason for our continued hard work.

Thanks for being a part of our journey! 👣

See you soon!

cufflink - mandzsettagomb

Tökéletes választás volt. Gyorsan ideért, valósághű fotó, szép termék!

9 de octubre de 2025

Szia Csaba! 😊

Nagyon örülünk, hogy sikerült megfelelnünk az elvárásaidnak. Pozitív értékeléseddel bearanyoztad a napunkat! 😁💯

Várjuk a következő látogatásodat!

Üdvözlettel a Trendhim csapata nevében! 😎

Eva, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nagyon kedvesek :) gyönyörűek a…

Nagyon kedvesek :) gyönyörűek a termékek :) bármi probléma van azonnal segítenek , cserélnek ha olyan gond van:) mindenkinek ajánlani tudom őket :)

6 de octubre de 2025

Helló Szilvia!

Az 5 csillagos értékelésed a legnagyobb mosolyt csalja az arcunkra! 😄 Ez emlékeztet minket arra, hogy miért szeretjük azt, amit csinálunk!

Még több stílusos utazást kívánunk!🕺

Üdvözlettel,

Everything

20 de junio de 2025

Hello Pope.😊

Thanks a ton for your feedback! 🤗 You're what makes our work so awesome. We will keep on improving to earn that one missing star!🪄

Enjoy your day! ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The ordering process was clear and…

The ordering process was clear and fast. Great products.

3 de julio de 2025

Hey Simon 😊

Your 5-star review is music to our ears! 🎵💖 We appreciate your loyalty and are thrilled that you are a happy customer.

Thanks for sticking with us!

Take care,

Viola, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dán minőség, versenyképes áron, gyorsan

Hogy közvetlenül Dániából jött a csomag, ami gondolom Dán gyártólokációt jelent és minőségét számomra. Ahhoz képest, h sok logisztikai ponton átment, hamar ide is ért. Meglepett továbbá, hogy a bőrön kívül a textil anyag 100% pamut. Jó áron is tudtam megvenni.

3 de julio de 2025

Szia Tamás! 😊

A világot jelenti számunkra, hogy fantasztikus értékelésed! 🌍🤗 Az elégedettséged az oka annak, amiért folyamatosan keményen dolgozunk.

Köszönjük, hogy részese vagy az utunknak! 👣

Mielőbbi viszontlátásra!

Zita, Trendhim

Valorada con 5 estrellas sobre 5

A cég folyamatosan tájékoztatott a…

A cég folyamatosan tájékoztatott a megrendelt termék helyzetéről és amikor a szállító Posta hibáját kellett korrigálni gyorsan intézkedett.Köszönöm!

30 de junio de 2025

Helló Albert!

Még több stílusos utazást kívánunk!🕺

Üdvözlettel,

Nelia, Trendhim

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lassú szállítás

Lassú szállítás, a termék nem egyezik a képen bemutatottal.

Szia Bocz.

Elkeserítő ezt hallani, de kérlek, vedd figyelembe, hogy soha nem ez volt a szándékunk. 😔 Nagyon köszönjük a visszajelzésedet, és elkötelezettek vagyunk a helyzet javítása iránt.
E-mailben felvettük veled a kapcsolatot, hogy megtudjuk, hogyan oldhatod meg a problémát a lehető leggyorsabban. 🙏

Várjuk válaszod. 🍀

Quality service and product

The customer service is absolutely exemplary. I received quick and detailed information on all my questions. The product I received is of high quality, I can only recommend it.

Hi Bertold,

We're all about the good vibes - and we thank you for sharing them with us. 💖

Here's to many more Trendhim packages! 📦

Take care,

Óradoboz szülinapi ajándékba

A párom szülinapjára rendeltem egy 12 fakkos gravírozott bőr óratartó dobozt üveg tetővel. Nagyon szép, minőségi darab, ami gondosan csomagolva érkezett. Ráadásul még az egyedi felirat gravírozásával együtt is ideért 2 nap alatt expressz szállítással. Nagyon elégedett vagyok.😊

Szia Aliz! 😊

Várjuk a következő látogatásodat!

Üdvözlettel a Trendhim csapata nevében! 😎

Gabriel, Trendhim

3 weeks the delivery

3 weeks the delivery

17 de junio de 2025

Hello Dezső.😊

Thank you so much for your review. We are very sorry to hear delivery took so long. That is definitely not the experience we want our customers to have. We thank you for letting us know about this, as communication with our customers is key to always making room for improvement.

We wish you a lovely day💚
Amllel-Trendhim

Great quality and prices

Great quality and prices. A little bit slow shipping.

19 de junio de 2025

Hello Attila! 👋

Wow, thanks a million for showering us with stars and sharing your feedback about your shopping journey! 🌟

Hope to see you again soon! 🛍️

Have a great day! 🍀

Karine, Trendhim

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.