Prima garage
Prima garage. Als je geen gezeik aan je auto wil moet je geen Range Rover kopen. Bij van Veen een Evoque gekocht, m’n meisje is er blij mee. Ik vind het een schijthuis, maar een blije vrouw is een blij leven zal ik maar zeggen. Afnemen en crossen maar bij van Veen. Beetje bla bla, maar de verkoper is trots op z’n stropdas, dus van mij mag ie. Autootje begon na een maandje koelvloeistof te gebruiken. Nee hè, heb ik zeker weer zo’n jankerd gekocht… Van Veen gebeld, want m’n eigen garage moet er van m’n meisje met z’n klauwen vanaf blijven (die gaat namelijk ook zeggen: wat een schijthuis enzo…) en bovendien heb ons vader er een dikke 2 jaar garantie op bijgekog, de bijgochem. Blijkt, thermostaathuis naar z’n mallemoer. Ken beuren. Sjakie van van Veen hep er een vers huisje op geknald, en het vrouwgie ben weer dolgelukkig. Vanavond ligt er voor vader weer een lekker slavinkie in de pan, want ze is weer smoorverliefd! Op mijn! Niet op de auto natuurlijk... Van Veen je wordt bedankt. De service is gewoon dikke prima, autootje rijdt ook best goed, voor een Rovert. Best tentje, dus 5 sterren van mijn. Hatsee