Olen käyttänyt Vitaeprota nyt vajaan vuoden ja kokemukseni sen vaikutuksista ovat pelkästään hyviä. Seikkoihin, joihin sen vaikutusta markkinoitiin ovat täyttyneet. Toimitukset ovat tulleet ajall... Ver más
La empresa ha respondido
VitaePro Suomen asiakaspalvelu pelaa hyvin, vain kerran tilaukseni toimitus ei ollut sitä, mitä pyysin. Tilaukset toimitetaan suoraan postilaatikkoon, mikä on mielestäni helppo ja joustava tapa. Myös... Ver más
La empresa ha respondido
Olen syönyt VitaePro:ta nyt kuukausia ja olen huomannut kankeuden ainakin vähentyneen, aamuisin on helppo nousta vuoteesta, kun selkää ei kolota. Kapselit tulevat säännöllisesti postilaatikkoon ja las... Ver más
La empresa ha respondido
Laskut hukkuu sähköpostitulvaan. Minulle tulee NutraQ Oy:n nimellä kaikenlaisia muitakin tilauksia. Sähköpostin asiakohta ei kerro onko mainos, lasku ja mikä tuote tms. Sekoan teitin postitulvaan.... Ver más
Escrito por la empresa
Esterinportti 1, 00002, Helsinki, Finlandia
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
29.9.2022 ajalla. En suosittele. Hirveästi turhia aines osia vitamiineissa koko firmalla. Huono laatu. Meni satasen satsi roskiin vitamiineja, kun oli turhia ja luulin että on hyviä. Oksettaa koko vitaepro. Törkeää mainontaa myös joka tuubista telkasta esim. Kestotilaus vaikka mainostettaan kokeilu tuotteena. Vitamiini koktail nyt halvalla osta osta. 1/5

Respuesta de VitaePro Suomi
Olisin voinut tilata, mutta 9 euron sijasta koneenne tahtoikin 18 euroa - miksiköhän, mainoksessakin sanotaan että 9 euroa, ja samalla sivulla on tyoinen mainos 18 euroa, siis aloituspakkaukset ?
Terv. Paavo Siirama
tel. 0458454586

Respuesta de VitaePro Suomi
Ei ole arkoja ja kipeitä kohtia liikkuessa. Pirteys.

Respuesta de VitaePro Suomi
Tähän asti kaikki on mennyt niin kun on sovittu, vaihdoin lähetys välin pidemmäksi, sekin sopi

Respuesta de VitaePro Suomi
Tarjoukset ovat vain uusille asiakkaille ja hinta vanhoille asiakkaille on aivan liian kallis

Respuesta de VitaePro Suomi
Hei. Voisiko paketin lähettää aikaisemmin? Kun posti toimittaa kerkee pillerit loppu ennenkuin uusi on tullut aina tulee vähintään 5 pv katkos. Joten hyvä vaikutus jää saamatta. Tuote on muuten erittäin hyvä ja helpotaa nivelrikkoa mutta katkon aikana kipu kerkeää tulla takaisin.

Respuesta de VitaePro Suomi
Tuotteet todella toimii ja tulee kätevästi postiluukusta kotiin.

Respuesta de VitaePro Suomi
Ihan hyvät kokemukset muuten, mutta pidän tuotetta kalliina. Jokin 20€ / kk voisi olla sopiva hinta.

Respuesta de VitaePro Suomi
Polven yösärky väheni ja muutaman viikon Vitaepron syönnin jälkeen yösärky loppui. Kävely helpottui. Olen erittäin tyytyväinen vitaepro tuotteeseen.

Respuesta de VitaePro Suomi
Tätini suositteli vitaeprota mulle. Olen huomannut että se auttaa. Ei paikat kohota enää ja jaksaa paremmin.

Respuesta de VitaePro Suomi
Olen ollut ilman nyt 3kk ja äsken taas aloitin.
En osaa sanoa mitään, koska olin ilman nyt talvisaikasn joka muuten istun suurinosaa sisällä.

Respuesta de VitaePro Suomi
On hyvä niveliin ja ei väsyt niin paljon

lisäläh
etys ja lasku tulivat liian lyhyetllä viiveellä, oli vielä jäljellä entisiä

Respuesta de VitaePro Suomi
ASiallinen asiakaspalvelu nopea vataus kysymyksiin helppo saada apua jos tarvii hyvä tuote

Tuote hyvä siis toimii!
Eipä pahemmin nivelkipuja.
Todella ystävällinen asiakaspalvelu sekä toimituksen joustavuus jos haluaa hieman siirtää toimitusaikaa.

Respuesta de VitaePro Suomi
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.