TuinExtra Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Is de enige manier om contact te krijgen met tuincentra , Neemt geen telefoon op , beantwoord mails als past Twee maanden geleden bestelling gedaan , Was niet volledig , en kapotte stukk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben 2 prachtige wandlampen voor buiten besteld. Bij ontvangst van het pakket bleken deze door het vervoer helaas flink beschadigd. Ze zijn zonder problemen thuis opgehaald en snel netjes gerepar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TuinExtra leverde een mooi, helder en stevig lampglas voor onze staande tuinlantaarnpaal. Dit ter vervanging van het inmiddels geel en ondoorzichtig geworden plastic exemplaar. De maten klopten beter... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De prijs voor een nieuwe brievenbus was hier niet erg gunstig. We hopen dat het prijsverschil met andere webshops toch een verschil in kwaliteit met zich meebrengt en dat dit over enkele jaren in wee... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vivero
  2. también en la categoría
  3. Jardín
  4. Tienda de artículos para el hogar
  5. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

TuinExtra is het adres voor buitenverlichting, bloembakken en brievenbussen. Een uniek assortiment door eigen fabricage en import. zoekt u net iets Extra voor uw tuin, bezoek onze webshop of showroom in Kaatsheuvel.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Serviceafdeling konijn uit de hoed

Dubbel buitenstopcontact gekocht. Zat allemaal (schoon wit) zand op en had gebruikerssporen.
Gebeld om te vragen hoe dat zit> "dat zand zal er wel tijdens bezorging in gevallen zijn.. ! :) Yeah right.. in een afgesloten doos en in plastic bubble folie.. Wat een grappenmaker, en dit antwoord werd nog even toegelicht dat het ook wel eens met lekkende olie was gebeurd. Geef gewoon toe dat het gebruikt is, misschien als demo, maakt me nog niet eens uit, het is voor buiten. Maar die reactie.. gewoon kopen en je mond houden, klachten of service doen we niet aan.

16 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgelicht

Heb begin oktober 2 lampen tilburg besteld voor bijna 400 euro waarvan de glazen stulpen niet in de houders pasten. Tuinextra heeft dan nieuwe stulpen opgestuurd en dezen pasten ook niet. Dan heb ik de lampen teruggestuurd waarbij afgesproken was dat tuinextra de verzendkosten zou terugbetalen wat gewoon niet gebeurt en op mijn mailtjes krijg ik geen antwoord meer. Ik vind het onterecht dat ik de verzendkosten uit eigen zak moet betalen en dit terwijl ik 2 maanden heb moet wachten tot ik eindelijk de lampen in een correcte conditie heb kunnen ontvangen. Hopelijk ontvang je je artikel bij dit bedrijf in uitstekende staat want als je het moet terugsturen mag je zelf opdraaien voor de verzendkosten. Een echte schande.

11 de enero de 2023
Opinión espontánea
Logotipo de TuinExtra

Respuesta de TuinExtra

Beste heer de Schutter,

Het klopt dat we in eerste instantie lampen hebben verstuurd met niet passende beglazingen. We hebben toen op 15 november afgesproken dat u alles terug stuurt naar ons ter beoordeling. We hebben toen zelf aangeboden dat we dan om u tegemoet te komen de verzendkosten willen vergoeden voor u. We hebben de lampen pas op 13 december van u ontvangen. Alles is toen in orde gemaakt en 19 december naar u terug gestuurd. De betalingen van december waren toen al geboekt. We zijn rond de feestdagen 2 weken gesloten geweest en weer gestart op 9 januari. De betaling is toen direct met de volgende betaalbatch retour geboekt. Een levering moet in 1 keer goed gaan, dat is juist, maar de vertraging is daarna ook gedeeltelijk aan u te wijden. Excuses dat het zo gelopen is vanuit TuinExtra en we hopen dat u toch veel plezier gaat beleven aan uw buitenlampen

brievenbus

Ik vond geen sleutel bij mijn nieuwe brievenbus.
Met een kort mailtje en een supersnel antwoord was de zaak opgelost. Dus voor mij al zeker een goede service :-)

5 de noviembre de 2022

TOP SERVICE.

TOP SERVICE.
excellente expérience avec TuinExtra.
communication impeccable et livraison rapide.
dans le futur j'achèterai encore chez TuinExtra.
Bravo !!

28 de septiembre de 2022

8 consejos para escribir buenas reseñas.