La empresa ha respondido
Da forhandleren vi købte vores C4 var lukket, henvendte vi os til Uggerhøj Aarhus, da vi synes vores bil brugte meget olie. Hvilken service 👍 lige fra første telefon samtale, til modtagelse, "unde... Ver más
I pralede af, at I havde varmet lånebilerne op. Den jeg fik var hverken skrabet fri for is på ruderne eller udstyret med en sneskraber. Det var absolut billigste model af den mindste bil - UDEN... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.
Slet Parkvej 2, 8310, Tranbjerg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Uggerhøj Århus..
Fremragende service og håndtering af skade
Fra start til slut.. flinke personale👍

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Handlede med en utrolig dygtig og yderst høflig sælger Mathias Lønborg , blev taget rigtig godt imod da jeg ankom i den flotte butik og fik en meget professionel og troværdig betjening af Mathias , kan kun anbefale at handle bil med ham.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Jeg har oplevet en reel og venlig sælger som havde god tid til at høre mine spørgsmål og køre tur med mig i en el-bil. Endte med at købe en Citroen e C3.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Rigtig go og venlig kommunikation, super service👍

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Et meget professionelt forløb ved køb af “ny” brugt el-bil. Sælgeren Jeppe, sporede sig meget hurtigt ind på vores behov, os svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål. Vi fik en rigtig god introduktion af bilen ved levering. God tid til kunden og kunden i fokus, den var den følelse vi kørte derfra med.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Jeg kan på ingen måde anbefale Tranbjerg afdelingen og jeg er dybt uenig i den pludselig opstået faktura som afdelingen mener jeg skylder på trods af, at jeg betalte det udstående, da jeg hentede min bil!
Svar: Ja jeg er stadig dybt uenig!

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Har lige handlet bil hos uggerhøj Århus,en virkelig dejlig oplevelse.
Skriver først med Lasse om han vil købe min bil og promte sender han en pris der er noget højere end jeg kunne få ved andre( ca 35000 kr).
Lasse er en virkelig behagelig person at handle med.
Nu til det lidt negative.
LIDT TIL DERES KLARGØRINGSMAND.
Der sidder plastik på bilen når man får den fra fabrikken af og de limrester der sidder tilbage ved aftagning kunne de godt have fjernet noget bedre.*
MEN KAN VARMT ANBEFALE AT HANDLE BIL DER.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Vi har netop skiftet en dieselbil og en benzinbil ud med to nye elbiler. Vi fik meget grundig og venlig vejledning i hele processen af sælgeren. Har i forvejen været kunde hos Uggerhøj Slet i 7 år og derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi ville kigge nye biler hos netop denne forhandler/værksted igen.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Har købt en E-C3 helt ny, og jeg er virkelig glad for bilen og den service samt vejledning, jeg fik af Uggerhøj.
Dette er den tredje bil, jeg køber via Uggerhøj i Tranbjerg.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Tak til Lone og Bjarke og Emil fra Uggerhøj Slet for jeres fantastiske hjælp i forbindelse med en skade på min bil.
Kh Stig Jørgensen

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Super service hele vejen . Det er 6. Gang jeg har købt ny bil ved Uggerhøj Aarhus

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Altid en fornøjelse at besøge jer, altid i godt humør og venlig betjening.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Jeg har en Opel Grandland hybrid som er 4 år gammel. I Oktober mdr. var bilen til 60 000. km service eftersyn.
I dag har jeg haft bilen til syn og den blev ikke godkendt da bræmseskiverne foran var tæret. Disse må skiftes inden jeg kan køre bilen til omsyn.
Jeg forundres over at dette ikke blev opdaget da bilen for 4 uger siden var til serviceeftersyn hos Uggerhøj.
Bilen må endnu en gang på værksted.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Grundig og god vejledning i en elbils fortræffeligheder og hvordan man som førstegangs elbilejer, finder rundt i brugen af mange anderledes funktioner.
Får tilbud om at komme igen og blive vejledt, hvis der er noget, der driller.
Ret fantastisk!!

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Serviceeftersyn. Bare dyrt. I forhold til arbejdslønnen alene er der faktureret 24 kr. i minuttet. Jeg kan virkelig ikke se, hvad jeg får for pengene. Havde i hvert fald forventet, at service var vigtigt i forhold til fabriksgaranti. Men nej.
To store rustpletter på dørene i venstre side, som ikke engang blev noteret. Service handler om, at Uggerhøj skal gennemgå bilen alene for at finde nogle fejl, som virksomheden kan tjene penge på. Generelt er værkstedspriserne i Uggerhøj langt over markedspriserne. Fremadrettet: Indret serviceeftersyn, så det varetager kundens interesser. En mekaniker, som koster 24 kr. i minuttet, skal ikke støvsuge bilen eller fylde add blue på eller fylde sprinkler væske eller køre bilen i vaskehal for den sags skyld. Hvis en kunde vil betale for den slags ydelser, må det være et tilvalg. Og de kunder, der ikke tilvælger disse ydelser, må kunne slippe med en billigere regning. Generelt bør Uggerhøj tage et kritisk tjek på egne priser. Og til sidst tror jeg Uggerhøj bør gøre mere ud af, at vise respekt for kundens tid. Lige nu er jeg rimelig utilfreds med mine erfaringer efter 3-4 års eftersyn hos Uggerhøj Århus.

Respuesta de Uggerhøj - Aarhus
Más información sobre otros tipos de reseñas.