Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima garage

Prima garage. Als je geen gezeik aan je auto wil moet je geen Range Rover kopen. Bij van Veen een Evoque gekocht, m’n meisje is er blij mee. Ik vind het een schijthuis, maar een blije vrouw is een blij leven zal ik maar zeggen. Afnemen en crossen maar bij van Veen. Beetje bla bla, maar de verkoper is trots op z’n stropdas, dus van mij mag ie. Autootje begon na een maandje koelvloeistof te gebruiken. Nee hè, heb ik zeker weer zo’n jankerd gekocht… Van Veen gebeld, want m’n eigen garage moet er van m’n meisje met z’n klauwen vanaf blijven (die gaat namelijk ook zeggen: wat een schijthuis enzo…) en bovendien heb ons vader er een dikke 2 jaar garantie op bijgekog, de bijgochem. Blijkt, thermostaathuis naar z’n mallemoer. Ken beuren. Sjakie van van Veen hep er een vers huisje op geknald, en het vrouwgie ben weer dolgelukkig. Vanavond ligt er voor vader weer een lekker slavinkie in de pan, want ze is weer smoorverliefd! Op mijn! Niet op de auto natuurlijk... Van Veen je wordt bedankt. De service is gewoon dikke prima, autootje rijdt ook best goed, voor een Rovert. Best tentje, dus 5 sterren van mijn. Hatsee

27 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

OPLICHTER!

Mijn Google reviews worden op een wonderbaarlijk manier steeds verwijderd! Hierbij schrijf ik mijn "Van Veen" ervaring via Trustpilot.

Gebeld met Van Veen auto's Woerden met de vraag mijn Range Rover te onderhouden, Op korte termijn hadden ze een plek en mocht de auto achterlaten. Ze beweren originele "Land Rover" onderdelen te gebruiken, ik had al een onderbuik gevoel door een meneer (Mustafa waarschijnlijk de eigenaar), die met mij een koffie wou doen in zijn kantoor kamer, hij kwam me heel intimiderend over (ik ga niet met iemand die ik nooit hebt gezien een bakje doen in zijn kantoor kamer). Ik heb meneer Mustafa beantwoord dat ik word opgehaald.

Na 10 minuten wachten ben ik op gehaald, ik liep langs de werkplaats, het zag er niet direct heel professioneel uit.

Na een paar uur ben ik gebeld door de receptionist dat er een groot onderhoud moest gebeuren op de "originele Land Rover" manier, hiermee ben ik akkoord gegaan. Bij het ophalen van de auto is er blijkbaar veel te lang gewerkt aan de auto. Hier begon mijn alarmbellen te rinkelen, heb netjes de factuur betaald en ben daarna door gereden naar mijn zwager, die heeft gewerkt als automonteur. We hebben de punten doorgenomen wat er allemaal is vervangen aan mijn auto, alle filters zijn niet origineel van Range Rover maar een after market goedkoop merk, de bougies zijn precies hetzelfde verhaal, hiermee heb ik een erkend Range Rover dealer gebeld met de vraag of dit er in hoort op de originele Land Rover manier, daar bij kreeg ik de antwoord dat dat merk filters en bougies er niet in horen, want er staan geen landrover stempels op, die zouden sneller vervuilen en defect raken!

Hiermee heb ik Van Veen benaderd, en kreeg meneer Mustafa aan de telefoon. Het was niet een prettig ervaring!

Ik wil hiermee mensen verduidelijken om naar een dealer te gaan, dan zulke prutsers die geen verstand van zaken hebben!

Mijn Google reviews worden ook steeds verwijderd door Van Veen! Dus mensen let niet op alle goeie beoordelingen, want veel wordt verwijderd!!!

2 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Absoluut geen Jaguar specialist.

Ik rijd al jaren tevreden rond met een Jaguar XE diesel uit 2016. De laatste jaren laat ik deze auto onderhouden bij een neef van mij die een universele garage heeft. Dit jaar was ik aan het rond kijken voor een andere auto maar het aanbod is klein en de prijzen zijn hoog waardoor ik besloten heb om voorlopig nog door te rijden met mijn huidige auto. Omdat deze deze auto binnen een maand of 3 de 200.000 km gaat aantikken wilde ik hem grondig na laten kijken door een Jaguar specialist. In Woerden vond ik 2 specialisten een gespecialiseerd in de wat oudere types en de ander (van Veen auto's) in de recentere types. Tegen mijn verwachting in kon ik vrijwel direct terecht in hun werkplaats waar zij mijn auto grondig na zouden kijken een diagnose zouden stellen met betrekking tot de staat van mijn distributieketting en een prijsopgave zouden doen. Omdat mijn auto er toch stond heb ik de winterbanden laten wisselen (die einde levensduur zijn) voor mijn zomerbanden en een APK uit laten voeren. De eerste rode vlag kreeg ik de eerste dan al ik kreeg een email van de service balie met de vraag waar mijn OBD stekker (aansluiting voor uitleescomputer) zit want die zou niet op de normale plaats zitten. Heb ze via de mail laten weten dat deze gewoon op de plek zit die ook in het instructieboekje staat maar dat er een adapter voor kilometer registratie in zit. De 2e dag niets meer gehoord, de 3e dag kreeg ik een email met een offerte voor de diagnose kort daarop belde de dame van de service balie mij op dat er wel heel veel mis was met mijn auto wat voor mij al de 2e rode vlag was de hele computer in de auto zat vol met fouten en moest volgens een service bulletin van Jaguar opnieuw geprogrammeerd worden. Ook waren 2 kleppen stukken die rond de € 150,- per stuk gingen kosten op mijn vraag wat voor kleppen dit dan zijn kon zij mij geen antwoord geven. Later werd ik terug gebeld en werd mij uitgelegd dat de distributieketting opgerekt was en dat die klus bijna € 4500,- zou gaan kosten verder was er een probleem van de bandendruk sensoren maar ze hadden ze kunnen resetten maar als het probleem terug kwam moesten ze alle 4 vervangen worden (de rechter achterband liep iets af). Ik vertelde dat ik er nu maar goed over na moest denken of ik zo'n bedrag nog wil uitgeven voor een auto van die leeftijd dat veranderde de toon van een van de eigenaren op mijn vraag wat er nog voor de APK aan mankeerde kon hij geen antwoord geven want die hadden ze nog niet uitgevoerd. De volgende dag werd ik gebeld dat de auto klaar stond en dat deze gehaald kon worden rekening € 874,- ze vragen bij van Veen € 96,80 per band om deze te wisselen (kwam door al het werk aan de sensoren zei hij later), de diagnose werd niet uitgelegd maar ik kreeg 2 printjes bij de factuur. Nee van Veen auto's is geen Jaguar specialist, Mustafa en Farook runnen gewoon een autohandel waarvoor zij in juni 2020 heel bedachtzaam een bedrijfsnaam met een Nederlands familienaam daarin hebben bedacht.

24 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.