Het had beter gekund, op de site staat, vandaag voor 15 uur besteld, zelfde dag verstuurd, maar ik hed het zaterdag besteld , dus zou ik het eigenlijk dinsdag geleverd kunnen krijgen, maar dit werd wo... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Bestellen ging goed. Alleen minpunt we hadden dag levering aangevraagd maar kwam dag later dan we hadden aangegeven
Ik heb al 3 keer hier verf gekocht en altijd even secuur wordt er gebeld om iets te checken. Verpakking en bezorging prima geregeld.
Er is verf van minder bekende ( professionelere) verf te koop. Zeer snelle levering. Ook altijd bereikbaar voor advies als je twijfels hebt. Koop alleen hier nog mijn verf en benodigdheden.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sikkens, Koopmans en Sigma verf kopen doet u bij de verfmenger. Beoordeeld met een 4.6 op 5 uit meer dan 600 beoordelingen! Veilig besteld en supersnel in huis. Bestel direct, of krijg vakkundig advies. Zowel voor consument, als voor de vakschilder, de best...
Información de contacto
Bestellen ging goed.
Bestellen ging goed.
Snelle levering!!
Mooi kleur Olive groene muurverf
Mooi kleur Olive groene muurverf. Goede service en mooi op tijd.
Snel en zonder opstakels goed materiaal…
Snel en zonder opstakels goed materiaal geleverd!
Bestel hier je verf!
Wij hebben de afgelopen 2 jaar veel…
Wij hebben de afgelopen 2 jaar veel dure blikken verf gekocht, maar nu we een probleem hebben met de Sikkens 2,5 liter kleur 9001, hebben we dikke pech gehad.
Er zitten kleurkorrels in de verf die je bijna niet ziet, maar zodra je gaat verven, ontstaan er zwarte of okerkleurige strepen/vlekken. Nooit eerder gehad en ook de schilder kan er niks mee.
Zowel Sikkens als de Verfmenger zeggen dat er niks mis is met hun verf, zonder deze überhaupt eerst te onderzoeken. Bizar
Hun geboden oplossing is 10% korting op de volgende bestelling!!! Serieus?

Respuesta de De Verfmenger - Verf en Glasvezelbehang
Het ging even niet zoals we gewend…
Het ging even niet zoals we gewend waren, maar werd wel netjes opgelost. Dat waarderen we zeker.
Alles goed geregeld en geleverd
Keurige snelle en correcte levering
snelle levering
Kwalitatief goede verf
Kwalitatief goede verf, voor een prima prijs. Veel opties qua kleuren, ook van mijn favoriet, Farrow en Ball. En altijd snel geleverd!
Volledig aan de afspraak gehouden
Volledig aan de afspraak gehouden, netjes bezorgd.
Al eerder een klacht ingediend en nooit…
Al eerder een klacht ingediend en nooit iets van gehoord ,wel steeds reclame,

Respuesta de De Verfmenger - Verf en Glasvezelbehang
goedkoop en snel geleverd
Altijd goed !
Más información sobre otros tipos de reseñas.