Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij dat ik bij Truebase ben uitgekomen. Ze hebben een erg scherp aanbod vergeleken met de concurrentie, maar wat me vooral verraste was de service. De klantenservice reageert vlot en heel netjes op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn Synology NAS had ik weer een 16 TB harde schijf nodig om een beschadigde schijf van een SHR volume te vervangen. Afgelopen jaren diverse renewed of recertified Seagate Exos harddisks hier b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na één telefoontje krijg je goed, open en eerlijk advies en weet je direct wat je wel of niet nodig hebt (NAS met harde schijf ingebouwd in mijn geval). Gratis inbouwservice van de harde schijf en laa... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb inmiddels al een tijdje ervaring met de onlinewinkel mobile-harddisk in Haarlem. Ik ben tot nu toe zeker niet teleurgesteld in de adviezen die men mij geeft. En deze adviezen zijn vaak niet in... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de discos duros y dispositivos de almacenamiento
  2. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

TrueBase is er voor al je uitdagingen op het gebied van data-opslag, netwerkoplossingen of security. Als je al precies weet wat je wilt, maar ook als je deskundig advies nodig hebt. Omdat we geloven dat voor elk probleem een passende oplossing bestaat, kun je rekenen op maatwerk. Ook als we daar even de tijd voor moeten nemen, of iets extra’s uit de kast halen. Doen we graag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Refurbished disks 10TB gekocht

Prima webshop. Wat vragen gesteld over refurbished harde schijven en daarna besteld. Levering was zeer snel en de verpakking top. Dit is natuurlijk wel belangrijk bij harde schijven.

De ontvangen disks zijn van het merk HGST uit 2017 maar met 0 uren bedrijfstijd. Ik vermoed dat het controller board is gewisseld door de vendor (niet door Truebase) De schijven komen namelijk in een gesealde verpakking.

Het blijft dus een beetje gissen hoeveel bedrijfstijd de disken er al op hebben zitten.

Voor mijn doel mooie schijven en je krijgt ook nog eens 2 jaar garantie.

19 de septiembre de 2025

Webshop zoals het hoort

Via tweakers.net vond ik hier de laagste prijs voor mijn nieuwe IP camera. De communicatie verliep heel snel en aangenaam, de bestelling was probleemloos en keurig volgens afspraak. Alles wat je van een goede webshop zou verwachten. Een aanrader dus!

8 de septiembre de 2025

Snelle reactie op vragen

Voordat ik overging tot aanschaf van de Netgear switch, heb ik eerst wat informatie opgevraagd. TrueBase reageert snel op vragen en het bestelproces verliep ook soepel. Aanrader om hier te bestellen. De prijzen zijn ook goed.

1 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Behulpzaam en goede eerste indruk

Na wat op hun site gezien te hebben, wat vragen die netjes en goed beantwoord werden (bleek een foutje op hun site te staan) en hun schappelijke prijs, bestelling geplaatst en tot heden bevallen de HDD's goed. Jammer dat ik net niet kon profiteren dat onder het wachten op mijn bestelling de HDD's goedkoper werden. Dat heb je met dagprijzen helaas. Voor de levering en en communicatie alleen maar lof.

4 de julio de 2025

Truebase maakt het waar!

Via Tweakers uitgekomen bij deze aanbieder van o.a. de NAS die ik heb besteld.
Ze zijn op moment van schrijven de goedkoopste aanbieder met een goede score van andere consumenten.
Perfect en snel verzonden, en alles zoals besteld ontvangen.

20 de junio de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.