Muziekcentrum van Gorp Opiniones

4,7

Ik ben hier gekomen voor het aanschaffen van een akoestische gitaar, als amateur met amper kennis over gitaren. Een van de medewerkers (helaas is zijn naam me ontschoten) heeft me enorm goed geholpen... Ver más

Bestelde EHX soulfood en betaalde. Maar een vergissing op de website. Werd opgebeld met de mededeling dat die vergissing was begaan en het bedrag per omgaande werd teruggestort. 2dagen later keurig op... Ver más

super snelle levering, goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan het product waren helaas krijgen ze mijn product niet meer binnen daar zij het van een ander bedrijf hadden overgenomen en eige... Ver más

Ik had er twee snaredrumtassen besteld en zijn zeer netjes geleverd. Eenmaal binnen voldeden ze prima aan de verwachting en passen de snaredrums prima in de tas met mooie stevige randen, het voorvak p... Ver más

1. Tienda de instrumentos musicales
  2. Tienda de guitarras
  3. Tienda de instrumentos musicales usados
  4. Tienda de partituras
  5. Tienda de pianos
  6. Tienda de tambores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Muziekcentrum is dé grootste muziekwinkel van Brabant! Gespecialiseerd in blaasinstrumenten, gitaar, slagwerk, toetsen en geluid. Wij hebben een eigen technische dienst en vakkundig personeel dat u graag helpt.

1 mil opiniones

Geld niet terug ontvangen

Ik ben heel netjes gebeld over dat een saxofoonkoffer die ik besteld had niet geschikt was voor de saxofoon die ik had besteld. Helaas heb ik het geld niet teruggestort gekregen zoals afgesproken

29 de junio de 2023

problemen zijn er om op te lossen

Er was een misomschrijving op hun site van een fingerbar.
Werd zelf door hen opgebeld met deze mededeling en met de vraag of ik het artikel nog wou ruilen. De meer betaalde prijs werd ook gecompenseerd door andere vrij te kiezen items. Kortom: correcte, goeie service!

21 de junio de 2023

Omdat

Omdat ; snelle levering , en omdat van Gorp m’n eerste beste muziek winkel is . Groetjes aan bugel man Grt renny

19 de junio de 2023