3,7

Medio

Kundeorienteret og god kommunikation

Vi havde tagdækker ude, som omhyggeligt og professionelt forholdt sig til opgave og ønsket resultat og hellere ville henvise os til en blikkenslager til den konkrete opgave. Det var professionel tilgang til kundetilfredshed, og han satte os ligeledes i kontakt med rette person til opgaven.
Tak for at gå til opgaven på denne kundeorienterede måde. Al kommunikation med jer har været i top.

7 de noviembre de 2024

Meget uprofessionel

Havde Mathias ude og kigge på et tag efter en vandskade. Han kom efterfølgende med et tilbud på at udbedre skaden, som jeg takkede ja til. Onsdag d. 15/11 ringer han om morgenen og har to mand der kan komme og reparere taget. Da jeg kommer hjem fra arbejde ser jeg at der ikke er sket noget. Ringer til Mathias der kommer med en flot forklaring om at han selv i det samme øjeblik jeg ringer har fået at vide at hans to mænd ikke har været forbi mig. Foreslår han kommer om fredagen istedet. Desværre får vi onsdag aften århundredets værste regnvejr som forårsager store skader - skader der kunne være undgået hvis Mathias havde holdt sin aftale. Og i løbet af torsdag og fredag forsøger jeg at få fat i Mathias for at få bekræftet han kommer fredag, men uden held. Utroligt man kan drive et firma på den måde.

15 de noviembre de 2023

100% tilfredsstillende

Fantastisk arbejde af Tobias og Mathias.
Jeg fik en rigtig god oplevelse, da jeg kontaktede Mathias angående en løsning med tagpap. Godt humør, godt håndværk og et godt resultat.

Kan klart anbefales.

26 de julio de 2023