Valorada con 3 estrellas sobre 5

Reinigen doen ze als de beste. Helaas kunnen en willen we nu niet meer met ze in zee. Tenzij ze eens fatsoenlijk hun excuses zullen aanbieden. Ze hebben zich niet aan de afspraak gehouden om de mach... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I've been a VCCS client for 7 years and have never had a second thought. Just last week the lids of the green containers were left open after the garbage truck came. Then I could see right away the... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind vccs een betrouwbaar bedrijf. Container wordt goed schoongemaakt, helaas juist minder vaak in de warme zomermaanden vanwege vakanties. Meldingen. En bevestiging zijn fijn.enkele keer gaat t m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben voor een eenmalige container reiniging gekozen. De volgende dag werd ik gebeld door een keurige dame, die de planning doorgaf en vroeg naar de vindbaarheid van de container. Daarnaast had z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de contenedores

Escrito por la empresa

Wij staan altijd voor u klaar! Nare geuren en hardnekkige afvalresten in uw vuilcontainer? Bespaar uzelf de tijd, energie en ergernissen die gepaard gaan met het reinigen van uw containers: schakel VCCS in! Sinds 1998 reinigen wij restafval-, GFT- en DUO-containers op grondige en milieuvriendelijke wijze voor particulieren, bedrijven en organisaties. Vincent Container Cleaning Services reinigt uw container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!

3,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAMMERS!

SCAMMERS!

6 maanden abonnement, en ze hebben nog nooit 1 keer schoongemaakt, zinloos, blijf weg bij dit bedrijf!!!!

9 de enero de 2025

Respuesta de Vccs

Bedankt voor uw review! Wilt u contact met ons opnemen? We bespreken het graag en zoeken samen naar een passende oplossing, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u straks een 5-sterrenervaring heeft. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hopen op een glimmende container…

Sinds deze week gebruiken mogen maken van de diensten van VCCS. Dacht een glimmend schone afvalcontainer te krijgen, maar helaas zat er nog een boel viezigheid in de groene container. Vervolgens, vandaag: mijn grijze container die geleegd en dus gereinigd was. Ik kijk in de container maar wat zie ik weer tot mijn verbazing: een vieze bak met hier en daar wat nattigheid en sop.

Gisteren is mij beloofd dat voor de groen container ze deze volgende maand nog een keer extra komen schoonmaken. Dat is tof, maar heb zelf al nagereinigd. Evenals vandaag de grijze container. Vies werkje.

Ik vind als je veel geld betaald voor een dienst, je ook kwaliteit verwachten mag. Dit laat tot nu toe te wensen over. Hoop op beterschap, anders ga ik wel kijken bij een ander.

13 de febrero de 2025

Respuesta de Vccs

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de containers niet naar behoren schoon zijn gemaakt en dat dit voor ongemak heeft gezorgd. We begrijpen uw teleurstelling, vooral omdat u voor een hoge kwaliteit van service heeft betaald. We nemen uw feedback serieus en willen graag samen met u kijken hoe we dit probleem kunnen oplossen. Zoals al beloofd, zullen we de groene container de volgende maand extra schoonmaken, maar we willen dit ook verder bespreken om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima reiniging van de container

De reiniging van de container verloopt heel goed tegenwoordig! Ook al staat de container op een andere plek( de vuilnisophalers willen nog weleens alle containers verplaatsen en door elkaar halen), deze schoonmaker weet precies welke containers schoongemaakt moet worden! Ook komt hij vrij snel na het legen van de container, zodat ik de container ook weer direct terug kan halen. Compliment aan deze schoonmaker, heel goed georganiseerd!

6 de febrero de 2025

Een voorzichtig positieve beoordeling

Als ze komen is de schoonmaak op zich goed. Laatste jaar veel problemen ervaren dat er niet was schoongemaakt, gaat de laatste tijd wel beter, maar ik ben wat voorzichtig nog in mijn oordeel.
Ook is de bak niet altijd helemaal schoon. Ik denk dat het erg afhankelijk is van de betreffende chauffeur, hoe serieus hij zijn werk doet of dat ie het afraffelt

30 de enero de 2025

Respuesta de Vccs

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat de schoonmaak niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren, en we begrijpen dat het ongemakkelijk voor u was om de containers zelf na te reinigen. Zoals beloofd, komen we de groene container de volgende maand extra schoonmaken, maar we willen graag verder met u bespreken hoe we de kwaliteit van onze service kunnen verbeteren. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website. We waarderen uw geduld en hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.

