4,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Har 2 gange fået lavet mere end aftalt

Har 2 gange fået lavet mere end aftalt.
Fik efterset min elcykel, der bl.a. takkede over. Det gør den stadig. Solgte mig et batteri, der ikke kan yde mere, end det, jeg havde i forvejen.. der mente han, st det skulle køres til. At det ville kunne yde mere når det var kørt til.
Det yder stadig ikke mere end mit gamle gør.

16 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe positiv behandling

Kæmpe positiv behandling. Skulle købe en cykel til min 5 årige søn.
Havde været mange steder forinden, og enten var udvalget eller servicen i bund, og jeg var ved at opgive.
Men her fik vi den bedste service med ekspertise og venlighed.
Et rigtig godt serviceniveau.

Tak for en god behandling og jeg fik/har en overlykkelig dreng ☺️

27 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde fået sat ny slange i mit dæk

Havde fået sat ny slange i mit dæk, og efter det begyndte den og komme med mærkelige lyde fra det hjul, så tager jeg derned dagen efter og får det fikset ved at mekanikeren tager en tur på den og finder ud af hvad der er galt. Efter han har lavet det og jeg stiller cyklen hjemme er dækket flat igen også tager jeg jo der ned igen for at fortælle det, og det svar man får er at det kan jo ske for en hver det syntes jeg er dårlig stil når de har kørt på den.

23 de febrero de 2024

Trist oplevelse

Jeg ringede til Vesterport Cykellager for at bede om en pris på at samle min cykel.
Ordret blev der sagt 500 til 600 kr.
De lavede bestemt et rigtig pænt arbejde, men eftersom jeg forhørte mig om prisen inden forløbet og syntes den var fair, da købte jeg ret mange dele til min cykel hos dem for at støtte virksomheden.
Da jeg fik regningen var selve monteringsarbejdet på 1800 kr! Ja det havde taget længere tid end forventet lød det. Jeg gik ærligt derfra dybt chokeret!
Jeg bryder mig ikke om stilen ved den type handel og havde der været usikkerhed omkring dét, at der var tale om en timeløn - var det aldrig blevet sagt 500 til 600 kr.
Enhver virksomhed kender deres timeløn.
Så jeg er ganske skuffet og føler, at jeg er blevet snydt.

1 de junio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.