Emailed them five times, to confirm which of their drinks were actually vegetarian, and never got a response. Very poor customer service.
Consulta las opiniones de los clientes
Bliver angrebet af folk som går indenfor mord på børn og etnisk udrensning mens firmaet står fast og derfor self. skal støttes. Det er ikke jødehad fordi man ikke går indenfor drab på børn og et... Ver más
Fantastisk god dryck men när jag hittade något äckligt på insidan av flaskan, och trots flera mail och meddelande på facebook får man inga svar. Det är så vidrigt och otroligt dålig kundservice att in... Ver más
Jeg er trofast Vitamin Well kunde. Jeg nyder deres produkter på farten, og det vil jeg blive ved med. At se de latterlige pinlige anmeldelser nedenfor, fordi en direktør er blevet fyret på et he... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vitamin Well is a Swedish company that develops, produces and markets vitamin- and mineral enriched beverages with a distinct function.
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service samt et personale som giver en, en ro i maven, når man er oppe og køre ☺️
Kan klart anbefales
Verdens bedste vitamindrik
Bedste vitamindrik, bedste service og bedste personale 👍🏽
Slukker tørsten og slukker hyklerne
Et firma, der har et moralsk kompas og moralsk ansvar over for sandheden. Vandet smager forrygende, og er det man trænger til efter at have hørt tv2 eller dr's "manglende" nyheds inslag.
10/10 må man bare sige
Nöjd kund
Älskar vitamin well!! De har dessutom den bästa servicen!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, der er ikke en finger at sætte på jer🦾✅
Fantastisk produkter og endnu mere…
Fantastisk produkter og endnu mere fantastisk service . Anbefalet 100%
En virksomhed som har etik og moral.
En virksomhed som har etik og moral på den rigtige side.
Tager et golbalt socialt ansvar, herunder menneskerettigheder.
Meget fint produkt.
God service og virkelig gode varer
God service og virkelig gode varer, kan helt klart anbefales!!!
**Fantastisk udvalg og kvalitet!**
**Fantastisk udvalg og kvalitet!**
Jeg har været en dedikeret kunde hos Vitamin Well i flere måneder nu, og jeg er fortsat imponeret over deres udvalg af velsmagende drikkevarer. Deres produkter er ikke blot velsmagende, men de tilbyder også et væld af vitaminer og mineraler, der giver mig ekstra energi i løbet af dagen. Leveringen har altid været hurtig og problemfri, hvilket gør hele købsoplevelsen enkel og bekvem. Jeg kan varmt anbefale Vitamin Well til alle, der leder efter sundere drikkealternativer.
smagsfulde varianter
De har virkelig mange smagsfulde varianter, prøv dem👍
Fantastisk oplevelse
Dejligt at en virksomhed viser…
Dejligt at en virksomhed viser samfundsmæssigt ansvar, og ikke tillader racisme
Fantastisk!!
gode kundeservice
gode kundeservice. perfektoplevelse. kan stærkt anbefales
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse, man bliver nærmest afhængig af jeres drink
De bedste vitamin drinks jeg længe har…
De bedste vitamin drinks jeg længe har smagt!
5 stjerner her fra 👍👍
La experiencia Trustpilot