Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har været hos Limitless flere gange og har det sjovt hver gang. Dog var der problemer med lyden denne gang, så derfor et lille minus herfra. Vi kunne fx høre lyden fra andre spillere, der ikke var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig sjovt. Vi havde 25 min's spil og skal helt klart have mere tid næste gang. Fine lokaler, god ro på en søndag og rigtig god service fra personalet. Dog jammede den ene controller under spillet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit andet besøg og det var igen en super oplevelse. Har prøvet andre steder men synes Limitless har været bedst. Et godt og varieret udvalg af spil! Hyggelig atmosfære og central beliggenhed. Guttern... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var blevet anbefalet Limitless VR af bekendte og bookede nemt online tid til et besøg (guld pakke) med to venner. Ingen af os havde erfaring med hverken VR eller pc-spil. Venlig modtagelse i gode cent... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento
  2. Café

Escrito por la empresa

Limitless Virtual Reality er Danmarks – og Nordens – førende virtual reality-café. Hos os får du en unik og utrolig indlevende VR-oplevelse ud over det sædvanlige. Så tag vennerne eller veninderne med under armen, til en uforglemmelig oplevelse! Vi byder på de fedeste VR-oplevelser i København

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God oplevelse

Det var så fedt. Hele oplevelsen var super. Vi fik hjælp til at komme i gang. Personalet var virkelig venligt og hjælpsomt. Spillene var sjove og der var gode introduktioner til dem. Facelifterne var i orden. Der var generelt kun gode ting at sige om hele oplevelsen.

3 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super sjov aften med kollegerne

Super sjov aften med kollegerne. Underholdning i stor stil hvor vi spillede "Propagation TOP SQUAD" og "Ragnarock" - sjovt at høre hinandens reaktioner og udbrud igennem spillene. Bestemt ikke sidste gang vi gør det.

21 de enero de 2025

En sjov oplevelse

En sjov oplevelse for hele familien. Min mand og jeg havde inviteret vores børn på 17-24 år med til en VR-oplevelse i Nørrgade. Zombierne blev dog for meget for vores datter 17 år, der måtte forlade spillet undervejs.
God introduktion før spillet, og fin hjælp undervejs, da jeg var løbet ind i en blindgyde og ikke kunne komme videre.
Næste gang prøver vi Elven Assassin spillet.

18 de enero de 2025

Good for small parties

We were a party of 4, playing two games over an hour. We started with a middle-earth bow&arrow game as a warm up and then moved on to a more serious zombie-killing game. Both were well explained and easy enough to play. It was great that the headsets had mics so you talk to each other as well. Great activity for 3-6 people!

17 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med sjove spil

Rigtig god oplevelse med sjove spil at spille mod eller sammen om. Vi var 5 afsted og oplevede udfordringer ved en af standeren hvor vi gerne vil have haft lidt mere hjælp fra personalet under vejs, da en time gå rigtig hurtig når man er i den virtuelle verden.

7 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg/vi havde desværre en rigtig dårlig…

Jeg/vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse. Briller måtte skiftes ud undervejs, joystick måtte også skiftes ud. Grafikken hakkede og spillene var i forhold til nutidensmuligheder utrolig gamle og af dårlig grafik.

Personalet var dog yderst behjælpelig med at prøve at fikse situationen og hjælp til så meget som de kunne.

Dette ændrer dog ikke på at det var en meget skuffende oplevelse. Jeg havde en forventning om at når man købte sig ind på et professionelt sted ville man også få en ekstraordinær oplevelse det var desværre ikke tilfældet

30 de noviembre de 2024

Truly a lot of fun

The experience is truly a lot of fun. You can pick from many different games but my favourite is definitely Elven Assassin - a must try ;)

23 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.