Vestjylland Forsikring Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin kundeservice. Fair pris 0g desuden lokalt selskab hvor man fornemmer selskabet kender os som kunder, hvilket er en god fornemmelse. Desuden er det et selskab, der er nemt at komme i kontakt med p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som kunde i over 30 år, har vi haft brug for Vestjylland flere gange, altid er vores sager behandlet til vores fulde tilfredshed. Kan kun give Vestjylland vores bedste anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været rigtig godt tilfreds med Vestjylland forsikring gode priser og har man brug for forsikring i forbindelse med en skade er der ingen problemer så vi er godt tilfreds

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros

Sobre Vestjylland Forsikring

Escrito por la empresa

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

679 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjælp tryghed og forståelse for hver enkelt kunde

For det første er det altid dejligt at blive mødt af en positive personer men medfølelse og impati når man ringer og har brug for hjælp. Jeg har haft indbrud og det er ikke rart .. men jeg blev guidet og hjulpet gennem det af deres persionale, og er meget taknemmelig for hjælpen og forståelsen fra deres side.

22 de junio de 2026

Fantastiske

Altid max. service. Altid fornuftige priser og helt fantastiske ved skadebehandling.

6 de octubre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv behandling af…

Hurtig og effektiv behandling af skadesanmeldelser
God prispolitik
Mange andre forsikringsselskaber har forsøgt med tilbud men ingen har kunnet matche Vestjyllands Forsikring når man kombinerer dækning og prisniveau

6 de octubre de 2026

POositiv

Hver gang jeg henvender mig til Vestjylland får jeg et kompetent menneske i røret, det er meget vigtig for mig

Hej Richard,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er dejligt at høre, at du oplever kompetent rådgivning, hver gang du henvender dig til os.
Rigtig god dag.

Seriøs og serviceminded.

Hej Henriette,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever os som seriøse og servicemindede – det er netop sådan, vi gerne vil møde vores kunder. 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

JEG HAR IKKE HAFT NOGEN FORM FOR…

JEG HAR IKKE HAFT NOGEN FORM FOR OPLEVELSE MED JER

Hej Henning,
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af den ene stjerne, men ser det samtidig som positivt, at du ikke har haft behov for os. 😊
Invitationerne til at anmelde os på Trustpilot udsendes automatisk, og derfor kan du modtage en invitation, selvom du ikke har været i kontakt med os. Vi håber, at vi næste gang får mulighed for at gøre os fortjent til et par stjerner mere. 😉

Valorada con 4 estrellas sobre 5

for man høre kun godt om jer.

Hej Kurt,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har hørt godt om os. Vi håber, at vi lever op til de gode ord. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er der altid for kunderne

De er der altid for kunderne, de behandler sagerne meget hurtig, skal ikke vente på svar

Hej Sten,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det er dejligt at høre, at du oplever, at vi er der for dig, og at dine sager bliver behandlet hurtigt. Hos Vestjylland Forsikring gør vi vores bedste for at sikre, at du hurtigt er videre igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super go service og aldrig…

Altid super go service og aldrig ventetid på at komme igennem

Hej Mogens,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det glæder os at høre, at du altid oplever god service, og at du kommer hurtigt igennem, når du kontakter os. Vi mener, det skal være nemt at komme i kontakt med sit forsikringsselskab, og af samme årsag mødes du heller aldrig af kø på telefonen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Billig, retfærdig, og let at arbejde med.

Fantastisk behandling ved skade situationer.

Hej Stefan,
Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever os som både fair og nemme at arbejde med – og ikke mindst, at du har fået en god behandling, når skaden er sket. 😊

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.