Jeg har i dag haft besøg af Agenturindehaver Oliver Boldsen fra Goforsikrimg under Vejle Brand Forsikring. Et positivt besøg på alle måder. Vi havde en god dialog, som resulterede i, at vi flyttede... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Información sobre la empresa
Acerca de Vejle Brand g/s
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hvorfor er Vejle Brand anderledes end de andre forsikringsselskaber?
Vi er ikke sat i verden for at skabe overskud til aktionærer – vores rolle er derimod at skabe optimal tryghed for vores kunder. Vi er et gensidigt forsikringsselskab – og drives og ejes derfor af kunderne.
Vejle Brand er et lokalt forankret gensidigt forsikringsselskab. Det har vi været siden 1841, og dét har vi planer om at blive ved med. Vores markedsområde er afgrænset til det østjyske og vestfynske område – og vores priser er tilpasset de lokale forhold, hvilket giver store fordele for forsikringskunderne.
Vi er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker – og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden.
Hos Vejle Brand bruger vi et evt. overskud til at forbedre kundernes/medejernes forsikringer.
Der er altså god mening i det, når vi siger:
DIT – MIT – VORES
Información de contacto
Gormsgade 2, 7100, Vejle, Dinamarca
- online@vejlebrand.dk
- www.vejlebrand.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har i dag haft besøg af…
Et positivt besøg på alle måder.
Vi havde en god dialog, som resulterede i, at vi flyttede vore forsikringer til selskabet.
Super oplevelse – 5 stjerner herfra!
Kæmpe ros til Vejle Brand og især medarbejderen Sarina. Hun hjalp mig med at få styr på både bil- og indboforsikring på en meget professionel og behagelig måde. Hun var utrolig sød at tale med og hjalp mig trygt igennem hele forløbet. Det er service i topklasse!

Respuesta de Vejle Brand g/s
Jeg snakkede med Sarina, det var bare skide god service kan stærkt anbefales

Respuesta de Vejle Brand g/s
Meget god kunde betjening og alt var…
Meget god kunde betjening og alt var nemt og forståeligt. Jeg snakkede med Sarina og hun har den fedeste energi i telefonen og det blev man kun mega glad over. Grin og smil kan selv smitte gennem telefonen.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Marcel har hjulpet os gennem…
Marcel har hjulpet os gennem forsikringsjunglen med et smil og fundet en god dækning til en fin pris.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Vejle Brand forsikring. Jeg blev guidet step by step af den søde medarbejder Marcel, og vi fik oprettet en forsikring, der passer perfekt til mit behov. Jeg er glad for at være blevet kunde hos dem. Kæmpe anbefaling herfra.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Skulle lave ny forsikring og ringede…
Skulle lave ny forsikring og ringede til Vejle-brand, hvor Marcel tog telefon, han gjorde det enkelt og nemt samt rigtig god service.
Kan klart anbefales!

Respuesta de Vejle Brand g/s
Tak for en god samtale Sarina...
Det var en fornøjelse at tale med dig om vores forsikringer.
Mange gange når man taler forsikringer, har man nogen gange en fornemmelse af, at man lige har scoret årets tilbud for så siden at erfare man måske bare er blevet snakket et øre af...
Dette var ikke tilfældet her, Sarina havde virkelig god tid og fornemmelse for hvilke behov vi havde.
Så jeg kan kun anbefale en god snak med Sarina som er meget venlig og imødekommende med et sprudlende humør.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Påkørsel af rådyr, klasse hjælp.
Har været i kontakt med dem ang. vores søn som havde påkørt et rådyr så han var pænt i chok, men hende jeg snakkede med var bare så super til at hjælpe 👍🏻 så måske vi skulle overveje at blive kunde igen.

