Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vidunderligt. Genialt at gøre slottet til en kunsthal. Forvent ingen møbler og lysekroner - efter en familiestrid har ejeren gjort en dyd ud af nødvendigheden og skabt et sted, der forbinder moderne k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slottet er stort set tomt. Ikke mange møbler. Meget skuffende oplevelse. Der burde være gratis entre, når man ikke har noget særligt at byde på. Har været der for mange år siden, hvor alt de oprindeli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nyd slottets smukke rum og sale,selvom inventaret er væk. Flere gange går kunst og rum op i en højere enhed. Personale utroligt servicemindet. Vh Niels Folsberg

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flinke unge mennesker der bestyrer cafeen og billetkontoret. Samt skønne udvendige omgivelser. ..... Så er ALT positivt nævnt. Definitionen på bondefangeri: når nogen på listig vis vil snyde en anden... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,6

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Klage over elendig mad og dårlig betjening d. 28 august

Klage over elendig mad og dårlig betjening d. 28 august

Vi skriver til jer for at beskrive vores fælles dårlig oplevelse af at have spist middag i Jeres restaurant.

Vi havde bestilt koncertmenu, men da vi ankommer til restauranten har tjeneren ikke fået besked om det – og fortæller at det kun gælder i forbindelse med opera? Det er ellers ikke det som I reklamerer for på jeres hjemmeside, så måske bør I opdatere jeres hjemmeside eller informere jeres tjenere bedre. Eller svare tilbage, når vi som anvist have sendt en mail om bordbestillingen + menu.

Vi får herefter bestilt forretter og hovedretter. Efter vi har afgivet bestilling får vi følgende besked om, at der ikke er flere Rib eye – denne bestilling ændres derfor til en entrecote.

Den person der skal spise hummersuppe får den serveret med gaffel?

Da vi modtager hovedretterne er oksemørbradbøfferne fyldt med sener – det må der ikke være i oksemørbrad og entrecotebøffen er ligeledes af yderst dårlig kvalitet ligeledes fyldt med sener og sej at skære i. En af gæsterne får heller ikke den sauce, som var bestilt.

Hovedretterne bliver serveret med bestillingssedlerne sammen med maden – velbekomme!

Vi finder desværre heller ikke at vinen lever op til kvaliteten den smager af garvesyre selvom det er en flaske til 225 kr.
Da regningen kommer ca. 1900 kr opdager vi efterfølgende, at vi har betalt for Rib eyebøffen.

Da det lykkes at komme i kontakt med tjeneren fik vi tilbudt to nye bøffer eller to kopper kaffe, men der var de øvrige færdige med maden – egentlig havde vi ikke lyst til at spise mere i denne restaurant.

Alt i alt en yderst dårlig restaurantoplevelse i flotte omgivelser – hvor konceptet bestemt ikke lever op til prisen og kvaliteten – vores umiddelbare oplevelse var, at vi ville have fået væsentligt bedre mad ved at have spist i pølsevognen ved koncertpladsen.

Jeg har efterfølgende været i kontakt med Morten som har lovet at sende et gavekort som kompentation som dog aldrig er kommet!

Mvh Kenneth, Mette, Niken og Kasper

8 de septiembre de 2015
Opinión espontánea
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god mad og betjening helt i top

Har været på Valdemars slot i restauranten. Vi fik meget lækker mad og den kvindelige tjener var helt i top. Det eneste der forhindrer den 5 stjerne er at lokalet var koldt da vi kom, og det tog 3 timer inde temperaturen var okay. Personalet gjorde hvad de kunne.

13 de noviembre de 2011
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.