Schone kliko

Wij laten de kliko van het GFT en restafval reinigen. De auto rijdt meestal al achter de vuilniswagen aan, dus na het legen kunnen we de kliko snel weer schoon binnenhalen.

13 de enero de 2025

Al 13 jaar een tevreden klant

Ik maak al 13 jaar naar tevredenheid gebruik van de diensten van VCCS.
Complimenten dus, ook voor de reiniger die toch maar in weer en wind zorgt voor een schone container!

8 de enero de 2025

Lekker makkelijk

Wij laten alleen de groene kliko reinigen. Erg gemakkelijk omdat aan het eind van de dag de kliko weer schoon langs de weg op te halen is. Wel na afloop nog een restje schoonmaakwater uit de kliko laten lopen.

5 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

In principe al 13 jaar een tevreden…

In principe al 13 jaar een tevreden klant. Hel af en toe is de container niet echt goed schoon maar meestal gaat het goed. Als het niet gedaan is wordt dat na een telefoontje alsnog opgepakt.
Jammer dat je er niet voor kan kiezen om bijv. eens per jaar de PMD container te laten reinigen.

4 de enero de 2025

Ik ben al 13 jaar een tevreden klant

Ik ben al 13 jaar een tevreden klant. Goede communicatie, via e-mail doorkrijgen wanneer de reiniging plaatsvindt. Laatst was DAR vergeten mijn kliko te legen op de reinigingsdag. Gemaild en ze zijn extra teruggekomen toen de kliko wel geleegd was. Super tevreden.

2 de enero de 2025

Prima tevreden

Blijkbaar al 9 jaar een schoonmaakabonnement bij vccs, heb ook echt weleens klachten gehad, maar deze werden vaak naar een mailtje wel in behandeling genomen. Ook het meldingssysteem is beter geworden over wanneer een reiniging plaatsvindt. Over de schoonmaak zelf zeker tevreden, ik zou het zelf niet beter kunnen.

Tevreden met VCCS

We zijn al 13 jaar bij VCCS. Het is niet voor niets dat we zo lang van hun diensten genieten.

We zijn in die tussentijd een keer verhuisd, en toen was de overgang even iets minder. Een paar keer werd de container niet gewassen. Maar na een berichtje is de volgende dag netjes de container gewassen.

Nette diensten met een goede berichtgeving wanneer de containers aan de weg moeten blijven staan! Ga zo door, VCCS

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fijn en handig dat ik dit niet zelf hoef te doen!

Na 11 jaar ben ik nog steeds tevreden over VCCS.

De communicatie via de mail is duidelijk. Ik laat alleen mijn groene container (om de maand, dus 6x) reinigen. Deze is niet altijd helemaal schoon na een reiniging, maar toch altijd een heel stuk schoner dan na de leging!

Helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid mijn container aan de straat te zetten op de data dat deze gereinigd wordt, maar dat neem ik op de koop toe, want ik ben al lang blij dat ik dit niet op de een of andere manier zelf moet doen!

3 de diciembre de 2024

zit al 12 jaar bij jullie

zit al 12 jaar bij jullie. afgelopen jaar paar keer reiniging gemist omdat er 1 dag later pas gereinigd werd. zal wel even gewenning zijn of beter de mail lezen... wel altijd goed gereinigd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijn dat de container wordt…

Super fijn dat de container wordt schoongemaakt. Als het door omstandigheden een keer niet gedaan kan worden bieden ze een alternatief of een korting. Al 12 jaar een tevreden klant

24 de diciembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Over het algemeen ben ik heel tevreden…

Over het algemeen ben ik heel tevreden over de service. Helaas is de laatste keer erg kritisch gekeken in het beoordelen of de container leeg was. Onderin zat wel wat aanslag van wat organisch afval maar daarom laat ik de container ook reinigen. Hopelijk is dat in het vervolg beter.
Informatie over de dagen van reinigen is een stuk verbeterd.

12 de noviembre de 2024

Respuesta de Vccs

Bedankt voor uw review en de positieve feedback! We zijn blij dat u over het algemeen tevreden bent met onze service. We begrijpen dat het niet prettig is om enige aanslag in de container te vinden, en we nemen dit serieus. We zullen ervoor zorgen dat we de volgende keer nog kritischer controleren of de containers volledig schoon zijn. Fijn dat de verbeterde informatie over de reinigingsdagen gewaardeerd wordt! We blijven ons best doen om de service verder te verbeteren en hopen dat uw volgende ervaring helemaal naar wens zal zijn.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.