Tuborg Tandklinik ved Dina Hedegaard Poulsen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tandlæge Gitte Christensen er den bedste tandlæge,som jeg har oplevet, og jeg er 80 år. Hun var værd at vente 2år på, da hun flyttede fra Herlev til Hellerup

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde aldrig troet at det kunne være decideret hyggeligt at gå til tandlæge. Indtil jeg prøvede Tuborg Tandklinik. Var der i dag for første gang, og blev behandlet af Dina og hendes nye klinikassi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet en operation hos dem, som var nødvendig fordi en anden tandlæge havde lavet fejl i det arbejde de havde udført. Jeg fik morfin pga. af smerterne den tidligere tandlæge havde efterlad... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid glad & imødekommende personale. Man føler sig så tryg og velkommen, og så er de altid gode til at fortælle løbende hvad de laver og hvad evt. behandlinger/ muligheder koster. Jens’ glade og prof... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista

Escrito por la empresa

Tuborg Tandklinik er en klinik tæt på Tuborg Havn i Hellerup. Klinikken har fire tandlæger og tre tandplejere samt et erfarent team af klinikassistenter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rart at komme til tandlæge…

18 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en tryg oplevelse at gå til…

Det er en tryg oplevelse at gå til tandlæge hos Gitte. Hun er sød, hun spørger til om hun kan forsætte, holder de nødvendige pauser. Hun er altid tålmodig. Jeg kan
kun anbefale klinikken. Der er en god og hyggelig atmosfære blandt hele personalet.

19 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har panik angst for tandlæger.

Jeg har panik angst for tandlæger.
Her i huset er der tid og ro til at følge mine behov og følelser.
Jeg får f.eks sidste tid på dagen så der ikke er tids Press i mit hoved.
Dina er en meget behagelig person der kender kundens grænser.

8 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er utvivlsomt Danmarks bedste…

Det er utvivlsomt Danmarks bedste tandklinik. Dina Hedegaard Poulsen og hele holdet af tandlæger og assistenter er dygtige og finder virkelig gode løsninger på behandlingerne. Også når de er ud over det almindelige.
Derudover får man altid en meget venlig og modtagelse.

20 de octubre de 2023

Ubetinget den bedste tandlægeklinik

Ubetinget den bedste tandlægeklinik. Man føler sig mødt og velkommen, så snart man træder ind i klinikken. Jeg har følt jeg er de bedste hænder, velinformeret om mine behandlinger og håndteret yderst professionelt.

12 de octubre de 2023

Professionel behandling

Tak til Dina og hendes dygtige personale.
Jeg har fået en professionel behandling med stor faglig kompetence og ikke mindst stor empati.
Jeg kan trygt anbefale Tuborg Tandklinik.

5 de octubre de 2023

Verdens bedste tandklinik

Verdens bedste tandklinik , man er virkelig i gode hænder hos dem.
Faglig stor dygtighed , og så er de sååååå gode hvis man lider af angst .
Kun de bedste anbefalinger herfra

11 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har gået hos Jens Bjerregaard i…

Jeg har gået hos Jens Bjerregaard i mange år. Efter klinikken blev solgt og Jens (som fortsatte med at arbejde i klinikken på deltid) efter en årrække stoppede, havde jeg pludselig fået 2 huller og et 3. på vej. Jeg fik ikke lavet hullerne og skiftede tandlæge. Jeg havde INGEN huller.

12 de octubre de 2022
Logotipo de Tuborg Tandklinik ved Dina Hedegaard Poulsen

Respuesta de Tuborg Tandklinik ved Dina Hedegaard Poulsen

Hej Hanne. Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget ærgerlige over, at det er den oplevelse du sidder tilbage med. Det skal vi absolut beklage!

Så vidt vi kan se på din journal, så er der gået noget galt i kommunikationen mellem os da du var her for et år siden. Det vil jeg naturligvis gerne uddybe, men det kan jeg ikke gøre her på Trustpilot.

Jeg kan dog sige, at klinikken fik nye ejere tilbage i år 2017, så der er ingen sammenhæng mellem dit besøg og klinikkens ejerskab.

Hvis du ønsker en uddybning af, hvorfor vi har stillet den diagnose vi har, så er du yderst velkommen til at kontakte mig.

Hvis ikke, så forstår jeg det godt. Og så vil jeg blot sige tak for de mange år vi har haft dig på besøg i klinikken og beklage mange gange, at du sidder tilbage med en skidt oplevelse efter mange års godt samarbejde.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.