Fik røde knopper, ætsninger og hudafskrabninger over det hele efter brug. Ødelagde min aften og hele min weekend indtil videre.. Hvordan det overhovedet kan være lovligt at sælge sådan gift noget... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Produktet er for farligt for almindelige brugere. Det bør kun anvendes på klinikker hvis nogen tør. Selv efter at have testet et lille område og fulgt vejledningen nøje opstod der der store områder... Ver más
Der burde være en til 0 stjerner. Kæmpe store brandsår alle stæder og irritations knupper. Fjernet intet hår men efterladte mig med store åbne, blødende og væskende sår. Over halvanden uge efter er... Ver más
Jeg har som flere andre også rigtig dårlige resultater med Weet easy Wax - har selvf. fulgt anvisninger og endda være 2 gange i Matas for at forhøre mig om jeg gjorde noget forkert. Det er spi... Ver más
Información sobre la empresa
- Centro de bienestar
- Proveedor de productos de belleza
- Tienda de artículos de belleza
- Tienda de cosméticos
- Tienda de productos capilares
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Veet® tilbyder dig et bredt sortiment af hårfjerningsmidler (voks og cremer). Her kan du finde hele det sortiment, som Veet® kan tilbyde.
Información de contacto
Fik røde knopper og hudafskrabninger…
Hvordan det overhovedet kan være lovligt at sælge sådan gift noget er mig en gåde. Man skulle tro at formålet med produktet er at ødelægge folks liv.
Der burde være 0 stjerner
Der burde være 0 stjerner, jeg har ledt af udslæt, kløe og sår omkring mit underlivet i 3 nu, jeg har fået en hud sygdom af det. Hold jer væk, det var godt i starten men jo mere du bruger jo værre bliver det.
Jeg brugte deres hår fjerner creme…
Jeg brugte deres hår fjerner creme værste produkt fik forbrændinger omkring og på bryst vorterne har haft smerter, de skulle have 0 stjerner, håber vitterlig deres ubrugelig firma lukkes ned!!
Ætser negle og sølv
Har brugt veet pure hair removal crem på benen. Har fået ligt på fingeren, hvilket kan være svære at undgå….
Nu er mine sølvringe sorte og brændte og mine negle er næsten ætses væk. Hvordan kan noget der ætser i kontakt med sølv være sikker
Skræmmende!
Selv efter at have testet et lille område og fulgt vejledningen nøje opstod der der store områder med ætsning og åbne sår.
Forstår ikke at forbrugerstyrelsen ikke er på banen. Læs blot andre anmeldelser.
Ikke det værd, for glatte ben!
AV for en i helv....! Bitte små "brandvabler" og udslæt over begge mine ben! Hårene er væk, men mine ben ligner noget der er løgn!
Min kæreste prøvede idag et produkt fra…
Min kæreste prøvede idag et produkt fra veet
Han endte med en tur på sygehuset
Og Kæmpe smerter
Han har også fuldstændig ødelagt og ildrød hud
Forfærdeligt produkter
Lad vær at køb det, medmindre du elsker smerter
Hilsen - utilfreds partner
Har prøvet veet hårfjerning creme til…
Har prøvet veet hårfjerning creme til mænd. Prøvede på armene. Lod det sidde 1 min længere end de skrev på æsken. Og hårene bliver bare svitset ligesom man ville se hvis man brænder går med en lighter.
Fjerner lidt hår men det er meget ujævnt og faktisk utrolig dårligt. Sløjt produkt.
Dont buy
Har lige prøvet at fjerne hår omkring…
Har lige prøvet at fjerne hår omkring munden med Veet cold wax strips. Det er dog det værste. Brugsvejledningen stod uden på æsken. Selv med briller var det umuligt at læse, skulle nok have været en myre, hvis skriftstørrelsen skulle passe. Nå går i gang , sætter på omkring munden og hage
Lader det sidde et stykke tid. River dem af men hårene er der stadig. Det klistrer forfærdeligt, der hvor stripsene har siddet. Prøver servietten som fulgte med pakken, absolut ingen virkning. Så flydende håndsæbe og opvaskemiddel i ren form et par gange. Kors, jeg klistrer stadig. Har halvdelen tilbage. Dem kommer jeg ikke til at bruge. 😨 Føj
Klunker i kloakken.
