Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Groot formaat op aluminium besteld, dus extra spannend (120x60). Ik had per ongeluk de verkeerde afwerking gekozen, toen ik de volgende ochtend belde kon dat direct gewijzigd worden. Het resultaat is... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben onze mooiste vakantie foto op een grote canvas laten zetten en aan het voeteinde van ons bed opgehangen. Nu gaan we elke avond slapen in de fjorden van Noorwegen en we ontwaken met een prach... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een foto van 100 cm x 150 cm op aluminium laten printen. Binnen een paar dagen werd het pakket thuisbezorgd. Hert zag er prachtig uit, maar helaas was er een kleine beschadiging aan het oppervl... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,6

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastische service!

De eerste afdruk die ik liet maken was niet fantastisch afgewerkt maar uwmooistefoto.nl heeft werkelijk alles gedaan om het weer goed te krijgen! Uiteindelijk een prachtig resultaat dankzij echte klantgerichtheid en een persoonlijke service!

22 de septiembre de 2015

Fantastisch resultaat!

Heb twee uitsnedens van foto's op geborsteld RVS laten drukken. Wat een mooi resultaat zeg. Krijg heel veel complimenten. Meer communicatie over status bestelling, wanneer verzonden etc. vanuit Uwmooistefoto.nl zou handig zijn. Dat laat te wensen over.

19 de septiembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super mooie foto en goede service

Dit is de tweede foto die ik op canvas heb laten zetten bij jullie en hij is wederom prachtig! Ook de snelle levering is top! Ook werkt de website super makkelijk! Kortom zeer tevreden!

10 de septiembre de 2015

superservice

De afdrukkwaliteit was niet zoals verwacht. Na dit te melden mochten wij een nieuw canvas ontvangen die volledig aan onze verwachtingen voldeed. Klant tevredenheid staat hoog in het vaandel.

31 de agosto de 2015

Foto op glas

Heel erg mooi. Goede kwaliteit, mooi helder, netjes afgewerkt en ook nog een goede service. Ik ben er blij mee.

9 de agosto de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

niet zo netjes

hallo bij ontvangst zie ik op de foto rode vlekken , en teven de randen zijn aan de achterzijde onder en zijkant is de lak cq foto gekarteld

vind ik echt jammer dit is niet wat ik zou willen

18 de diciembre de 2014
Logotipo de Uwmooistefoto

Respuesta de Uwmooistefoto

Beste Lorijn,

Excuses voor de verlate reactie in deze.
Uiteraard hebben wij deze mooie foto op plexiglas direct opnieuw geproduceerd en hebben wij begrepen dat
deze naar volle tevredenheid is ontvangen. Wij hopen dan ook dat deze foto een mooie plek heeft gekregen.

Team UwMooisteFoto

Superformiweldigfantakolosachtig

Weer een eyecatcher aan de muur hangen.
Ik wist dat het een mooie foto was maar nu ik hem in de maten 40 x 120 cm zie hangen vind ik hem verbluffend mooi.

11 de diciembre de 2014

Erg mooi

Boven verwachting Hoe mooi het het was geworden. Keurig bezorgd en heel snel.

9 de diciembre de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden, maar met een aandachtspuntje

De site werkte prima, het resultaat vond ik wat donker uitgevallen maar verder mooi. Ik werd netjes gebeld dat de bestelling een dag later kwam (ivm levering van het hout). Wat ik wel miste, was de bevestigingsmail! Ik had al veel sites bekeken en wist later echt níet meer bij welke site ik uiteindelijk besteld had. Gelukkig kwam het pakketje toch binnen..

1 de diciembre de 2014

Super service

Van bij bestelling per website alsook nog telefonische raadgeving ging alles gewoon zéér professioneel.

28 de noviembre de 2014
Valorada con 4 estrellas sobre 5

goed product en uitstekende service

Mooi product geworden en uitstekende service. Dit omdat men normaal levert binnen 3 tot 5 werkdagen. Toen ik na 5 dagen nog niks gehad had, heb ik gebeld.. zou na het weekend komen maar had het die zaterdag nodig. Men belde na 5 minuten terug met de mededeling dat men het heel spijtig vond en ze het per express service zouden leveren. Was daardoor toch nog mooi op tijd! top en bedankt!

26 de noviembre de 2014
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.