Dybt rystet
Efter min anmeldelse af Trige Køkken søndag og en opringning fra viceværeten mandag, blev aftalen at Jørgen fra Trige køkken ville komme tirsdag og se på fejl, mangler og beskadigelser i huset efter håndværkernes arbejde.
Det startede med at viceværeten og jeg stod og ventede. Efter 15 minutter ringede viceværeten. Det viste sig at Jørgen havde glemt aftalen. Han kom ret hurtigt så gennemgangen kunne starte.
Jørgen nåede at være her i 5-10 minutter. De første 5 minutter gik ok, men så tændte Jørgen af, og stod og råbte mig ind i ansigtet. Jeg bad ham tale ordentlig til mig, men fik at vide at jeg skulle tale ordentlig.
Viceværeten forsøgte at dæmpe ham uden held.
Så stormede Jørgem af ud af døren mens han blev ved med at råbe af mig. Han råbte at jeg havde lavet en dårlig anmeldelse, og jeg ikke kunne bevise det var dem som havde beskadiget huset.
Viceværeten bad ham komme tilbage,men Jørgen nærmest løb op til sin bil stadig råbende. Og ja her råbte jeg også, for jeg blev så vred over at blive behandlet på den komplet respektløse måde.
Jeg har nu talt med boligforeningen om mødet, og viceværten vil også orientere boligforeningen.
Jeg er dybt rystet.
5 de julio de 2022