Ustyle Interior Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er meget tilfredse og glade for Ustyle Garderober service. De har været meget tålmodige og dedikerede med designet af to store garderobeskabe, den perfekte og omhyggelige installation og det førs... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har også haft et langt og problemfyldt forløb med vores bestilling af en newyorker væg med 2 skydedøre til en værdi af 38.000,- Vores første kontakt og bestilling hos Laura var meget positiv.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skulle have lavet et par skabe og et køkken til vores nye hus, og vi henvendte os derfor til Ustyle. Laura var venlig og lyttede til alle vores ønsker, og kom samtidig med mange gode og smart... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik nyt skab i soveværelset i vores gamle og lidt skæve hus. Vi producerede selv tegningerne, men var lidt nervøse for, om de hjemmelavede tegninger var helt korrekte. Så ejeren tilbød at komme ud... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de muebles a medida
  2. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Ustyle Interior tilbyder skræddersyede højkvalitets garderobe skabe, køkkener, bad, bryggers, walk In, bogreoler, New Yorker stil skillevægge og døre af enhver art, både til skæve og lige mål.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God og professionel service

God og professionel service. Aftaler bliver overholdt og produktet er af rigtig god kvalitet. Vi har kun de bedste anbefalinger af Ustyle Garderober.

6 de enero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle have lavet skydedøre til et…

Jeg skulle have lavet skydedøre til et skab, hvor jeg besluttede at tage til Ustyle garderober.
Jeg fik en fantastisk service, et godt tilbud, super hurtig levering og montering. Alt i alt jeg har aldrig før oplevet sådan en god service og jeg er super tilfreds.
Tak til Laura, Jan og leveringsdrengene.
I. Novak

26 de mayo de 2018
Logotipo de Ustyle Interior

Respuesta de Ustyle Interior

Tak for de pæne ord. Service og kvalitet er altid vores første prioritet, og vi håber i får stor glæde af jeres nye skydedøre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange valgmuligheder, høj kvalitet og service iht aftale

God og omhyggelig hjælp til design og indretning. Mange valgmuligheder.
Alt leveret i henhold til aftale. Vi er meget glade for skabe af høj kvalitet, med fine detaljer. Trækvalitet, hænglser og samlinger er af rigtig god kvalitet.

7 de octubre de 2017
Logotipo de Ustyle Interior

Respuesta de Ustyle Interior

Hej Carsten,

Tusind Tak for stjernerne og den flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du er glad for skabe og at du kan mærke vores fokus på service og kvalitet - hvilket vi altid sætter i højsædet i arbejdet med vores projekter.
Alt der bedste til jer!

Laura

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.