La empresa ha respondido
Jeg købte en Varde vision 1 ovn som viste sig at være utæt og lågen næsten umulig at åbne.. Ovnen var købt hos 10-4, hvor jeg henvendte mig med problemet. 10-4 og Varde ovne har nu efter mit ønske og... Ver más
Ovnen er av dårlig kvalitet . . Vanskelig å få tak i deler .Umulig å legge inn ved når det er litt fyr igjen,gjør du det , siver røyken ut. . Dårlig håndtak . Pakninger rundt glass, dør løsnet... Ver más
La empresa ha respondido
VARDE Ovne A/S blev etableret i 1987 og har en lang historie inden for produktion og salg af miljørigtige brændeovne til forhandlere i både Skandinavien og Europa. Ovnene fra VARDE har et stilsikkert, skandinavisk design og er skabt ud fra ambitionen om at forene kvalitet, funktion og design. Med en VARDE brændeovn er du og familien sikret et varmt samlingspunkt og skønne kvalitetsøjeblikke i mange år fremover.
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mega god og hurtig kundeservice. Medarbejderen var venlig og kompetent 👍
Købt en dejlig brændeovn, trode jeg. Det er det værste skidt jeg har købt længe. Slid og brug af en brændeovn over 3 år - det kan den bare ikke holde til. Brændeovnen har en købspris på ca. 8500 kr.
Der er skiftet alt hvad der kan skiftes, og alligvel kan brændeovnen ikke holde til at fyre i.
Dårlig service fra Varde Brændeovn.

Respuesta de Varde Ovne A/S
Ich hatte eine Frage bzgl. den Emissionswerten eines Ofens, der nicht mehr hergestellt wird. Obwohl der Ofen schon ausgelistet ist und aus meiner Frage offensichtlich kein Verkauf eines neuen Ofens resultieren würde, wurden meine Fragen schnell & ausführlich beantwortet, was ich als sehr seriös empfinde.

Respuesta de Varde Ovne A/S
la rapidité de la réponse, la bienveillance, les solutions apportées.

Respuesta de Varde Ovne A/S
Hatt vardeline 7 i 20 år vil si meg veldig fornøyd.

Respuesta de Varde Ovne A/S
Fantastisk kundeservice. Fik med det samme et menneske i røret der fulgte mit problem helt til døren. Derudover er deres produkter gedigent og tidsløst design.

Respuesta de Varde Ovne A/S
Super fin service i forbindelse med fejlfinding på brændeovn, som slet ikke var købt hos dem. Samt tilsendelse af reservedele uden beregning. Top service!

Respuesta de Varde Ovne A/S
Teidän takka on sekä kaunis, että toimiva! On päivittäin käytössä ja rakastan sitä! Kiitos myös hyvästä asiakaspalvelusta!

Respuesta de Varde Ovne A/S
Min brændeovn er desværre udgået, men stor hjælp med tegninger på Skamol plader, så den ellers så gode brændeovn kan “leve” videre

Respuesta de Varde Ovne A/S
Kaminen från Varde Uniq 1 är vi mycket belåtna med.
Tappar tyvärr värmen efter eldning rätt snabbt då det är enbart plåt och inte någon direkt sten som hjälper till att lagra energin .

Respuesta de Varde Ovne A/S
Fantastisk service, hurtig respons med relevant information😊 det kan vi bruge til noget fornuftigt👍 et stort klap på skulderen er hvad I har fortjent og boede jeg tættere på jer var jeg kommet forbi med brød til kaffen.. Et firma som vi klart kan anbefale, både servicen og produkterne er i top👌

Respuesta de Varde Ovne A/S
Jeg har købt en Varde Als brændeovn, og det fortryder jeg. For det første er brændkammeret for lille i størrelsen i forhold til de bedste hårdtræ-briketter. jeg konkluderer dermed at ALS ovnen er mere til hygge end den varme funktion jeg har brug for. Dernæst er optændings spjældet meget upraktisk sat lige under håndtaget, der sidder for tæt på spjælde, så det er svært at betjene spjældet.

Respuesta de Varde Ovne A/S
Meget venlig og imødekommende og hurtigt til at sende en prøvningsattest 😃

Respuesta de Varde Ovne A/S
hurtigt svar tilbage på konkret spørgsmål om alder af brugt brændeovn

Respuesta de Varde Ovne A/S
Ovnen er av dårlig kvalitet .
. Vanskelig å få tak i deler
. Dårlig håndtak
. Pakninger rundt glass, dør løsnet etter kort tids bruk
(Kjøpt i 2023 )
Problemene starter etter kort tid , det første som skjedde var at de ildfaste steinene sprakk. Fikk beskjed fra stedet vi kjøpte ovnen om å kontakte fabrikant , uten resultat.
Vel: du får det du betaler for 😅

Respuesta de Varde Ovne A/S
Blev taget meget seriøs af salgsafdelingen, ved min henvendelse.

Respuesta de Varde Ovne A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.