Nice cardigan in right colors
Nice cardigan in right colors . Delivery at de frontdoor.
Yes happy with the item .
Nice cardigan in right colors . Delivery at de frontdoor.
Yes happy with the item .
Dit bedrijf doet er alles aan om klanten te paaien met mooie advertenties, is een dropshipper die na betaling er alles aan doet om niet tot terugbetaling over te gaan indien het product niet is zoals omschreven. Via allerlei vage voorstellen proberen ze je geld te houden. Na herhaalde verzoeken tot terugbetaling geven ze geen gehoor meer.
Producten in dit geval jassen leken niet op de jassen in de advertentie. Slechte chineese kwaliteit. Zien er niet uit. Oplichters zijn dit. Niet op deze side kopen. Waardeloze troep. !!!!!
Een foute site . Verkeerde spullen sturen geen geld terug krijgen . Als ik het product wilde terug sturen en geld terug krijgen moest ik het naar Azië sturen. Kosten voor mezelf . En ja dan hopen dat he he geld terug krijgt . Mensen ga niet in zee met deze online site . Echt heel fout !!
Malafiede organisatie.. produkt wordt niet geleverd. Na vele dagen wachten en meldingen dat de koerier zogenaamd onderweg is. Reageren op mail gebeurt ook niet. Betaald bedrag krijg je dus ook nooit terug. Oplichters. Triest dat dit allemaal maar kan.. boeven bende dus. Koop hier nooit iets.
Ja hoor, ik ben er in getrapt. Twee broeken besteld waarvan één goed en de ander te groot terwijl deze volgens het etiket dezelfde maat zou moeten zijn. De broeken voldoen niet aan de beschrijving. Twee mails gestuurd, hier wordt niet op gereageerd. Volgens de site premium levering via PostNL, ik wist alleen niet dat DHL hier tegenwoordig ook onder valt. Ik ga er van uit dat ik gewoon mijn geld kwijt ben aan een stelletje oplichters die met een gelikte site doen alsof zij een gerenommeerd Nederlands bedrijf zijn, maar in werkelijkheid in China zitten. Wees gewaarschuwd mensen.
Pure misleiding.
Niks Nederlands aan!
Goedkope Alibaba producten uit China. Niks Nederlands verzending met PostNL maar daarvoor via China Airlines etc etc.
Geregistreerd in London, klachten commissie in Frankrijk. Retour naar China op kosten van de koper....?
Serieus?
Hier moet de Nederlandse overheid de consument eens proactief voor beschermen!
Pure oplichting. Google en trap er niet in!
@Vanbeckhovenutrecht en @Vanbeeckhovenutrechten
Los het gewoon op en kom niet met smoesjes wilt u contact opnemen of uw ordernummer geven. Order 1244 Dat staat al lang op de mail!
Pure misleiding, of oplichting/fraude?
Pure misleiding, niks in Nederland. Alles via China. Verzending via PostNL en volgende dag verzenden is feitelijk onzin. Luchtpost en daarna via PostNL idd.
Besteld: 4 shirts xxl hoge kwaliteit stof etc etc.
Geleverd 4 shirts xxl voor dwergen ofzo. Stof is doorzichtig valt strak maar is elastisch. Niks katoen ofzo. Goedkope onzin!
Kijk uit mensen dit is nog niet eens AliExpress waardig.
Via Vanbeeckhoven op Trustpilot werd gezegt dat de deze vanbEckhoven ene kopie is van vanbEEckhoven. Ik geloof daar niks van een site die gekopieerd is. Alles is in dezelfde periode aangemaakt en er is nergens info over te vinden.
Eind juli beide adressen www vanbeckhovenutrecht nl en een met twee E's www vanbeeckhovenutrecht nl komen uit dezelfde webshop shop. myshopifyPUNTcom met IP 23. 227. 38. 74. Het is toch vreemd dat een andere website op hetzelfde punt uitkomt.
Nu in augustus bleek het doorgestuurde terugstuurt adres niet te bestaan of de geadresseerden waren er onbekend en ineens is de website aangepast.
Heel vreemd verhaal allemaal.
Dit is iig pure oplichting! Trap er niet in.
Ik ga iig aangifte doen tegen vanbeckhovenutrechtPUNTnl en neem daarbij mijn bevindingen over de naamgenoot met dubbele E mee. Ik heb overal screenshot van gemaakt dus we gaan het zien.
Más información sobre otros tipos de reseñas.