Veel keuze uit (biologische) zaden, leuke, vrolijke zakjes, klein formaat, perfect als cadeautje. Heel snel verzonden in brievenbus pakketje. Fijn mailcontact. Bepaalde zakjes waren per abuis toch nie... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
mijn man gaat met pensioen en we zochten naar leuke gifts. Dit artikel sprak ons meteen aan. De gehaakte zakjes hebben een mooi natuurlijke uitstraling en dan met de gekleurde balletjes erin hellemaal... Ver más
Zaadbommetjes zijn essentieel voor succesvolle guerilla gardening maar ook een hoop gedoe om te maken dus deze Tuindreef prefabs waren een uitkomst. ik geloof dat ze 46 cent per stuk waren en dat is t... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een kleine duurzame onderneming die mensen blij maken met bedankjes en zaden.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Altijd tiptop!
Al meerdere keren besteld en altijd helemaal in orde! Ook super fijn om de optie te krijgen om het zelf nog in elkaar te steken of niet.
Top volk!
Ik had maar een kleine bestelling gedaan, helaas was er één van de zaadbommetjes verpulverd tijdens de reis. Toen ik bij hen aangaf dat ik de producten geweldig vind, maar dat dat gebeurd was, stuurde zij me een totaal nieuw zakje! Top!
Daarnaast zijn ze ook erg snel met reageren op berichten.
Aanrader!
vlotte aflevering.
vlotte aflevering.
mooi produkt ; goed over nagedacht
afspraak prima nagekomen
Leuk aanbod
Leuk aanbod, snelle levering.
Ik had gekozen voor het doe-het-zelf pakket, en ben er positief over. Heel gemakkelijk om zelf in elkaar te zetten!
Leuk dat je er 🐝 was !
Na een Creatieve Paarden Coaching workshop ( paardencoaching en schilderen gecombineerd) heb wij de deelnemers na afloop een doosje met 2 zaden met de tekst “ Fijn dat je er bij 🐝 was “ meegegeven. En bij iedereen kwam een glimlach op het gezicht met nieuwsgierige blikken 😊
Tony Chocolonely bijbesteld
Tony Chocolonely bijbesteld. Wel betaald, maar niet geleverd...

Respuesta de Tuindreef
Top service!
Wat een service leveren jullie! Door problemen met leveringen bij de koeriers zou onze bestelling te laat aankomen. Jullie zorgden voor een nieuwe levering die per spoed werd verstuurd en tijdig aankwam voor ons feest, zodat wij iedereen een bedankje konden meegeven.
TOP SERVICE! 10000 bloemetjes bedankt!
Heel fijne service en prachtige bloemen…
Heel fijne service en prachtige bloemen uit de zaden
Origineel, groen en keurig verzorgd!
Keurig en op tijd verzorgd en originele cadeautjes ten bate van onze omgeving. Top!
Wat een leuk assortiment
Wat een leuk assortiment! Creatief bedacht en leuk om als (afscheids)cadeau te geven! Snelle levering en alles netjes en handig verpakt. Fijn de optie om het zelf in elkaar te zetten.
Leuke attenties
Leuke attenties en goede en vlotte service! Heel fijn!
Op alle vlakken fijn!
Snelle service, duidelijke uitleg van hoe de pakketjes te maken, leuke materialen en wij hebben wat mensen blij kunnen maken!
Aanrader voor leuk presentje
Ziet er leuk uit
Mail contact was snel en vriendelijk
Zeer tevreden, zou aanbevelen
Heldere, vlotte communicatie, product snel geleverd zoals verwacht. Transparant over (verzend)kosten, goede verhouding prijs-kwaliteit
Het pakketje kwam op tijd en keurig…
Het pakketje kwam op tijd en keurig verzorgd aan, gemakkelijk in elkaar te zetten.
Duidelijke site
Duidelijke site, snelle verzending.
Door het zelf in elkaar te zetten was het goedkoper.
Zag er leuk en verzorgt uit.
Más información sobre otros tipos de reseñas.