Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Reinigen doen ze als de beste. Helaas kunnen en willen we nu niet meer met ze in zee. Tenzij ze eens fatsoenlijk hun excuses zullen aanbieden. Ze hebben zich niet aan de afspraak gehouden om de mach... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I've been a VCCS client for 7 years and have never had a second thought. Just last week the lids of the green containers were left open after the garbage truck came. Then I could see right away the... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind vccs een betrouwbaar bedrijf. Container wordt goed schoongemaakt, helaas juist minder vaak in de warme zomermaanden vanwege vakanties. Meldingen. En bevestiging zijn fijn.enkele keer gaat t m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben voor een eenmalige container reiniging gekozen. De volgende dag werd ik gebeld door een keurige dame, die de planning doorgaf en vroeg naar de vindbaarheid van de container. Daarnaast had z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de contenedores

Escrito por la empresa

Wij staan altijd voor u klaar! Nare geuren en hardnekkige afvalresten in uw vuilcontainer? Bespaar uzelf de tijd, energie en ergernissen die gepaard gaan met het reinigen van uw containers: schakel VCCS in! Sinds 1998 reinigen wij restafval-, GFT- en DUO-containers op grondige en milieuvriendelijke wijze voor particulieren, bedrijven en organisaties. Vincent Container Cleaning Services reinigt uw container met een biologisch afbreekbaar middel en schoon water, dat door onze wagens direct weer afgevoerd wordt. Zo is onze oplossing niet belastend voor het milieu en heeft u een schone en fris ruikende container!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

3,9

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Een groot drama.

Vanaf 24 april dit jaar laten wij onze container reinigen door dit bedrijf. De eerste de beste reiniging ging het al mis. Dit werd opgelost. Maar daarna eigenlijk alleen maar problemen. Het wordt niet, of niet goed gedaan. Op mails wordt bijna niet gereageerd en als er gereageerd wordt krijg ik een bericht we gaan dit met de voorman bespreken en u hoort nog van ons om vervolgens niks meer te horen.

Na 7 maanden drama zijn wij er eigenlijk wel klaar mee.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Vccs

Wat vervelend om te horen dat u zoveel problemen heeft ervaren, dat is zeker niet de ervaring die wij willen bieden. Wij lossen dit soort situaties altijd netjes op en reageren normaal gesproken binnen één werkdag. Daarnaast zijn we telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:30 en ook via WhatsApp, zodat we snel met u kunnen meekijken.

Zou u even contact met ons willen opnemen? Dan zorgen we ervoor dat uw container direct goed wordt gereinigd en dit in de toekomst soepel verloopt. We willen dit graag voor u oplossen! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een hele slechte dienstverlening.

Een hele slechte dienstverlening.
25 tot 30% is het afgelopen jaar niet gereinigd. Vele (zakelijke) excussen zonder enige persoonlijk noot.
Moet zelf oplossingen voorstellen.
Heel triest. Waardeloze reinigings container bedrijf.

14 de noviembre de 2025

Beste,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar wens is verlopen. Dit is zeker niet de kwaliteit die wij willen leveren.

Wij nemen uw opmerkingen serieus en willen graag met u in contact komen om samen naar een oplossing te zoeken en ervoor te zorgen dat uw containerreinigingen volgens afspraak worden uitgevoerd.

Wij zijn bereikbaar op alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via e-mail of telefoon. We hopen dit snel recht te zetten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf is nog niet 1 ster waard.

Dit bedrijf is nog niet 1 ster waard.
Nu een jaar gebruik gemaakt van hun diensten.
Alleen maar ellende. De afspraken worden niet nagekomen of weer afgezegd. Ook krijg je je geld niet terug.
Ik ben het volledig eens met andere negatieve reviews.

14 de noviembre de 2025

Beste Heusinkveld,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar wens is geweest. Dit is zeker niet de manier waarop wij normaal werken en wij nemen uw opmerkingen serieus.

We willen graag met u in contact komen om dit probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat we onze afspraken nakomen. We komen graag samen tot een oplossing.

