Información sobre la empresa

1. Compañía de software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Software til bolig- og ejendomsadministration samt advokatkontorer. Markedsledende branchesoftware Unik Bolig og Unik Advosys.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det går meget langsomt

Det går meget langsomt, godt vi er pensionister og ikke har travlt, men, men, men alligevel skal det op i gear.
Vi er desværre låst fast idet det er vores administrator der bruger uHabi !!!!

19 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Unik vil ikke have nye kunder

Aldrig har jeg oplevet så useriøs en behandling af en potentiel ny kunde (det vil sige mig).

Aftaler bliver ikke overholdt, og når man rykker for svar er de som sunket i jorden.

Prisstrukturen er ikke transparent, til gengæld skal man betale hvad der svarer til et lands BNP for at blive koblet på deres system.

Jeg giver hermed op på Unik!

Helt og aldeles useriøst.

2 de octubre de 2023

Efter en Outlook-opdatering

Efter en Outlook-opdatering, kunne jeg ikke sende mails, fordi Unik Advosys spændte ben. Opdatering af Outlook fandt sted den 13. juni og først den 28. fik vi besked fra Unik om en midlertidig løsning, indtil de får det til at køre. Vores IT-mand har brugt mange timer på at knække problemet. Det koster firmaet temmelig mange penge.
Sløvt fra Uniks side, at de er så længe om at melde ud

15 de junio de 2023

Ekstremt dårlige programmer

Uniks advosys er det dårligste computerprogram, jeg har brugt i de 20 år, jeg har arbejdet med computere.

Jeg kan ikke komme på en mindre brugervenlig og anvendelig software. Det er så uigennemtænkt, tungt og besværligt at arbejde med, at det ville være en stor lettelse at arbejde uden Advosys. Når man laver et mappesystem, der ikke (heller ikke i den nye version!) indeholder undermapper, har man fundamentalt misforstået hvorledes almindelige brugere anvender software på.

Den største ulempe ved at være advokat er, at man kan være tvunget til at bruge Advosys dagligt.

5 de diciembre de 2018
Logotipo de Unik System Design

Respuesta de Unik System Design

Hej Jesper,

Tak for din henvendelse.

Det er naturligvis beklageligt, at det er din oplevelse af vores software.

Det har gennem mange versioner af Unik Advosys (også den nyeste version) været muligt at lave undermapper i sagsmappen. Du kan læse mere om denne funktion via F1 hjælpen, samt se små film herom via FAQ film, som du også finder i hjælpen ved at taste F1. Du er velkommen til at kontakte mig direkte på 3975 0421.

Tak fordi du tog dig tid til at oprette en anmeldelse.

Ha’ en god dag.

Christina Haahr
Unik System Design

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.