good overview of where parts are used to confirm the right parts are ordered. good filters to look for alternative/cheaper/higher quality parts.
La empresa ha respondido
De product kwam precies over dat ik nodig had .Alleen jammer dat het pas laat verzonden werdt . Daardoor moest ik lang wachten voordat ik het onderdeel in huis had.Ik moest zelf bellen met de chate... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb onlangs onderdelen besteld voor mijn auto (Bestelnummer / Track & Trace: NL000009121). Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten; de onderdelen zijn uitstekend, origineel en pass... Ver más
La empresa ha respondido
I highly recommend shopping at the Trodo.nl online storeCheap and fast delivery. Good contact with customer service. I recommend and greet you warmly.
Escrito por la empresa
Trodo.nl is de ideale oplossing voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige vervangende onderdelen en componenten voor hun voertuigen. We zijn er trots op de ideale keuze te zijn voor zowel professionals als autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner waarop ze kunnen rekenen.
Bekijk onze top categorieën:
Onze klanten begrijpen hoe elk onderdeel van hun voertuig werkt en weten wanneer vervanging of reparatie nodig is. Daarom zetten we ons bij Trodo in om auto-onderdelen van topkwaliteit te leveren die niet alleen de prestaties van je voertuig verbeteren, maar je ook gemoedsrust en langdurige zekerheid bieden.
Ook als je geen ervaren monteur bent maar wel op zoek bent naar kwaliteitsonderdelen om je veiligheid te garanderen, ben je bij Trodo aan het juiste adres. Bovendien profiteren onze klanten van de voordelen van online shoppen, zoals op hun gemak producten zoeken en vergelijken binnen ons uitgebreide assortiment.
Bij Trodo vind je een breed assortiment aan producten in categorieën zoals motoronderdelen, uitlaatsystemen, filters, remsystemen, elektrische componenten en een uitgebreide selectie accessoires voor je voertuig. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van betrouwbare fabrikanten van auto-onderdelen, zoals BOSCH, BREMBO, SACHS, TRW, FEBI BILSTEIN, ATE, HELLA, LUK, VALEO, en andere bekende merken.
Welk type auto of ander voertuig je ook hebt, we garanderen dat je bij Trodo altijd de juiste auto-onderdelen vindt. Je hoeft niet langer elke winkel in de stad af te gaan of genoegen te nemen met wat je lokale werkplaats te bieden heeft. Online bestellen is tegenwoordig de norm en bij ons kun je producten vergelijken en kiezen totdat je de meest geschikte en betaalbare optie hebt gevonden.
Ons brede assortiment in alle categorieën houdt onze klanten tevreden en versterkt hun vertrouwen in ons. Sinds dag één ligt onze focus op het bieden van een soepele en prettige winkelervaring die klanten stimuleert om terug te komen. De reputatie die we dankzij hun uitstekende reviews hebben opgebouwd, is het bewijs van onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service.
Bij Trodo bieden we een eigen klantenservice die niet alleen vragen over de bestelstatus beantwoordt, maar ook technisch advies geeft. We staan klaar om je te helpen met eventuele problemen.
We bieden uitsluitend de veiligste betaalmethoden aan.
We verzenden naar Nederland en België.
Geniet van een uitstekende winkelervaring bij Trodo.nl!
Escrito por la empresa

Controle van productcompatibiliteit
Holanda
Producten zijn prima. Maar werd laat aangeboden bij de leverancier. En kwam hierdoor 3 dagen later aan, dat op de site stond.
Erg vervelend, omdat ik er echt op wachtte

Respuesta de Trodo.nl
Trodo levert goedkoop en juiste product. Maar communicatie kan beter, klantenservice is niet bereikbaar voor vragen.

Respuesta de Trodo.nl
Duurde lang voor dat hij binnen was maar voor de rest is het een prima ding

Respuesta de Trodo.nl
Supplied part does not fit. Not possible to return the part within 90 days. Pictures of the artikels are wrong
Contact with Trodo goed very difficult.

Respuesta de Trodo.nl
Keurige levering , op tijd en hebben een groot assortiment

Respuesta de Trodo.nl
Injectoren besteld zit een hele andere tussen gewoon slechts zaak

Respuesta de Trodo.nl
Goed product snel geleverd tegen prettige prijs!

Respuesta de Trodo.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.