U kunt ons bereiken op alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via e-mail of telefoon. We hopen dit snel recht te zetten.

Slecht bedrijf begin ging goed

Slecht bedrijf begin ging goed
Maar na maten soms niet en excuses en zo na melding is wel schoongemaakt na vandaag opgezegd is meer dan 10 x gebeurd
zeg. De Telefoniste ik zie 3x is gebeurd in systeem
dikke met je 3 x is vaker
Als men niet willen werken dan moeten ze betere mensen aannemen die wel willen werken

Dus mensen in Zuid Holland regio Drechtsteden Zwijndrecht Dordrecht h.i.a. zoek andere bedrijf die je bakken reinigen belachelijk dat ze zo om gaan met klanten
(Ps) Aanvulling ik kijk bij paar bedrijven maar die zijn ook niet zo goed beste je eigen bak schoonmaken dan maar

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Vccs

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar wens is geweest. Dit is zeker niet de service die wij normaal leveren.

Wij streven er altijd naar onze afspraken na te komen en nemen uw opmerkingen serieus. We zouden graag in contact komen om dit probleem samen op te lossen en ervoor te zorgen dat de containerreiniging in de toekomst correct wordt uitgevoerd.

U kunt ons bereiken op alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via e-mail of telefoon. We hopen het snel voor u te kunnen rechtzetten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Van de 4 geplande afspraken is de…

Van de 4 geplande afspraken is de container 1x gereinigd. De ene keer vergeten, toen een nieuwe afspraak gemaakt maar kwamen ze weer niet, de andere keer zou de container er niet staan maar dat was wel het geval. Bij onze buren precies hetzelfde. Nu lukt het vanaf 1 november niet om met ze in contact te komen. Er kan een keer iets misgaan maar los het dan netjes op.

1 de noviembre de 2025

Respuesta de Vccs

Ik heb alles nagekeken en gezien wat er mis is gegaan. Uit onze meldingen blijkt dat de reiniging volgens ons correct is uitgevoerd, maar dat de container niet voor 20:00 uur klaarstond om gereinigd te worden.

We willen dit graag netjes voor u oplossen. Zou u even contact met ons willen opnemen? Dan zorgen we dat uw container direct goed wordt schoongemaakt en dit in de toekomst soepel verloopt. 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik schrijf niet snel reviews maar zo slecht als dit….

Ik schrijf niet snel reviews, maar zo slecht als dit bedrijf is heb ik nog nooit meegemaakt. Het begon redelijk goed, kliko werd maandelijks gereinigd, niet heel goed en de buitenkant werd niks mee gedaan maar het was voldoende zodat de kliko niet al te vies werd. Maar sinds juni dit jaar is het alleen maar drama.
Ze zijn geen een keer meer langs geweest, je kan contact blijven zoeken maar krijgt 0 gehoor, ondertussen incasseren ze wel al het geld en geven ze niks terug.
Op dagen wanneer er geen leging of reiniging gepland staat rijd hun busje doodleuk door het dorp en doet dan een brief in de brievenbus dat de kliko er niet stond.

Ik vindt het onvoorstelbaar dat dit bedrijf nog bestaansrecht heeft.
Laat dit een waarschuwing zijn voor alle potentiële nieuwe klanten, ga niet met dit bedrijf in zee. Hoe mooi de praatjes ook zijn en hoe goed de prijs ook is, het is pure oplichting op dit moment.

6 de noviembre de 2025

Beste Brent,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar wens is verlopen. Wij willen graag benadrukken dat wij zeker geen oplichters zijn. Het is nooit onze bedoeling om onze klanten te frustreren.

We vragen altijd vriendelijk om de container tot 20:00 uur buiten te laten staan, zodat we deze kunnen reinigen. Als de container eerder wordt binnengehaald, kunnen we helaas geen reiniging uitvoeren.

