VIKA-flyt Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flinke effektive flyttefolk, godt organiseret. Alt blev pakket grundigt ind, og intet blev beskadiget undervejs. Vi tilkøbte flyttelift, da vi skulle flytte fra 5.&6. sal - og flytningen gik derfor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk flytning! Lasse, Sommer, Sahli og Claus i vogn 42 & 45 klarede flytningen fra hus til lejlighed til top karakterer - trods tunge løft (“lille” pengeskab), gik det hurtigt og smertefrit (fo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flinke og meget fleksible flyttemænd! De gør hvad der skal til for det lykkedes også da elevatoren strejkede, de blev alt for mange timer og knoklede bare løs - kæmpe ros til dem alle 😃 Også... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SÅ godt! Al ros herfra. Fra 12. sal … i 30 g varme. Super professionelt. Alt pakket ind, intet itu og flinke, smilende unge mænd, som fik dagen til at gå som smurt. Stor anbefaling herfra.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

143 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget varer fra Slettvoll

Jeg har modtaget varer fra Slettvoll, leveret af Vika Flyt, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen.

De passede virkelig godt på både møblerne og mit hus under leveringen. Alt blev håndteret professionelt og med stor omhu.

Jeg har sjældent mødt så venlige og imødekommende unge mænd som Husayin og Hassan. De fortjener virkelig ros for deres opførsel, service og positive attitude.

Jeg håber helt klart, at det bliver Husayin og Hassan, der står for leveringen næste gang, jeg skal have leveret noget.

En stor anbefaling herfra!

18 de febrero de 2026

God oplevelse

Kom til tiden. Pakkede vores møbler godt og sikkert ind. 4 gode gutter som tog fat og fik flyttet det der skulle. Billigere end andre flyttefirmaer vi hentede tilbud fra.

13 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flytning med overskud, omtanke og hjerte

Vi kan kun give vores allervarmeste anbefaling af VIKA.
Fra første kontakt til sidste flyttekasse oplevede vi en service i absolut topklasse.
Den 12. januar flyttede de os fra Vesterbro til Søllerød – fra 4. sal uden elevator – og hele forløbet var præget af professionalisme, overskud og en helt særlig menneskelighed.
De mødte fire stærke og engagerede flyttemænd op: Lasse J., Mikkel V., Salih B. og Martin S.. Alle fire tog lige stort ansvar for flytningen og arbejdede som én sammentømret enhed med imponerende overblik og effektivitet – også under de fysisk krævende forhold.
Servicen omfattede komplet nedpakning af hele vores hjem. Alt blev pakket ned med stor omhu og respekt for vores ejendele. Skrøbelige genstande blev beskyttet grundigt, møbler blev pakket forsvarligt ind, og man kunne tydeligt mærke deres erfaring og grundighed i hver eneste detalje.
På trods af trapperne og den tunge opgave bevarede de et smittende godt humør hele dagen. De var fleksible, løsningsorienterede og mødte enhver udfordring med ro og overskud.
Ved ankomsten til vores nye hjem blev både møbler og kasser leveret i de helt rigtige rum, så vi kunne pakke ud i ro og orden. Det vidner om omtanke, struktur og et højt serviceniveau.
Vi følte os trygge fra start til slut. Det var tydeligt, at de ikke bare leverede en flytning – de leverede service med hjertet.
Vi anbefaler VIKA på det kraftigste og ville uden tøven vælge dem igen.

12 de enero de 2026

Fantastisk hjælp af tvillingerne

Hasan og Huseyin var utrolig omhyggelige med at passe på vores ting under flytningen. Rigtig højt humør, som smitter af under en stresset dag. Kan virkelig anbefale de to gutter! Fantastisk oplevelse.

11 de febrero de 2026

Fantastisk flytning!

Fantastisk flytning!
Lasse, Sommer, Sahli og Claus i vogn 42 & 45 klarede flytningen fra hus til lejlighed til top karakterer - trods tunge løft (“lille” pengeskab), gik det hurtigt og smertefrit (for os ihvertfald😁) med super humør, jokes, god stemning og positivisme. De sørgede også for alle de fine møbler, skabe, m.m. blev pakket forsvarligt ind i tæpper og plastik wrap, 10 points! Så en dejlige dag - alle mulige anbefalinger herfra💪

11 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik flyttet nogle skabe af tvillingerne…

Fik flyttet nogle skabe af tvillingerne 🙂
De var hurtige og fik det klaret super godt, trods de kun havde en palleløfter til 1/2 paller og vores skabe var på 1/1 paller.
Det klarede de trods snedriver,og hjul der ikke kunne rulle ,men havde et super humør.
Men giv dem en ordentlig løfter eller smør hjulene på den de har. Tak gutter

10 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god oplevelse med at flytte

Fantastisk god oplevelse med at flytte. Hasan og Huseyin er et par friske og professionelle gutter, der klarer flytningen systematisk og effektivt. Og så er der også plads til lidt humor ind imellem.

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De må gerne flyt for os igen

Super effektive og venlige..
Hassan og Huseyin har hjulpet os med at flytte en masse og de var effektive og super venlige og hjalp med at skrue ned og skille ad. De må gerne hjælpe os igen - varmt anbefale. De er twins - ja et par friske, effektive og meget høflige fyre - som helt sikkert får en stor anbefaling herfra og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen

Super professionelle

Vi er lige flyttet og benyttede VIKA-flyt. Det var det bedste valg, vi har gjort. VIKA-flyt er super professionelle, ordentlige og søde flyttefolk, som bare gjorde et godt stykke arbejde og indtryk. Tak for jer.
Vi benytter jeg igen, når vi engang har købt vores endelige hus.

30 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De to flyttemænd vi havde bestilt kom…

De to flyttemænd vi havde bestilt kom præcist til tiden, de knoklede og var dygtige til at kommunikere hvad der skete undervejs. De medbragte højt humør og var respektfulde for vores ting. Alt i alt en super oplevelse.

23 de enero de 2026

stor anbefaling

Jeg havde en tung hasteopgave som Sommer og Lasse udførte super godt. De var en kæmpe hjælp og kom med godt humør.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super effektive og venlige..

Har lige haft besøg af Hassan og Huseyin, som hjalp med at køre en masse affald væk. Det var 2 super friske, effektive og meget høflige gutter som helt sikkert får en stor anbefaling herfra og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for hjælpen 👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste flytteoplevelse, jeg nogensinde har haft.

VIKA-Flyt leverede uden sammenligning den bedste flytteoplevelse, jeg nogensinde har haft.

Med kun 2 timers varsel, på en søndag, stod Huseyin, Hasan og Lasse klar med to flyttebiler, én til selve flytningen og én til alt det, der skulle bortskaffes. De sørgede for al bortskaffelse og har samtidig opbevaret mit indbo, indtil jeg overtager mit nye hjem, hvilket gjorde hele processen ekstremt nem og overskuelig.

De arbejdede ekstremt effektivt, professionelt og med stor respekt for mine ejendele. Overblik, kommunikation og service var i absolut top, og prisen var helt fair.

En enestående indsats og mine varmeste anbefalinger.

25 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

VIKA flyt har været pålidelige

Jeg havde fornøjelsen af Huseyin og Hasan fra VIKA FLYT da jeg skulle flytte fra Sønderjylland til Sjælland. Super søde, sjove og ikke mindst professionelle og effektive. Selve VIKA flyt har været pålidelige og ydet god service. Stor anbefaling til hele virksomheden :-)

19 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.