Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie var mycket professionell genom hela processen och utmärkte sig särskilt med sin snabba återkoppling. Hon var tydlig, engagerad och effektiv för att svara på frågor, vilket skapade ett stort fört... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid smidigt och lätt att beställa fotbollsskor och annat från er. Att dessutom ha fått proffshjälp från LUKAS (Kundrjänst) gjorde upplevelsen ännu bättre. Grymt bra hjälp med återbetalning, då jag... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lukas på Unisport hjälpte mig omgående då jag hade en reklamation på ett par Nike fotbollsskor(dyra!) vilka sprack på ovansida sko på flera ställen efter endast tre timmars fotbollsträning. Lukas såg... Ver más

1. Tienda de fútbol
  2. Zapatería

Escrito por la empresa

På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.

4,5

Ha contestado el 63% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag har handlat från Unisportstore

Jag har handlat från Unisportstore flera gånger tidigare och alltid varit nöjd med både produkter och leveranser. Den här gången var produkterna jag fick också i bra skick.

Tyvärr saknades en produkt i min senaste order (ett par Nike Air Max DN vit/silver), trots att den finns med på kvittot och är betald.

Jag har kontaktat kundtjänst och skickat bilder som visar innehållet i paketet vid uppackning (endast en skobox fanns i lådan). Jag har även video från uppackningen som styrker detta.

Svaret jag fått är att allt ska ha varit med baserat på lager och paketets vikt, och ärendet verkar inte tas vidare trots tydlig dokumentation.

Jag tycker det är synd eftersom jag annars haft en bra upplevelse som återkommande kund. Hoppas detta kan lösas på ett bättre sätt.

26 de abril de 2026

Snabbt

Snabbt, billigt och perfekt storlek!

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Vi uppskattar verkligen din feedback - det betyder mycket för oss, eftersom vi bryr oss mer om din upplevelse än något annat.

Tack ännu en gång för att du handlade hos Unisport - vi är alltid redo vid sidlinjen nästa gång du behöver hjälp med din beställning. ⚽️🙌

Good communication good product

Good communication good product
And right on time Thanks a lot

25 de abril de 2026

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte ett par skor och tyget har släppt…

Köpte ett par skor och tyget har släppt från gummidetaljerna på ovansidan samt vid snörningen. Tittar man under sulan ser man att de knappt är använda men ni hävdar att det är normalt slitage som gjort att tyget spruckit och vägrar godkänna en reklamation.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Good service and fast response.

Good service and fast response.

Respuesta de Unisportstore.se

Tack så mycket för din recension med 4 stjärnor!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Not the size I ordered

I got the wrong size on one pair of the shoes. Hopefully it Will be an easy fix and that I get the help and compensation I need.

Nöjd kund

Hej

Jag köpte en boll som visade sig hade lite fel. Direkt valde dom att åtgärda detta och jag fick ett superbra bemötande och bra service.

Rekommenderar Unispory starkt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good selection of footbal shirts

Good selection of footbal shirts. Easy to order and quick to deliver. Perfect!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick bra hjälp och snabb leverans.

Jag fick bra hjälp och snabb leverans.

22 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fick snabb hjälp av Irene och är…

Vi fick snabb hjälp av Irene och är väldigt nöjda. Vi kommer fortsätta beställa från Unisport.

22 de abril de 2026

Good quality

Everything was perfect fit

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfect order fast dilivery I’m very…

Perfect order fast dilivery I’m very happy about everything

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud och snabb leverans!

Bra utbud och snabb leverans!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkterna överensstämde och…

Produkterna överensstämde och levererades fort.

Respuesta de Unisportstore.se

Tack så mycket för din recension med 4 stjärnor!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.