Wij nemen uw feedback serieus en komen graag met u in contact om te zorgen dat dit probleem wordt opgelost. U kunt ons bereiken op alle werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via e-mail of telefoon.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze communicatie, slechte reiniging maar wel blijven innen

Waardeloze communicatie, fouten maken mag maar consumenten misbruiken niet!!!
Binnen drie maanden na het afsluiten van ons abonnement al 4 klachten gehad: ofwel geen schoonmaak gehad ofwel niet goed gereinigd. Abonnement opgezegd en krijg doodleuk te horen dat ik mij aan mijn verplichting van het jaar contract mag houden. Consument moet zich netjes houden aan het contract, maar het bedrijf zelf mag doen en laten wat hij wil. Het feit dat ze ook niet reageren op mijn e-mails vind ik schandalig!

29 de octubre de 2025

Beste,

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze dienstverlening niet naar wens is geweest. Dit is absoluut niet onze bedoeling en wij nemen uw opmerkingen serieus.

Wij streven er altijd naar om binnen één werkdag te reageren op e-mails en berichten. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

We komen graag met u in contact om de situatie op te lossen en ervoor te zorgen dat uw containerreinigingen correct worden uitgevoerd.

Slecht bedrijf!

Slecht bedrijf!
Helaas is van de 3x reinigen geen 1x goed gegaan.
Steeds moet ik er achter aan mailen om nieuwe afspraken te maken omdat ze het vergeten zijn.
Daarnaast is de bak niet heel goed gereinigd.
Het contact is ook slecht. Ik wacht nu al 4 dagen op een reactie omdat ze het weer vergeten zijn te legen.
Ze reageren ook bijdehand en helemaal niet begripvol.
Ik wilde mijn service eindigen en geld terug vragen maar dat doen ze niet.
Dus ik voldoe aan mijn plichten van betaling maar zij niet in plichten van service bieden.
Heel slecht bedrijf. Ik raad het niemand aan.

2 de septiembre de 2025

Respuesta de Vccs

Bedankt voor uw review! Wilt u contact met ons opnemen? We bespreken het graag en zoeken samen naar een passende oplossing, zodat we ervoor kunnen zorgen dat u straks een 5-sterrenervaring heeft. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beloven en veel flauwe onware beloftes.

Beloven en veel flauwe onware beloftes.
Je sluit een abonnement af en verwacht dat het bedrijf vccs zijn leveringsvoorwaarden nakomt. Niets van dit alles.na vele correspondentie en telefonisch contact en na de bekende valse en flauwe excuses en beterschap belovende correspondent uiteindelijk restitutie gevraagd van het abonnement geld. Helaas geven ze natuurlijk niet thuis. Waarschuwing ga niet met dit bedrijf in zee. Het riekt naar oplichting.

27 de octubre de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben zeer ontevreden over de service.

Ik ben zeer ontevreden over de service.
Het is in nog geen half jaar tijd al minstens 4 keer voorgekomen dat zij de bak (met excuus kapotte auto of ziek personeel) op een andere dag schoon komen maken of dat het zelfs weken uitgesteld wordt.

16 de octubre de 2025

Vaak niet gereinigd

Regelmatig wordt onze container niet gereinigd. Op vrijdag aan de weg en als je er achteraan gaat soms pas dinsdag gereinigd. Als het een keer gebeurt kan, maar de hoeveelheid keren is niet meer op 1 hand te tellen. Waardeloos

17 de octubre de 2025

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Om te huilen zo slecht

Na een prima eerste jaar is het sinds de verlenging van het abonnement echt om te huilen. Sinds de zomer is onze gft bak 1 keer schoongemaakt en zijn alle andere reinigen gemist. De communicatie hierover komt niet aan en zodra je contact met ze zoekt, komt er geen enkele reactie. Ik ben ondertussen al een week bezig om contact te krijgen met ze en ik heb welgeteld 1 mailtje gehad. Hierin werd gevraagd om mijn adres en hierna niets meer. Het is echt schandalig.

