Información sobre la empresa

1. Psicoterapeuta

Escrito por la empresa

Personlig integritet og kærlige relationer. Psykoterapeut MPF og parterapeut. Uddannet, eksamineret og certificeret psykoterapeut på 4-årig psykoterapeutuddannelse fra Nordisk Gestalt Institut. Min uddannelse er evalueret, godkendt og anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Psykoterapi og parterapi med fokus på selvværd, relationer, kommunikation, behov og grænser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sagen fortsætter i et andet regi

Jeg har været i et privat terapiforløb, som over tid udviklede sig til at være skadeligt for mig – både psykisk og økonomisk.

Forløbet blev intensiveret, selv om jeg gentagne gange gav udtryk for overbelastning og manglende kapacitet. Min sårbarhed var kendt og dokumenteret (bl.a. autisme, PTSD, aleksitymi angst). Trods dette fortsatte forløbet i et omfang, der efterfølgende førte til markant forværring, herunder udmattelse, dissociation, langvarig maveproblematik og sammenbrud.

Jeg betalte i alt 44.800 kr. over ét år for forløbet.

Efterfølgende – da jeg rejste kritik af forløbet – blev sagen ikke håndteret gennem dialog, men eskaleret via politi og advokat. Dette medførte yderligere belastning og økonomiske udgifter for mig.

Via aktindsigt fra politiet fremgår det, at terapeuten over for myndighederne har oplyst, at terapien blev afsluttet, fordi hun ikke havde erfaring med autisme. Dette står i kontrast til, at mine handicap og PTSD var kendt fra forløbets start, og at terapien alligevel blev gennemført over længere tid.

I samme proces blev mine autisme-relaterede træk (bl.a. behov for gentagelser, præciseringer og sproglige rettelser) fremstillet som problematiske eller grænseoverskridende. Jeg oplever dette som en forskelsbehandling på grund af handicap, idet adfærd relateret til min funktionsnedsættelse blev tolket negativt frem for fagligt forstået.

Samtidig blev jeg fremstillet som “farlig”, hvilket står i klar modstrid til omfattende faglig dokumentation fra læger, psykiater og psykologer, som konsekvent beskriver mig som sårbar – ikke voldelig eller truende.

Jeg har omfattende skriftlig dokumentation (korrespondance, fakturaer, journaler, lydoptagelser, aktindsigt og igangværende klagesager).

Min anbefaling er at udvise stor forsigtighed – særligt hvis man er sårbar – og sikre:

klare faglige grænser

løbende evaluering

reel mulighed for at stoppe et forløb uden eskalering

30 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Respektfuldt og hjertevarmt terapeutisk rum

Vigga har været en stabil og forankrende støtte for mig i et terapeutisk forløb, der har varet 2,5 år. Vigga er empatisk, intelligent og analytisk skarp, varm, respektfuld og har humoristisk sans.

Jeg vil give min varmeste anbefaling af Viggas terapeutiske rum til andre, der har brug for hjælp til at forstå sin egen historie og egne mønstre bedre og til at skabe varige forandringer i sit liv.

6 de mayo de 2025

Kære Cecilie
Tusind, tusind tak for din feedback. Det gør mig så uendeligt glad at høre, at du følt dig forstået og hjulpet i dit forløb. Det har været en kæmpe glæde for mig at følge dig i din proces. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover :)
De varmeste hilsner fra Vigga

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Psykoterapeut med særlige evner til varig forandring

Jeg kan varmt anbefale denne psykoterapeut. Efter få måneder og seks samtaler har jeg oplevet mere indre ro og frihed fra gamle mønstre og behovet for kontrol over ting, jeg ikke kan styre. Jeg føler mig mere fri og til stede i nuet, uden frygt for afvisning eller behovet for konstant at vende mine tanker og situationer med andre. Denne ro og nærvær i nuet er noget nyt og særligt.

Hendes metode er unik og noget, jeg ikke tidligere har stiftet bekendtskab med. Det kan være svært at sætte præcise ord på, hvad det er, der virker, men hun formår at sætte dybe processer i gang, som styrker én indefra. Dette indre fundament rækker ud over samtalerne og skaber et varigt resultat, der gør det muligt at stå stærkt og selvstændigt, også når man står alene.

