Voordeligscheren.nl Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ze vroegen me voor een productreview voor de Braun 30b scheerkop en messenblok, maar minder positieve reviews lijken niet geplaatst te worden. Dat neigt naar misleiding. Dus bij deze opnieuw mijn revi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn man gebruikt nog altijd de Gillette G2. Deze zijn bijna nergens meer aan te komen, maar gelukkig bij Voordelig scheren wel. Mooie prijs en lekker snel geleverd. Bij voordelig scheren is zoveel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ja wat kan ik zeggen .....laten we eens beginnen bij dit bedrijf: mooie producten goeie service en afspraak is afspraak korte levertijd en no nonsense. De producten liegen er niet om, altijd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk te bestellen en snel in huis, keurig verpakt. Wel aardig hoge verzendkosten, voor een brievenbus pakje. Het bestelde scheerblad werkt wel prima, goed "scherp" en doet zijn werk ook mooi stil... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de peluquería

Escrito por la empresa

Bij Voordeligscheren koopt u ★ Gillette / ★ Wilkinson scheermesjes, ★ Philips scheerkoppen, ★ Braun Scheerbladen en ★ Oral b / ★ Philips sonicare opzettandenborstels tot 40% goedkoper dan in de winkel.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 21% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

132 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

VERKEERD BESTELD,GELDWEG

Ik ben al meer dan 10 Jr klant bij voordelig scheren, nu in MEI jl verkeerd bestelde kop met label teruggestuurd inmiddels 5xmails gestuurd maar GEEN ,GELD retour , we hebben de retourzendingen uitbesteed aan een extern bedrijf krijg ik nu te horen, en zij hebben mijn pakketje Niet ontvangen zeggen ze, dus ik krijg mijn geld NIET TERUG, zo kan ik het ookwel. PAS DUS OP MET DEZE FIRMA, AANGETEND VERSTUREN DUS VERKEERD BESTELD GELD WEG

12 de mayo de 2025

Chapeau

De website is zeer gebruiksvriendelijk en geeft overzichtelijke informatie gedurende het bestelproces.
Snelle levering en goede informatie over het aflevertraject.

16 de agosto de 2025

De set paste niet op mijn Philip 9000

De set paste niet op mijn Philip 9000 . Toen de koppen alleen overgezet echter de mesjes sneden niet maar trokken de haren er haast uit. Wel gereageerd naar voordelig scheren , zonder resultaat. In Noorwegen een nieuw setje voor 8 kronen (ruim 6 euro) die het perfect doen (tot nu toe) .

2 de julio de 2025

Venus smooth

Snelle levering. Goede aanbiedingen. Ervaring met de mesjes moet ik nog ondervinden. Was wel heel anders verpakt als dat ik t bijvoorbeeld bij een drogisterij keten zou hebben gekocht

1 de agosto de 2025

BTW scam

Al sinds lange tijd klant voor scheerspul. Zo nu en dan koopt mijn vrouw dit soort artikelen in de winkel,; ik zelf hier bij voordelig scheren. Een routine wat ik achteloos doe.
En hier schuilt de crux !!!
Doordat artikel & prijs op sitepagina mijn leidraad zijn, heb ik kennelijk ook in het verleden niet door gehad dat ik min of meer ben belazerd!!! Hoe dan:
Als je in de betaalmodus ben komt er uit het niets een extra kostenpost bij - de B T W !!!!!
Voila, alle voordeel t.o.v. reguliere retail foetsie !
Ik heb nergens, wat m.i. VERPLICHT is, een groot-letterige waarschuwing gezien. Op iedere pagina dus ook op de separate productpagina had dit vermeld moeten zijn.
Naar eer en geweten deze review.
Ondernemers kunnen en mogen er niet mee wegkomen dat " ergens " op de site e.e.a. hieromtrent vermeld is.
Het hoort GROOT op iedere pagina te zien zijn.
My 2 cnts

28 de julio de 2025
Logotipo de Voordeligscheren.nl

Respuesta de Voordeligscheren.nl

Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw. Dat is wettelijk verplicht en vanzelfsprekend voor consumentenwebshops in Nederland.

Als u dat na al die tijd nog steeds niet heeft gezien, ligt het probleem niet bij ons, maar bij uw eigen oplettendheid. We vermelden het op elke productpagina én in de algemene informatie. Het verwijt dat er sprake is van "oplichting" is dan ook volkomen misplaatst.

Soms zijn we verbaasd hoe mensen zulke basale zaken kunnen missen zeker als ze zichzelf "lange tijd klant" noemen.

Team VoordeligScheren.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze doen hun naam eer aan

De benodigde spullen zijn gemakkelijk te vinden en zijn daadwerkelijk voordelig.
Een soepele bestelprocedure en vlot verstuurd.
Wederom een prima ervaring.

25 de julio de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.