3 de octubre de 2025

Geen eens 1 ster waard

Geen eens 1 ster waard! Dit bedrijf komt aan je deur met de vraag of je tevreden bent over een concurrent van hen. Dit zijn wij niet, vanwege niet komen opdagen op een reinigingsdag. ‘Ja mevrouw, dit is een bekend verhaal, wij laten het tegenovergestelde zien’. Wij zijn overgestapt naar VCCS tot grote spijt. Wat een ballentent! De eerste 3 keer zijn ze netjes geweest en daarna niet meer. Geen compensatie niks is mogelijk, gezien je al betaald hebt voor een jaar. Jouw reiniging inhalen kan ook niet vanwege een vaste planning. Wat een drama dit bedrijf, wees gewaarschuwd als zij bij je aan de deur staan met een praatje pot verhaal!

1 de octubre de 2025

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een heel jaar vooruitbetaald voor…

Een heel jaar vooruitbetaald voor containerreiniging, maar er is geen enkele keer iemand geweest. Hun eigen fout (e-mailadres verkeerd genoteerd), maar toch weigeren ze restitutie of compensatie. Zo is het natuurlijk makkelijk geld verdienen zonder service te leveren. Erg teleurstellend en absoluut geen aanrader.

Als ik een cijfer/ ster kan geven is 0!

Na klachten ingediend werd ik voor de helft van het jaarlijkse bedrag terug betaald.

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Vccs

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. We begrijpen dat de situatie frustrerend was, en we hebben inmiddels stappen ondernomen om de klacht op te lossen. We willen graag met u in contact blijven om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgerond. U kunt ons elke werkdag bereiken via telefoon, e-mail of de chat op onze website, zodat we alles verder kunnen bespreken en oplossen.

AFrader, aanfluiting

Na een goed begin, ging het helemaal mis. De ene na de andere reinigingsdag werd gemist. Telkens weer melding hiervan gemaakt en na 3x mailen en bellen ging het een aantal keer goed omdat de container actief afgemeld moest worden. Toen dit weer werd ingetrokken, begon het weer van voor af aan. Geen reiniging en telkens gemeld. De klantenservice is vriendelijk maar niet effectief. Ze beloven wel, maar er gebeurt niets. Het abonnement is vooraf betaald en dit geld zijn we dus kwijt. Ik raad iedereen aan een bedrijf te zoeken die zijn woorden WEL kan waarmaken. Wat een aanfluiting is dit. Een absolute AFrader.

26 de septiembre de 2025

Waardeloos !!!!!!!!

19 de septiembre de 2025

Ongelofelijk onbetrouwbaar

Ongelofelijk onbetrouwbaar. Container wordt 9 van de 10 keer niet gereinigd. Ik sta erbij terwijl ze mijn container gewoon voorbij rijden. Ik ga zelf wel schoonmaken. Heel vervelend voor de mensen van de klantenservice want die doen hun uiterste best.

5 de septiembre de 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Komt afspraken niet na en je kan niet het contract tussentijds beëindigen omdat ze voor 1 jaar in 1 keer afschrijven

17 de septiembre de 2025

Geen betrouwbare dienst

Geen betrouwbare dienst. Van 12 weken contract per jaar, na 8 maanden zijn ze er twee keer langskomen. Chantage is dat, geen service.

Herhalend excuses aangeboden en zogenaamd herhaling gepland wat ook niet is nagekomen.

9 de septiembre de 2025

Zeer ontevreden!

Zeer ontevreden!

Ik heb een abonnement afgesloten voor 3 containers, restafval,plastic en gft. Dit afgelopen kalenderjaar zijn mijn containers 6 keer niet gereinigd. Je kunt een mail sturen maar je krijgt iedere keer een standaard mail terug. De laatste weken komen ze een dag na legen de reiniging doen, althans dat beloven ze…. De container moet dus langer langs de straat staan wat vervelend is voor de buren maar ook dat je je afval niet kwijt kunt. Maar goed, in mijn geval zijn ze sowieso niet geweest! Waardeloos ! Ik sluit geen nieuw abonnement meer af bij dit bedrijf. Bovendien wil ik mijn geld terug voor de niet verleende diensten.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Vccs

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.