Ik had een vraag over mijn energie en heb daarom UC gebeld. Ik kreeg direct een medewerker aan de lijn waar ik mijn vraag kon stellen over wat het zou betekenen voor mij als volgend jaar de sadering... Ver más
La empresa ha respondido
Super goede ervaring gehad, zowel verzekering als energie ondergebracht bij deze organisatie. Prettige klantenservice medewerkers die met een luisterend oor zonder te commercieel ingesteld te... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo, Een jaar lang hebben we stroom afgenomen via United Consumers. Maar de jaarafrekening deed ons schrikken. Het hele jaar hebben wij ons gehouden aan de betalingsvoorstellen van United Consum... Ver más
La empresa ha respondido
Beste maatschappij ook. Top service! Waar vind je dat tegenwoordig nog. Oog voor de klant. Omzetten en beeindigen is makkelijk en je wordt persoonlijk te woord gestaan. Niet door AI rommel. Zowel tele... Ver más
La empresa ha respondido
UnitedConsumers biedt voordeel op vaste lasten. Zo bespaar jij eenvoudig op jouw autoverzekering, zorgverzekering, energie, mobiel en tanken. Want ook jouw maand kan goedkoper!
Luchthavenweg 20, 5657EB , Eindhoven, Holanda
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Ik had een vraag over mijn energie en heb daarom UC gebeld.
Ik kreeg direct een medewerker aan de lijn waar ik mijn vraag kon stellen over wat het zou betekenen voor mij als volgend jaar de saderingregeling eindigt.
Zij heeft mij haar fijn kunnen uitleggen wat ik wilde weten zodat ik nu weet wat ik kan ondernemen wat dan het gunstigste is voor mij.

Respuesta de UnitedConsumers
Netjes en goed geholpen, vriendelijke medewerker.

Respuesta de UnitedConsumers
Prettige klantenservice medewerkers die met een luisterend oor zonder te commercieel ingesteld te zijn echt met je meedenken.
Was geholpen door: Toine en dat is een echte vakman! Keep up the good work Guys.

Hallo,
Een jaar lang hebben we stroom afgenomen via United Consumers. Maar de jaarafrekening deed ons schrikken. Het hele jaar hebben wij ons gehouden aan de betalingsvoorstellen van United Consumers die ze constant melden om bij de jaarrekening op nagenoeg € 0,- uit te komen. Dat bleek niet zo te zijn we moeten alsnog €300,- bijbetalen.
We hadden al opgezegd om andere redenen. Maar het betekend wel dat we nooit meer iets van United Consumers zullen afnemen wegens onbetrouwbaarheid.
Mvg
Harry

Respuesta de UnitedConsumers
Omdat er weer geluisterd naar wat ik wilde vragen. En kreeg overal netjes antwoord op.

Respuesta de UnitedConsumers
Die meneer die ik vandaag aan de lijn had was heel professioneel en kundig! Dikke 10 voor deze meneer!

Respuesta de UnitedConsumers
Een vraag over onze verhuizing en overlapping met het oude adres werd snel en helder beantwoord.

Zeer behulpzaam en vriendelijk
Altijd meedenken en alles goed uitleggen zodat je het begrijpt.
Zeer aan te raden !!

Respuesta de UnitedConsumers
Al jaren neem ik producten af bij United Consumers. Ik ben en blijf super tevreden.

Respuesta de UnitedConsumers
Er wordt altijd goed meegedacht als je belt met vragen. Men neemt de tijd en is zeer vriendelijk. Daarom ben ik al sinds november 2008 klant bij hen voor gas en stroom. Zowel zakelijk als prive.

Respuesta de UnitedConsumers
Het bespaartegoed wordt maar niet uitbetaald. Wacht al een maand.
Netjes gebeld vandaag en uitleg gekregen.

Respuesta de UnitedConsumers
Heel goed en snelle service kunne andere een voorbeeld aan nemen

Respuesta de UnitedConsumers
Ik ben na 11 jaar overgestapt naar UnitedConsumers ik heb in 2 maanden dat ik er zit al meer mailtjes gehuurd naar hun dan in de afgelopen 11 jaar dat ik bij greenchoice zat.
wat heb ik een spijt dat ik ben overgestapt
Hallo
Ik snap niet dat ik moet reageren
Dit in mijn mening over het bedrijf
Jullie zijn tog geen consumenten bond of bemiddeling bedrijf
Waarom zou het offline gehaald worden ????

Respuesta de UnitedConsumers
Op 17 maart heb ik ineens een nieuwe polis ontvangen zonder enig communicatie is het bedrag verhoogd. Daarop heb ik gereageerd op jullie mail om mijn schadevrije jaren door te geven. Ik heb daarbij aangegeven dat ik 8 schadevrije jaren heb en de nodige documenten (bewijzen) bijgevoegd.
Tot mijn grote verbazing hebben jullie mijn polis zonder enige voorafgaande communicatie gewijzigd en mijn schadevrije jaren op 0 gezet. Dit heeft geleid tot een ongewenste premiestijging, waarvoor ik inmiddels een rekening van €300 heb ontvangen.
Ik vind dit zeer klantonvriendelijk. In plaats van mij te bellen of te mailen met de vraag om een afstandsverklaring in te vullen (zoals ik begrijp dat soms nodig is), hebben jullie eenzijdig actie ondernomen. Dit terwijl ik juist proactief heb gereageerd op jullie verzoek.
Mijn verzoek:
1. Mijn 8 schadevrije jaren direct correct registreren in Roy-data en op mijn polis.
2. De polis terugdraaien naar de situatie zoals deze was vóór de eenzijdige wijziging.
3. De rekening van €300 intrekken dan wel crediteren.
Ik heb al meer dan twee weken geen enkele reactie ontvangen op mijn vorige bericht, ondanks dat ik documenten heb meegestuurd. Ik verzoek u vriendelijk doch dringend om deze kwestie met prioriteit in behandeling te nemen.

Respuesta de UnitedConsumers
Er wordt geluisterd naar je probleem,en blijkt dat we er niet uitkomen komt er een ander bij.

Respuesta de UnitedConsumers
Keurig te woord gestaan en antwoord gekregen op mijn vragen

Respuesta de UnitedConsumers
Vragen werden eerlijk beantwoord, ook als ze negatief voor UnitedConsumers uitvielen.

Respuesta de UnitedConsumers
De vriendelijkheid en het empathisch vermogen van medewerkster aan de telefoon.

Respuesta de UnitedConsumers
Más información sobre otros tipos de reseñas.