Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trixxio Gouda

Waarschuwing! Pas op voor Trixxio Uitzendbureau in Gouda! Werknemers van dit firma, zijn volkomen oneerlijk en onethisch. Ik werd uitgezonden naar een Opdrachtgever in Waddinxveen. Sollicitatiegesprek ging vrij goed en ik werden gevraagd om een dag mee te lopen, om te spieken, of werken bij dit Opdrachtgever, voor mij was. Ik werd uitgezonden zonder enige arbeidsovereenkomst van enige aard. Pas aan het werk, had ik een telefoongesprek met Trixxio, en hoorde achteraf dat het maar voor een halve dag was. Ik vroeg ook over het verantwoording van gewerkte uren, en werden mij verteld dat ik het volgende dag, mag afhandelen, op kantoor. Pas de volgende dag op afspraak bij Trixxio, krijgen ik te horen dat betreffende opdrachtgever, mij niet wilt, en dat ik niet hetgeen bent, wat ze zoekt. Prima, ik wil gewoon werken en me centen verdienen. Maar het valse oude blonde mevrouw, bij Trixxio, die volkomen achterbaks blijken, vertelde mij een hele riedel dat er momenteel niet veel werk beschikbaar is. Ook dat voor het gewerkte uren, ik niet betaald krijgen, en dat het medewerker van Trixxio, dat aan mij had moeten duidelijk maken, alvorens ik begon. Opvallend is dat medewerkers van Trixio volkomen geoefend zijn, met jokken naar aspirante kandidaten. Dus het paddenstoel behandeling. “Poep voeren en in het donker houden.” Duidelijk is Trixxio een malafide mensen exploitant. Ik maak natuurlijk ook een melding bij de arbeidsinspectie, over het uitzending naar werk, zonder een overeenkomst in geschrift. Het enige waar ik blij over bent, is dat ik niet verder in zee ging met dit firma, om pas achteraf te vernemen, hoe onzuiver dit uitzendbureau werkelijk is. Dit firma wordt dus ook voor geen werkzoekenden aangeraden.

30 de julio de 2025
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.