Færdselsuheld
Fin oplevelse i forbindelse med færdselsuheld. Jeg har oplevet en kompetent behandling og empatiske medarbejdere. Taksatoren, var fin at tale med, omend lidt firkantet, men det hører vel med til jobbet. 😉
Vi aftalte at han for de sidste 5000 kr han skylder mig, stemmer på LA til folketingsvalget, også må jeg jo få de penge igennem skattelettelser istedet. 😉
Særlig tak til Katrin Hansen, for tålmodighed og forståelse i en situation, hvor både kone og børn også er kommet til skade.
I er dog for dyre på min nye bmw ix3 syntes jeg. 12.000 kroner er en slat, når jeg kan få den til 8000 kroner ved jeres konkurrenter.
Det håber jeg, at i vil overveje.
Tak for en fin oplevelse.

Super Service
Vi har været kunder i et par år og det bliver vi ved med at være.
Jeg havde fornøjelsen af at snakke med Sarina, da jeg skulle have en ny bilforsikring.
Hun gav et super skarpt og billigt tilbud og så er hun super kompetent, sød, sjov, og behagelig at snakke med. Vi endte med at snakke i en halv time om vind og vejr. Lidt udsædvanligt, men det vidner også bare om at de ved vejlebrand giver sig tid til sine kunder, yder en god service og gør en indsats for at give de bedste tilbud.
Så hvis man vil have en kompetent og engageret medarbejder i røret fra vejlebrand, så skal man hive fat i Sarina Kianna Jensen.
Varm anbefaling herfra.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Super god oplevelse og super rådgivning…
Super god oplevelse og super rådgivning i forhold til mine nuværende forsikringer hos Vejle Brand.
Rolig, tålmodig og professionel rådgivning af Frederik L.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Vejle Brand Forsikring!
Sarina var simpelthen skide tålmodig og mega sød. Hun tog sig virkelig tid til at forklare det hele, så jeg følte mig helt tryg ved at skulle tegne min første bilforsikring. Derudover havde hun en fed humor, som gjorde hele samtalen meget mere afslappet og hyggelig.
Og så fik hun da også lige solgt mig en ulykkesforsikring med på vejen – sådan! 😄 Det føltes ikke påtrængende, men bare som god og ærlig rådgivning.
Kæmpe ros herfra!

Imødekommende og personlig service
Imødekommende og personlig service
Jeg har været en del af Vejle Brand gennem mere end 10 år, og uanset spørgsmål eller skader har jeg altid oplevet, at der bliver lyttet til en, at der er en personlig og empatisk samtale og at der sker en meget hurtig sagsbehandling.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Sød og rar kvinde (Sarina) jeg har…
Sød og rar kvinde (Sarina) jeg har snakket med og fået lavet god forsikring igennem.

Respuesta de Vejle Brand g/s
Jeg har to gange været i kontakt med…
Jeg har to gange været i kontakt med personalet og fået en perfekt behandling. Jeg ringer og spørger og får her og nu et meget kompetent svar. Når der er noget de dækker er der ingen problemer . To dage senere er pengene der. Et meget venligt personale,hvor man klart føler at de er der for kunderne. Begge gange har vi følt os hjulpet. En skøn oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at tegne forsikring hos Vejle brand.
Finn. Hald

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. Stor ros til Kasper fra Go forsikring der hjalp med det hele. Er mere end tilfreds

Super god kunderådgivning fra Sarina
Super god kunderådgivning fra Sarina Hun er meget imødekommende, hvor hun har et helt fantastisk humør, som gør hele oplevelsen meget god. Hun er god til at lytte og forklare alle ting i detaljer, hvis man har nogle spørgsmål til sine forsikringer. Kæmpe anbefaling herfra!!!

Respuesta de Vejle Brand g/s
Super god og grundig kunderådgivning…
Super god og grundig kunderådgivning fra Sarina. Hun er meget imødekommende, professionel og har et fantastisk humør, som gør hele oplevelsen ekstra behagelig. Man føler sig virkelig lyttet til og godt vejledt hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.