Jeg skrev direkte for at høre om man kunne købe løs dele til et af deres brusebadsæt, da der efter 2 år var komme et lille hul i røret. Januar 2023 Efter en dag fik jeg mail fra dem om jeg ku... Ver más
La empresa ha respondido
Grebet på vores flere år gamle Adora armatur gik i stykker, og en opringning til VVS-Trading løste problemet. De oplyste at de ikke kunne sælge den nye del, men at de ville sende delen til os uden ber... Ver más
La empresa ha respondido
Virkelig god service! Havde købt 2 ventilatorer med varmegenvinding ved wattoo. Beskrivelsen til varen sagde at ventilatorne kunne køre på nat tilstand, hvilket de ikke kunne. Og det var vigtigt,... Ver más
La empresa ha respondido
VVS-Trading er en traditionsrig virksomhed, som har mange års erfaring i handel med VVS artikler. Firmaet VVS-Trading tog sin begyndelse midt i 1970erne med et beskedent sortiment til gør-det-selv manden. Ambitionerne rakte videre, og da firmaet skiftede ejer i 1984, var det med det klare mål, at få et bredere sortiment, en hurtigere pakketeknik og fokus på at opbygge sine egne brands. Via hårdt arbejde og en stor portion ydmyghed er vores brands: Target, Geyser, og ADORA i dag anerkendte brands hos forbrugerne såvel som hos de professionelle håndværkere. Kombinationen af et højteknologiske lager på 6000 m2 og 5400 lagerførte produkter sammensat med en effektiv logistik, gør at VVS-Trading i dag er Danmarks største udbyder af VVS artikler til gør-det-selv branchen.
Ellegårdvej 30, 6400, Sønderborg, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god service og hurtig levering af reservedel til vores køkken armatur. Kan klart anbefale dette firma👍🏻
1. Defekt vandhane
2. Send e-mail med billede
3. Reservedele klar
Det kan ikke gøres bedre og nemmere. Simpelthen perfekt service.
Efter 5 år med et Adora bruserarmatur købt i Silvan med 10 års drypgaranti, så drypppede det ret meget. Henvendte mig til importøren VVS Trading, sendte en kopi af kassebonen og fik straks tilsendt en ny haneenhed, som jeg skiftede.
Har netop købt endnu et Adora armatur pga af denne positive oplevelse.
Købte i Silvan Den 6/1-2015 et Adora køkkenarmatur flot indpakning og 10 års garanti. Den 29/7-2016 bliver det utæt der løber vand ud fra, hvor hanen drejer. Demonterer armarturet, tager det med til silvan, med kvittering, de ringer til firmaet, og får at vide, at det er en sliddel, det dækker garantien ikke, men de kan bestille en ny pakning,koster 50,00 Kr Den flinke dame i Silvan siger at de betaler pakningen og deres vvs mand reparerer vandhanen når pakningen kommer..Jeg må så tage hjem og montere vandhanen igen, og når pakningen dukker op, kan jeg begynde forfra.
Holder pakningen i et køkkenarmatur til 500,00 Kr ikke i 2 år og garantien ikke dækker, så vil jeg næste gang finde en billigere armatur eller et andet firma der er mere troværdig.
Venlig Hilsen Jens Pedersen
Jeg har for 3 år siden købt et Adora sensor armatur. Det er nu i stykker, så vandet ikke slukker. Jeg skrev til vvs trading og spurgte om jeg kunne lave det eller jeg burde udskifte. De svarede straks, at hvis jeg sendte en mail med kvitteringen ville de sende reservedele. Min kvittering var bortkommet men alligevel sender de dele jeg selv kan skifte. Tak tak tak
I maj 2005 købte jeg et Adora bruser armatur med keramiske pakninger og 10 års dryp garanti. Omkring Jul 2014 begyndte armaturet at dryppe, og kort tid efter, regulært at løbe. Jeg sprang detailledet over og prøvede mit held direkte hos VVS Trading, til hvem jeg fremsendte købs kvitteringen. Til min store overraskelse (og glæde) blev min henvendelse besvaret på en helligdag med lovning om at en ny reguleringsindsats ville blive tilsendt omkostningsfrit. Jeg har siden monteret regulatoren, og armaturet virker igen fint.
I Silvan købte jeg for et stykke tid siden et Adora et-grebsbatteri med udtrækstud til mit køkken. Jeg fik det monteret af vvs-mand. Desværre er hullet så lille i slangen i udtrækstuden, at vandet dårligt kan passere. Det betyder, at der kun kommer en lille, tynd stråle ud af hanen.
Jeg tænkte, at VVS Trading, der står for salg og design af Adora i Danmark, nok havde prøvet det problem før, så jeg skrev og spurgte, om der var en nem løsning. Jeg fik at vide, at jeg kunne prøve at skrue en kontraventil ud i tuden og længere nede i systemet. Tuden havde jeg allerede stort set afmonteret, uden at det gjorde en forskel. Den anden ventil kunne jeg ikke finde.
VVS Trading tilbød også at sende en ny slange og betale for en times vvs-mand til at udskifte slangen. Desværre var hullet i slangen akkurat lige så lille som i den gamle slange. Hvorefter VVS Trading sendte mig tilbage til Silvan, hvor jeg købte vandhanen.
Jeg har nu investeret i en ny hane og endnu en vvs-mand til at afmontere Adora-hanen og sætte en ny på. Udgifterne til vvs-mand kommer jeg til selv at afholde begge gange, fordi Silvan ifølge købeloven ikke har pligt til at betale for den type udgifter, selvom hanen ikke dur. Hvis jeg til gengæld havde købt armatur direkte fra vvs-mand, havde jeg kunnet klage og få alle udgifter dækket. Det har jeg så gjort nu og glæder mig over atter at have vand i mit køkken.
Så godt råd: Lad være med at købe et Adora et-grebsbatteri med udtrækstud til køkken.
Skrev til firmaet og spurgte om det var muligt bare at købe selve låget til en Adora affaldsspand, da det var gået i stykker.
Svaret var, at jeg ville få et nyt låg leveret til min adr. HELT UDEN BEREGNING.
Jeg syntes det er utrolig god kundeservice - mange mange tak.
PS Det skal bemærkes at affaldsspanden var over 1 år gammel og ikke engang købt hos VVS-Trading.
Købt Geyser køkkenarmatur med 5 års dryp garanti, det begynte at dryppe efter et ½år ud af den varme ventil,
Forhandler kontaktede VVS-Trading, som hurtigt sendte ikke 1 men 2 nye ventiler, altså både en varm og kold ventil.
Det er en god service :-))
Johnny M Larsen
Más información sobre otros tipos de reseñas.