Hun har tidligere hjulpet mig til at afslutte en usund relation på en måde, der gav mig styrke og integritet, så jeg følte mig hel og styrket. Hendes evne til at skabe et trygt rum gør, at man kan udforske og arbejde med dybe temaer. Jeg føler, at jeg ikke bare har fået hjælp til specifikke problemer, men også redskaber og en styrke, som gør mig bedre rustet til fremtiden.

1 de noviembre de 2024

Respuesta de Vigga Wagtberg

Kære Jane, tusind tak for dine ord. De rører mig meget. Det er en stor glæde for mig at hjælpe dig i den fantastiske proces, du går igennem :)
DBH Vigga

En lifesaver!

Jeg har netop færdiggjort et forløb hos Vigga på 12 samtaler og det har været en fuldstændig lifesaver for mit vedkommende. Jeg har svært ved at korte Viggas store hjælp ned på få ord i en anmeldelse men jeg vil forsøge.

I mit forløb har vi blandt andet arbejdet med et stort traume i min fortid som jeg stadig bar rundt på og var vred over. Dette viste sig for eksempel med dårligt selvværd, manglende tillid og mistro til andre mennesker, hvilket jeg nu har fået rettet op på og givet slip på traumet.

Vi har arbejdet med adfærdsmønstre og kommunikation hos mig selv og folk omkring mig som giver mig en forståelse for mig selv og andre mennesker. Uden denne hjælp tror jeg ikke at jeg “turde” forelske mig i den fantastiske kæreste jeg har i dag.

Vigga har lært mig utrolig mange ting, men det jeg bruger dagligt efter mit forløb er at kunne perspektivere udfordringer, konflikter osv. og øge min selvreflektion og selvværd.

Vigga er enorm professionel og fra første møde følte jeg mig meget tryg hos hende og kunne dele stort og småt (også ting som aldrig har været delt med andre). Samtalen er min yoga for hjernen som sænker mine skuldre og giver gå på mod og ro i hverdagen.

Jeg kan 100% anbefale Vigga til alle der bøvler med enten stort eller småt i hverdagen eller ønsker at udvikle sig som menneske.

TAK! og jeg tror ikke helt jeg kan undvære min yoga for hjernen hos dig for altid, så vi ses igen.

21 de octubre de 2024

Kære Ditte
Tusind tak for din rørende feedback, som gør stort indtryk på mig. Det var været en kæmpe fornøjelse at følge dig i den enorme udvikling, du er gået igennem. Min dør er altid åben for dig :)

DBH Vigga

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vigga er en fantastisk kompetent…

Vigga er en fantastisk kompetent psykoterapeut og et meget empatisk, varmt, lyttende og reflekteret menneske. Hos hende bliver man mødt, rummet og støttet i alt, hvad der er behov for at få sat ord og nye perspektiver på.

27 de septiembre de 2024

Kære Jeanette, tusind tak for de smukke ord 🙂
Det gør mig helt utroligt glad.
De bedste hilsner fra Vigga

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vigga er helt fantastisk dygtig!

Vigga er helt fantastisk dygtig!

Hun formår altid at lytte, forstå og give brugbar feedback. Det kan kun anbefales at booke en tid.

1 de abril de 2022

Respuesta de Vigga Wagtberg

Kære Andrea, tusind tak for din feedback :) Jeg er glad for at høre at vores samtaler har en værdi for dig - det er meget givende for mig at følge dig i din proces :) DBH Vigga

Vigga er virkelig go

Vigga er virkelig go til sit job. Hun er empatisk og ikke dømmende. Hun er skarp og hurtig og har mange brugbare og konkrete redskaber, som er let overførbar til det virkelige liv :)

29 de diciembre de 2021

Kære Lene
Tusind tak for din feedback! Dejligt at vide, du kan bruge vores samtaler i dit liv :) Det er en fornøjelse at følge dig i din proces.
Dbh Vigga

Fantastisk empatisk terapeut

Fantastisk empatisk terapeut. Ualmindelig dygtig til at være lige der hvor det er allerbedst og skubbe forsigtigt til de absolut vigtige ting. Både sorg og selvudvikling hos Vigga kan klart anbefales.

