Trevi Axus - Puurs Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Dorpshart 10, 2870 Puurs, Puurs, BE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Uitzonderlijke service van Bjorn! Hij was erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam tijdens onze bezichtiging. We waardeerden het enorm hoe hij de tijd nam om naar onze wensen te luisteren... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij werken al enkele jaren samen met Trevi Axus. Alles verloopt altijd vlot, correct en professioneel. Zeker aan te raden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vrie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia inmobiliaria
  2. Edificio de apartamentos
  3. Administrador de la propiedad
  4. Tasador inmobiliario
  5. Asesor inmobiliario

Escrito por la empresa

TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...

Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !

Escrito por la empresa

Vertrouwen begint bij openheid
Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.

• Dorpshart 10, 2870, Puurs, Puurs, Bélgica

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

148 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Very professional service

Very professional service, everything was handled quickly and in a friendly atmosphere. Highly recommended! Special thanks to Mr. Thibo for his great commitment and dedication.

19 de marzo de 2026

Aangenaam samenwerken

Toni is zeer aangenaam om mee samen te werken. Hij geeft duidelijke uitleg, is correct, houdt zich aan afspraken en heel behulpzaam.

19 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionele aanpak, en zonder zorgen, je appartement verhuren

5 sterren zeker waard omwille van het totaalpakket van info, begeleiding en het volledig uitvoeren en afhandelen van de verhuur van een appartement. Ze kennen en vergelijken de markt, nemen foto's van het pand, opvolging van de advertenties op de verschillende websites, ze organiseren de bezichtigingen met de kandidaten, kandidaten review, waarborg afhandeling, plaatsbeschrijving, directe feedback en opvolging na de plaatsbezoeken of als er een kandidatuur binnenkomt, enz. Alles in overleg en alles wat nodig is om zonder zorgen je pand te verhuren en je moet er zelf bijna geen tijd in steken.

17 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vlotte en transparante samenwerking van begin tot einde.

Bij Trevi Axus hanteren ze een persoonlijke aanpak: ze zijn heel vriendelijk, spreken je aan met je voornaam en nemen contact op wanneer er vragen zijn of wanneer er informatie moet worden doorgegeven. Ze geven ook gericht advies.
De communicatie was snel en duidelijk en de bezichtiging was goed georganiseerd. Dankzij hun hulp heb ik snel een fijn appartement gevonden.

16 de marzo de 2026

Droom huurwoning

Bjorn heeft zijn uiterste best gedaan voor ons..Gezien de huidige situatie op de verhuurmarkt was het niet gemakkelijk maar toch hebben we ,mede dankzij Bjorn , onze droom woning gevonden om te kunnen huren.

Dank ook naar Toni voor de perfecte uitleg tijdens het ondertekenen van het huurcontract.

4 de marzo de 2026

Correcte service

Correcte service
Zeer aangename, vriendelijke en respectvolle mensen
Eerlijke en correcte onderhandelingen
Eén van de top immokantoren

19 de febrero de 2026

Goede samenwerking

Een aanrader om mee samen te werken:
-Behulpzaam.
-Vlotte communicatie.
-Eerlijk en open.
-Kennis van zaken.
-Heel professioneel.

6 de febrero de 2026

Aangename ervaring

Heel vlot verloop van de hele procedure bij de verhuur van het appartement. Stipt, correct, efficiënt en professioneel.

30 de enero de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.