Valorada con 1 estrellas sobre 5

Samsung tv binnen 5 jaar defect. TV reus reageert niet op het claimen van de wettelijke garantie bepalingen. Ik vraag me af of ze nog bestaan.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tv besteld en de volgende dag geleverd. Dat was echt top geregeld. Enige vervelende ervaring die ik had was het feit dat ik kon aangeven dat ik m’n oude tv gratis kon meegeven met de bezorging. Dit we... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Werkelijk de goedkoopste in Nederland m.b.t. mijn aankoop Samsung Oled 55s95b. Even vreemd dat er alleen Engelse gebruiksaanwijzing bij zit en verder "onleesbare" talen, maar op internet bij Samsung... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

3,4

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zoekgeraakte OLED TV

Zelf had ik een OLED TV besteld bij TV Reus, maar het is nu ruim een maand later en ik heb nog steeds niets ontvangen. Toch vreemd dat een 48 inch TV zo zoekraakt...

19 de diciembre de 2022

Nooit meer

Nooit meer! Slechte service!!

Vrijdag tv besteld? Zou zaterdag binnenkomen tussen 09:00 en 22:00. Heel de dag thuis gezeten, niemand geweest ( ook geen bericht ). Zondag niet bereikbaar en net te horen gekregen dat ze vandaag ook niet komen.

18 de diciembre de 2022

Chaotisch

Chaotisch. TV Gerät als lagernd verkauft dann nicht mehr lieferbar. Vergleichsgerät angeboten und ich habe sofort akzeptiert. 4 Liefertermine angegeben, und bis 22 Uhr auf der Baustelle gesessen. keine Kommunikation. Am 4 Termin wurde geliefert aber die Position Wandhalterung war nicht dabei. Keinen Rückruf erhalten. Alle Handwerker sind jetzt weg. Habe alles storniert. Mit so einer Firma kann man nicht zusammenarbeiten.

13 de diciembre de 2022

Samsung the frame 55 inch

Samsung the frame besteld. Zou in eerste instantie na 2 werkdagen worden geleverd. Was helaas niet voorradig en het was lastig met de leverancier. Iedere keer prima op de hoogte gehouden. Na een week vroegen ze of ik wilde annuleren of nog wilde wachten. Na het annuleren keurig binnen 5 dagen geld terug ontvangen. Helaas was het niet gelukt, maar de afhandeling was keurig.

13 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

enorme aanbod van tv's tegen lage prijzen

Naast het enorme aanbod van tv's, wordt het verschil gemaakt door de lage prijs in vergelijking met andere aanbieders. Het kunnen kiezen van een bezorg datum en tijd maakt het een geweldige ervaring.

Ik heb de tv reus al verder aangeraden!

4 de diciembre de 2022

Samsung TV kopen bij TVreus

Was op zoek naar een nieuwe Samsung-tv om mijn oude te vervangen en vond een zeer goede deal bij TVreus. Bestellen ging makkelijk en hoewel de bezorging een dag later was, was de algehele ervaring erg goed. Ik zou TVreus zeker aanraden als je op zoek bent naar een nieuwe tv.

9 de diciembre de 2022

Volgende dag in huis werdt na 3 weken

Volgende dag in huis werdt na 3 weken. Bestelling al geannuleerd na twee keer boloftes niet na te komen. Geld kwam ook niet en plotseling stond de tv voor de deur. Heb de tv maar aangenomen omdat ik anders waarschijnlijk een hoop moeite moet doen om me geld terug te krijgen. Overigens is het niet de tv die ze beweren te verkopen namelijk de oled65c21la ipv oled65c24la dit is een buitelands model.

9 de diciembre de 2022

Super prix

Super prix, livraison rapide et efficace. Également un très bon service client pour la facturation.

1 de diciembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste prijs en snel geleverd.

Overzichtelijke site.
De beste prijs met een goede online ondersteuning.
Levering liep soepel, volgens afspraak 1/2 uur voor levering aangemeld.
Zeer tevreden over het geleverde product.

5 de diciembre de 2022

Order made 2 weeks ago, still not delivered

TV ordered on the 25th of November (for black friday), still no delivery date is sight. Called multiple times, emailed but still no delivery date confirmation (obviously on their site it says next day delivery). Offered to refund me, but that's why I waited for black friday, so that's not an acceptable option

8 de diciembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht bedrijf!! niet hier kopen!

Slecht bedrijf!

1,5 jaar geleden een tv gekocht bij TVReus. Omdat zij Europese merken verkopen (en geen Benelux modellen) schijnt het dat deze toch minder goed werken in Nederland. En je raadt het al.. Mijn televisie hield er in Augustus 2022 helemaal mee op. Ik zat nog binnen de garantie van 2 jaar, dus ik heb meteen naar TVReus gebeld. Ik werd direct doorverwezen naar Samsung dat ik het met hun moest regelen. Vervolgens heb ik Samsung gebeld en zij hebben mij keurig geholpen en mijn Tv binnen twee weken opgehaald en retour naar Samsung gestuurd. Ook gaven zij aan dat ik met TVReus mijn klacht verder af kon handelen. Na heel veel telefoontjes en e-mails verder met TVReus heb ik na 3 maanden nog steeds mijn geld niet terug!! Ze schuiven het steeds af op tussenpersonen en geven steeds een ander excuus op. Tot op heden moet ik er steeds achteraan zitten want zelf zijn ze te beroerd om contact op te nemen met hun klanten en duidelijk te communiceren. Erg slecht.

Ik adviseer daarom ook iedereen om hier je televisie niet te kopen!!

7 de diciembre de 2022

Aanrader

Televisie is snel verzonden. Bestellen ging zonder problemen. De prijs voor de televisie was de goedkoopste die ik kon vinden. aanrader!

1 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great price, trustworthy and good service.

Recently purchased Samsung Frame TV. Much less than other retailers. TV arrived perfectly, exact model as described. Was not next day delivery, but less than 1 week and saved 40% - excellent service too, sent me regular updates on status. Wry happy with TVReus and my new Frame TV.

30 de noviembre de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.