Verdifull Mening Opiniones

1,4

Bare idioti altisammen. De stengte kontoen min for noen uker siden åpnet se kontoen min. Når jeg bestilte gavekort til hm ville de at jeg skulle identifier meg med selfie og pass.

Etter å ha gjennomført ei rekke undersøkingar hjå Verdifull Mening fann dei brått ut at dei skulle suspendera meg. Eg freista koma dei i møte med å be om ei seriøs og nøyaktig forklaring på grunnlaget... Ver más

Før var det greit men nå er det bare tull. Skal få betalt og sitter og svarer i lang tid på helt meningsløse spørsmål forså å få vite at jeg ikke er i deres målgruppe. Og dermed får jeg ikke betalt.... Ver más

Verdifull mening er en helt ok arena for spørreundersøkelser, men altfor ofte opplever jeg at spørreundersøkelsene ikke leder til noe - selv om jeg allerede har svart på 10-20 spørsmål. Hvis jeg ikke... Ver más

1. Servicios a domicilio

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Verdifull Mening-nettundersøkelser betaler deg i gavekort, kuponger eller annen godtgjørelse for dine meninger. Registrer deg gratis for å jobbe hjemmefra.

Muy malo

Dårlig betalt

Dårlig betalt, og svært komplisert å hente ut sin "belønning" Det finnes bedre konkurrenter.

22 de julio de 2021

lett å bruke

lett å bruke . Undersøkelsene fikk meg til å endre dommen min på noen ting. God tilleggsinntekt.

27 de mayo de 2021

Supert

Supert at man kan tjene litt på de enkle oppgavene

21 de julio de 2020