Voordeligscheren.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ze vroegen me voor een productreview voor de Braun 30b scheerkop en messenblok, maar minder positieve reviews lijken niet geplaatst te worden. Dat neigt naar misleiding. Dus bij deze opnieuw mijn revi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ja wat kan ik zeggen .....laten we eens beginnen bij dit bedrijf: mooie producten goeie service en afspraak is afspraak korte levertijd en no nonsense. De producten liegen er niet om, altijd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk te bestellen en snel in huis, keurig verpakt. Wel aardig hoge verzendkosten, voor een brievenbus pakje. Het bestelde scheerblad werkt wel prima, goed "scherp" en doet zijn werk ook mooi stil... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de peluquería

Escrito por la empresa

Bij Voordeligscheren koopt u ★ Gillette / ★ Wilkinson scheermesjes, ★ Philips scheerkoppen, ★ Braun Scheerbladen en ★ Oral b / ★ Philips sonicare opzettandenborstels tot 40% goedkoper dan in de winkel.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

132 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Matige ervaring en beoordeling site

Gisteren besteld, vandaag in huis. Wordt waargemaakt.
Verder is de site niet echt klantvriendelijk. Geen echte bedrijfsnaam en alleen een chat mogelijk. Geen telefoonnummer. Adresgegevens?
Moest een nieuwe scheerkop voor Braun 5 hebben. Niet te vinden door de veelheid van typen.
Heb daardoor verkeerde besteld.

31 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Producten niet geleverd

Producten nniet geleverd. de chatbot verwijst me naar de vervoerder. waardeloos. Ik betaal verzendkosten en verwacht dat zij dit voor me oplossen als het aan hun kant misgaat.

30 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn man gebruikt nog altijd de…

Mijn man gebruikt nog altijd de Gillette G2. Deze zijn bijna nergens meer aan te komen, maar gelukkig bij Voordelig scheren wel. Mooie prijs en lekker snel geleverd. Bij voordelig scheren is zoveel keuze qua scheermesjes,kwasten,etcetera
teveel om op te noemen.
Ik kan iedereen aanbevelen eens bij Voordelig scheren naar de website te gaan, moet heel gek zijn als je daar niet vind wat je zoekt.
Zeer tevreden klant.👍

30 de marzo de 2026

Bezorging goed

Bezorging goed. Maar kan product niet gebruiken omdat ik na het opvolgen instructies de lijm van de tanden oploste
En het hierdoor niet bleef zitten
Ook zijn de kunstanden keihard. Waardeloos product

5 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters

Oplichters. Adverteren met scheermesjes nieuwe technologie van Gillette Mach 3 Turbo die langer meegaan en dan mesjes oude technologie leveren. Reactie op lacht dat de afbeelding kan afwijken en dat ik ze mag retourneren. Maar wel zelf de verzendkosten moet betalen.

9 de marzo de 2026
Logotipo de Voordeligscheren.nl

Respuesta de Voordeligscheren.nl

Uw beschuldiging dat wij “oplichters” zouden zijn, vinden wij een zeer zware en onterechte kwalificatie. U heeft simpelweg de Gillette Mach3 Turbo scheermesjes ontvangen die u ook heeft besteld.

Op de productpagina staan meerdere afbeeldingen van het product. Zoals bij veel webshops wordt ook duidelijk vermeld dat verpakkingen of afbeeldingen licht kunnen afwijken, bijvoorbeeld door wijzigingen van de fabrikant. Dat betekent echter niet dat het om een ander product gaat – u heeft gewoon de Mach3 Turbo mesjes ontvangen.

Daarnaast bieden wij klanten altijd de mogelijkheid om een product te retourneren als het niet naar wens is. Wij vragen klanten alleen om zelf de retourzending te verzorgen. Dit doen wij bewust zodat wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Veel webshops verwerken retourkosten namelijk al in hun verkoopprijs, waardoor alle klanten indirect meebetalen.

Het direct bestempelen van een webshop als “oplichters” terwijl u gewoon het juiste product heeft ontvangen en de mogelijkheid heeft om te retourneren, vinden wij dan ook niet terecht.

Mocht u alsnog gebruik willen maken van de retourmogelijkheid, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Op 26 februari een bestelling voor 3…

Op 26 februari een bestelling voor 3 artikelen geplaatst en betaald. Tot op heden nog steeds geen bestelbevestiging gezien. Ook op mails en chats wordt niet gereageerd. Niet telefonisch bereikbaar. Tot nog toe zeer ontevreden.

26 de febrero de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.