Een aantal maanden geleden een Peugeot 2008 bij VanEgmond gehaald. Ik ben snel en fijn geholpen en super tevreden over de service. Echt een aanrader!
Prachtige auto’s vriendelijke mensen met zeer veel kennis! Kortom een echte aanrader om hier je (bijna nieuw) gebruikte auto te kopen! Een dikke 10! Team Vanegmondautomotive ga zo door! Wij zijn... Ver más
Daar het garage bedrijf waar ik mijn auto heb gekocht haar Alkmaarse vestiging heeft opgedoekt en de dichtstbijzijnde mogelijk voor mij schier onbereikbaar is, ging ik op zoek naar een nieuwe gara... Ver más
Goeie service
Goeie service, duidelijke uitleg en altijd meedenkend zullen nooit het vel over je neus trekken Meer dan fantastisch.
Helaas een slechte ervaring met dit…
Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Wij kochten eind december 2024 een auto die al al snel kapot ging. Toen wij langsgingen viel dit opeens buiten garantie maar wilde ze hem wel maken. We werden niet op de hoogte gehouden en als wij zelf belden werd er onaardig gereageerd. Uiteindelijk auto na 2 weken weer op kunnen halen en bleek hij helemaal niet gemaakt omdat het lampje meteen weer ging branden. Na mail contact waarin ze ook onaardig reageerden lieten ze gewoon niks meer van zich horen waardoor wij dus met een kapotte auto zaten en zij dit niet fatsoenlijk wilden oplossen.
Ik zou zeker niet aanraden bij dit bedrijf een auto te kopen.