Uggerhøj - Brønderslev Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Østergade 64, 9700 Brønderslev, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte relativ ny BMW iX1 for nylig i en problemfri handel med Claus Kammer. Jeg havde brug for lidt ekstra hjælp (transport af bilen) + et par småting der manglede i bilen. Alt blev løst fleksibelt og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde min bil inde for at få ordnet kofanger og bagende pga. skade. Jeg fik en rigtig fin lånebil (ID4) imens skaden blev udbedret indenfor lovet tid, og det er umuligt at se at der nogensinde har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte i november 2024 en ID.4 importeret fra Sverige ved Uggerhøj i Brønderslev. Det viste sig at håndtaget på højre bagdør ikke virkede efter intentionen - så døren ville lejlighedsvist ikke åbne.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kontaktede Claus ved Uggerhøj i Brønderslev med mine behov for en bil og han fandt en helt anden end jeg havde forestillet mig. Efter god vejledning blev bilen købt og de sørgede for både at få... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Mercado de automóviles
  3. Tienda de reparación de automóviles
  4. Servicio de arrendamiento de automóviles
  5. Concesionario Citroen
  6. Concesionario Opel

Escrito por la empresa

Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 68% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

156 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service, grundig gennemgang af min bil, personalet er venlig og alt bliver forklaret, dejligt og trykt sted at kommw

29 de septiembre de 2023

Herligt! Tak for din feedback 🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse fra man træder ind af…

Super oplevelse fra man træder ind af døren
Altid en venlig og rar dialog omkring hvad der skal ske/ er sket med bilen når den er på værkstedet
Kanon fin videogennemgang med mekanikeren
Ku’ man gi’ 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ så fik Brønderslev det.

30 de agosto de 2023

Dejligt! Vi sender stjernerne til Brønderslev ✨👌🍀🤩🚀 Tak for din feedback 🎈

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Servicebesøg

Vi er generalt godt tilfreds med værkstedet, men jeg tror hende ved skranken til tider har lidt for mange opgaver og det er den person man møder først når man kommer ind i butikken, hun bør have noget merer hjælp til hendes opgaver 😊

14 de agosto de 2023

Hej Jesper
Mange tak for din konstruktive feedback. Jeg tager en dialog med vores afdeling om din oplevelse - tak
Bedste hilsner
Flemming;Uggerhøj

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reparation på garanti uden problemer

Havde købt brugt bil i marts 2023. Fik problemer med motor i august 2023. Viste sig at der både skulle skiftes termostathus og vandpumpe. Det hele blev lavet på garanti uden problemer. Tak for hurtig og konsekvent indsats.
Kenneth Steffensen

14 de agosto de 2023

Dét er vi glade for! Tak for din feedback 🌸✨🥳

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klasse service på nykøbt bil

Efter god vejledning blev bilen købt og de sørgede for både at få den synet og skiftet tandrem. Skide god service,
Er rigtig glad for bilen og den bliver helt sikkert min tro følgesved mange år frem.

28 de junio de 2023

Respuesta de Uggerhøj - Brønderslev

Takker for din feedback Lisa :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var ind i Uggerhøj Brønderslev for at…

Var ind i Uggerhøj Brønderslev for at lave ac eftersyn. Afleverede bilen dagen før og aftalte at jeg læger nøglen i postkassen. Så skal jeg hente den dagen efter kommer ind så får jeg at vide at de ikke havde nøglen. De finder ud af at de havde dem alligevel. så måtte jeg vente i 45 minutter og den blive ikke færdig alligevel da der er 2 ventiler som er utæt. Jeg spørge hvad de koster får at vide at de er ikke dyrere så forlangt jeg at vide hvad de koster jeg får at vide 136 kr pr.stk. orginal. da jeg får regningen så står der 240 kr pr. Stk så spørge jeg hvorfor det så siger han det er ikke de to ventiler som gøre regningen så høj det er kølemiddel så spørge jeg igen prøver han at snakke uden om emnet igen jeg betaler regning og der kommer jeg ikke igen.

26 de junio de 2023
Opinión espontánea

Kære Gerges.
Jeg er ked af at læse om din oplevelse hos os. Umiddelbart ser det ud som om, at kommunikationen ikke har været god. Jeg er i gang med at undersøge sagen med vores afdeling i Brønderslev, - og vender tilbage.

Med venlig Hialen
Flemming Uggerhøj

Jeg er tilfreds

Jeg er tilfreds med værkstedet og den service, jeg oplever hos Uggerhøj i Brønderslev.

20 de junio de 2023

Respuesta de Uggerhøj - Brønderslev

Takker for din feedback Bo :-)

Service

Modtog en god service både ved aflevering og afhentning af bil.

8 de junio de 2023

Respuesta de Uggerhøj - Brønderslev

Takker for din feedback Jørgen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Føler sig velkommen hos jer

Føler sig velkommen hos jer, venligt personale, god forplejning under ventetiden.
Perfekt behandling af min bil.

24 de mayo de 2023

Respuesta de Uggerhøj - Brønderslev

Takker for din feedback Jørgen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har altid været godt behandlet

Jeg har altid været godt behandlet, når man kommer til Uggerhøj i Brønderslev søde hjælpsomme. Dejligt med video gennemgang af bilen, og tilbud på det de mener skal kigges på.

27 de abril de 2023

Respuesta de Uggerhøj - Brønderslev

Takker for din feedback Claus! :-)

Jeg kan godt lide

Jeg kan godt lide, at virksomhedens beliggenhed er nem og overskueligt,
Kan altid finde p-plads.
De sender en besked når bilen er færdig.

19 de abril de 2023

Respuesta de Uggerhøj - Brønderslev

Takker for din feedback :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.