9 de junio de 2021

Respuesta de Vigga Wagtberg

Tusind tak for din feedback, Charlotte. Det er en fornøjelse at følge dig i din proces, og det gør mig virkelig glad at høre, du føler dig hjulpet :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Vigga!

Mine samtaler med Vigga har været afgørende for at komme igennem en livskrise. Vigga er enormt sympatisk og skarp til at forstå komplekse problematikker. Hun er hurtig til at sætte sig ind i følelsesmæssige udfordringer på en måde så jeg føler at vi virkelig "taler samme sprog". Jeg har siden første samtale følt mig meget tryg i hendes rum. Jeg bliver ved med at vende tilbage til Vigga fordi hun altid kommer med nye perspektiver og værktøjer på en meget konkret måde. Samtidig er hun helhedsorienteret så jeg føler at vi når hele vejen rundt i de problematikker der arbejdes på. Jeg føler mig enormt rummet og forstået i et forløb hos Vigga - hun husker detaljer om hvad vi har talt om tidligere og er engageret i min udvikling. Hver eneste samtale vi har har haft har været meget givende, så man får virkelig noget for sine penge!

7 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du har lyst til at skabe en vigtig forandring i dit liv.

Jeg har været i et forløb hos Vigga, der helt bogstavligt har ændret mit liv.

Idet jeg før har været til coaching og terapi af forskellig art har jeg været særligt opmærksom, i forhold til måden Vigga har lyttet til mig og forstået det jeg har kommunikeret.

Jeg har før oplevet, at jeg har kunne formidle et problem til en terapeut/ coach uden at blive sådan rigtig forstået. Sådan, at når vedkommende har forsøgt at formulere, med egene ord, det jeg har givet udtryk for så var det ikke helt spot on. Næsten, men ikke helt. Og, det var svært at få vedkommende til at forstå nuancerne.

Sådan er det ikke med Vigga.

Jeg har aldrig før oplevet en så professionel håndtering af de ting, der har været oppe i sessionen og ej heller før oplevet at møde den form for forståelse og skarphed, som Vigga har beriget mig med.

At blive set og hørt og forstået og få nogle helt klare redskaber med hjem i og efter hver session har i den grad skabt en forandring i mit liv.

Som det ser ud nu er jeg for første gang i stand til at give slip på noget, der har fyldt i mit liv i næsten 8 år. Dette føles stort og befriende.

Jeg er kommet her til med kærlig, omsorgsfuld støtte fra Vigga,, der også i særdeleshed er faglig kompetent og ekstra ordinær skarp og intelligent.

Jeg vil til hver en tid anbefalde at booke tid hos Vigga, som par eller alene, hvis du har brug for at forløse eller finde frem til at skabe den forandring du ønsker i dit liv.

24 de septiembre de 2020

Fantastisk oplevelse

For mig er det her terapiforløb en perfekt idé... Præcis vejledning der virkelig giver mening. Jeg har fået nye redskaber/ kommunikationsformer som virkelig har givet pote i mit parforhold. Jeg står nu med redskaber som virkelig er brugbare i mange situationer og for den sags skyld, i flere relationer.
Vigga er meget professionel og enormt dygtig til at konkretisere det reelle problem, så jeg nu har oplevet langt større forståelse, for både min partner og mig selv, end jeg har kunne alene i vores forhold tidligere.
Jeg føler mig meget tryg ved at fortælle de dybe følelser jeg gennemlever, og jeg synes jeg har fået en gave af hjælp og tools. Jeg har individuelle samtaler og ønsker virkelig et fremtidigt parforløb hos Vigga. Hun har hjulpet mig til at tale sammen igen, med forståelse og respekt for hinanden. Jeg vil af hjertet og varmt anbefale et forløb hos hende.

22 de septiembre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.