Använder ofta Tripadvisor för att boka upplevelser när jag är på resa. Biljett även on , i mobilen, bara hoppa på det du har beställt. Stort utbud i alla kategorier. Tycker det är så bra att... Ver más
Tripadvisor tar bara positiva kommentarer, resten raderar de. Det är inte troligt sida. Jag skrev om Horses carriage in ny där dom är exploateras till döds. Dom har inga vatten att drcka varken mat. D... Ver más
jag vill värna andra för att handla bildelar från en sida som heter rearon.se när man köper från rearon de skicka bildelarna på vilket som helst och när delarna passar inte till bilen och när du vill... Ver más
Var i dag med barnbarnet och bortgångna sonens flickvän i escape rummet Secrets av Luxor som var mycket klurigt, här fick man verkligen anstränga hjärnan! Men vi lyckades med lite hjälp av supertrevl... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
TripAdvisor - Objektiva recensioner, kommentarer, bilder och tips på hotell och semestrar. Jämför priser med ett klick.
No ha contestado las opiniones negativas
Jag använder Trip Advisor för att kolla…
Jag använder Trip Advisor för att kolla städer och restauranger jag vil besöka, samt dela med mig vad jag upplever.
Det bästa med tripadvisor är att kunna…
Det bästa med tripadvisor är att kunna läsa recensioner från andra resenärer. Både sånt som är bra och dåligt, hur andra uppfattat platser, restauranger mm så man själv kan bilda sej en uppfattning om dessa ställen. Ibland kan det finnas en vägbeskrivning, öppet tider eller annat som kan vara till hjälp.
Tripadvisor - the advisor on your journey
På mina resor använder jag främst Tripadvisor för att se restaurangutbudet på resmålet och vad andra tycker om dem.
De restauranger som ligger i topp är oftast också bäst tycker vi.
Det finns möjlighet att hitta pärlorna…
Det finns möjlighet att hitta pärlorna att besöka, men också de ställen du inte hittar i det vanliga flödet. Samtidigt kan jag vara mer kritisk i de fall som omdömena ligger lågt eller väldigt ojämnt.
Uppskattar när en inrättning lämnar en kommentar till mig efter att ha lämnat kommentarer om min upplevelse.
Att besöka tripadvisor är ett bra…
Att besöka tripadvisor är ett bra komplement till din resa.
Där kan man få reda på vad resenärer tycker om platser och
ställen de besöker.
Här får jag många tips vid tex bokning av boenden.
Här får jag många tips vid tex bokning av boenden från resenärer som tidigare bott där. Jag kan få tips vilja rum som är bäst, vad jag ska undvika. Jag kan även få utlåtanden från restauranger.
Har haft mycket nytta av tripadvisor.
Jag tycker om att få en liten…
Jag tycker om att få en liten uppfattning om resmål och hotell! Då är det bra att läsa andras upplevelse!
I think TripAdvisor is just a fabulous…
I think TripAdvisor is just a fabulous inspiration and reminder to us who enjoy travel and experiences to reflect and share on what’s it all about - to share and advice :-)
Det känns balanserat och utan krav att…
Det känns balanserat och utan krav att dela med sig av erfarenheter i detta forum. Jag blir påmind då och då att skriva något men då utan press.
Bra sökverktyg men gillar inte företagets ”merförsäljning”
Använder ofta Tripadvisor när vi letar hotell eller restauranger. Är själv angelägen om att skicka in omdömen för att ev. Hjälpa andra läsare. Det som är trist är att när jag gått in och gjort några sökningar så ligger Tripadvisor på med att checka av om jag varit på platsen och att de försöker sälja på mig olika alternativ.
Vill kunna välja bort denna funktion. Behöver vägledning för detta. Går inte det funderar jag på att sluta använda och ge tips via Tripadvisor
Tripadvisor - Se Världen I Andras Ögon
Tripadvisor för mig är oerhört bra för alla som vill se och uppleva nya områden i världen.
Tripadvisor borde dock belöna sina skribenter i mer än nya ikoner.
Varför inte ge fördelaktiga priser på resor till oss?
Oavsett vilket så önskar jag fler som skriver om sina reseupplevelser så jag får se världen från era ögon.
nyfiken
att få veta vad andra gjort och upplevt ger trygghet och nyfikenhet på nya resmål och ställen värda att besöka.
Lite på andra som varit där...
Skriv och ta del av andra resenärers upplevelser, mycket bättre än guideboken.
A perfect source of local and up to…
A perfect source of local and up to date knowledge!
Bra att kunna kommentera o få lämna…
Bra att kunna kommentera o få lämna åsikter, 😀🌹🌷
DIN HJÄLP TILL BRA UPPLEVELSER
Är själv en aktiv person som använder mig av Tripadvisor.
Har med hjälp av denna sökmotor hittat en del kul restauranger och fått bra matupplevelser privat och i jobbet. Gäller även hotell.
Är även själv aktiv att skriva omdömen om hotell, restauranger, resmål och Flygbolag med mera på Tripadvisor
Tack för en bra sökmotor
Mvh
Ulf E
Stora olikheter i bedömningarna.
Intressant att se folks olika upplevelser /uppfattningar i omdömena av samma resmål,attraktion,restaurang mm. Det underlättar att välja det man själv värderar.
Tripadvisor ger bra vägledning och tips…
Tripadvisor ger bra vägledning och tips på bl.a. boende, restauranger och sevärdheter. Det är enkelt att tillgå och att söka fram det man är intresserad av.
Användbar site
Más información sobre otros tipos de reseñas.