Perfekt produkt første dag jeg brugte det faldt mine klunker ned i kloakken og rotterne kunne få noget kød
VIRKER PISSE GODT, lever op til forventningerne.👍🏻😁
Den burde få 0 stjerner. !
Der burde være en til 0 stjerner.
Over halvanden uge efter er der stadig store sårskorper. Bruger ALDRIG Veet igen.
L'ultima pubblicità che state facendo…
L'ultima pubblicità che state facendo da maggio 2022,dovreste cambiarla fa schifo peggio non potevate farla uno sta mangiando e vede una che si depila le gambe con il calzini in spugna e sporchi anche..che tristezza.
Hold jer langt væk fra det her produkt…
Hold jer langt væk fra det her produkt 👎 det fjerner godt nok nogle af hårene men lover langt fra det de skriver. Endte desværre ud med en meget smertefuld kemisk reaktion og brandsår under armene. Havde fulgt brugsanvisningen meget nøje. Så hvis man kunne give nul stjerne fik de det herfra 😡
Nul stjerner herfra
Nul stjerner herfra.
Jeg har ligesom så mange andre herinde oplevet nu, at få kemisk brandsår.
Jeg har skrevet til Veet og foreslået dem at fjerne deres produkt fra hylderne, siden det jo tydeligvis er ren gift.
Mon ikke man skulle prøve at kontakte Kontant?
worked well
worked well, not as bad a smell as others - did have to wait the full time to work correctly
Købte wax strips til ansigtet
Købte wax strips til ansigtet, og det gør jeg aldrig igen, det tog næsten ingen hår, og det er som om jeg har brandsår på hagen.
Aldrig køb cremen du vil komme til at…
Aldrig køb cremen du vil komme til at fortryde det inderligt. Fik kemiske brandsår på ryggen. Det gør møg ondt. Det fjernede hårende lidt men har nu et stort sår på ryggen som stadig svier væreste produkt man kan købe det burde ikke være lovligt
Fup og fidus - hvad man ikke vil gøre for at sælge et produkt!
Hvis jeg kunne så havde jeg under ingen omstændigheder givet Veet nogle stjerner.
Jeg voksede mine ben med en veninde, og resultatet var så skuffende. Vi brugte to forskellige varianter af jeres strips, men det kan jo være lige fedt, når der slet ikke fjernes nogle hår overhovedet (og nej vi havde ikke lige barberet ben, tværtimod). Ikke nok med, at jeres produkter ikke virker, så er det jo heller ikke ligefrem billigt for os dødelige!
Anbefaler ikke jeres produkter, men tværtimod vil jeg ved enhver lejlighed sørge for at fortælle vores historie vidt og bredt!
Hold jer LANGT VÆK fra deres produkter
Hold jer LANGT VÆK fra deres produkter! Jeg fik store røde væskende brandsår bl.a.på benene efter at have ladet hårfjerningscremen sidde i de anbefalede minutter. Læste engang en artikel med en anden kvinde der havde været ude for det samme og kan nu se, at mange andre har haft samme oplevelse. Så køb IKKE deres produkter!!!
Anbefaler ikke at bruge veet…
Anbefaler ikke at bruge veet hårfjerningscreme. Den kom i Kontakt med nogle af mine negle, og nu er mine negle blevet skøbelige og der falder nu lag af mine negle. Det ikke det eneste der er sket, jeg var også ved at besvime, så sorte pletter, fik ondt i hovedet, fik kvalme og havde ondt i maven, der jeg lod den stå fordi jeg ventede på de 3-6 min. Til at gå. Jeg vil bare gerne vide hvorfor de sælger sådan et produkt når de ikke engang har testet den på nogle, og om det er lovligt at sælger sådan et produkt.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.