Warmbat Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had laatst mijn 1ste paar warmbats gekocht ik ben er super tevreden mee, de kwaliteit van het wol en het materiaal aan de buitenkant voelt echt goed.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Warmbat sloffen draag ik al vele jaren met plezier en probleemloos (>7 paar!). In maat 40 omdat ze zo gevuld zijn met wol. Daarna past de maat perfect. Zijn ze warm. Fantastisch. Recent in het... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

3x schoenen online besteld. 1x was de achterkant beschadigd. Tweede keer kreeg ik 2 verschillende modellen thuisgestuurd. Dus drie keer moeten bestellen, had ik beter naar de winkel kunnen gaan. Zeer... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als je op zoek bent naar comfortabele en warme pantoffels, zoek dan niet langer want de pantoffels van Warmbat zijn echt fantastisch voor zowel dames als heren. De pantoffels zijn van binnen heerlijk... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zool los

Een heerlijke winterlaars gekocht met wol vanbinnen maar de zool begon na minder dan twee maanden los te laten. Heb ze maar zelden gedragen. Dat is een dure grap. Heb ze naar de schoenmaker gebracht, hopelijk kan die er iets van maken.... de buitenkant van de schoen is ook geen leer trouwens, wat wel beweerd werd.

Update: op aanraden van Petra van de klantenservice contact opgenomen met Zalando (waar de schoenen gekocht zijn). Krijg de helft van de aankoopsom sowieso terug. Als ik de schoenen terug stuur krijg ik 100% terug. De laarzen waren al bij de schoenmaker dus laat ze eerst lijmen. Even afwachten of dat eenmalig is of dat het voor eeuwig lijmen blijft.......

9 de enero de 2024

Respuesta de Warmbat

Wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met onze Warmbats. De garantie op onze home-shoe is over het algemeen inderdaad 6 maanden. Maar er zijn uitzonderingen. Wil je ons het ordernummer + enkele foto's van de klacht delen?
Ik kijk graag even met je mee.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beroerde prijs/kwaliteit verhouding

Al na een draagperiode van enkele maanden af en toe aan, bleek de zool niet echt sterk. Er viel ook een vierkant stuk uit een zool. Ik maakte foto's en mailde Warmbat. Ik werd direct doorverwezen naar Schuurman schoenen waar ik ze had aangeschaft. De "garantie" loopt via de verkoper luidde het verhaal. Die verkoper reageert met de mededeling dat de garantie van +/- 6 maanden is verlopen. Kortom dramatische kwaliteit. €80,= voor een paar avondjes pantoffels. Inmiddels door de afdeling aftersales benaderd en de klacht is zeer correct opgepakt. Dat spreekt uiteraard in het voordeel van Warmbat als merk

15 de diciembre de 2023

Respuesta de Warmbat

Beste Ton, wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met onze Warmbats. De garantie op onze homeshoe is over het algemeen inderdaad 6 maanden. Maar er zijn uitzonderingen. Ik neem dmv een prive berichtje contact met mij opnemen? Wellicht kunnen we een oplossing bieden samen met Schuurman. Ik kijk uit naar je reactie.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fijne pantoffel met natuurlijke…

Fijne pantoffel met natuurlijke producten. Ook ik draag de sloffen alleen in de winter als het echt koud is. Mijn vorige lookalike van een grote keten deed ik 3 seizoenen mee. Met deze (4x) de prijs verwacht ik iets meer. Nu begin 3e seizoen scheurt de zool over de hele breedte.
Blijkt niet repareerbaar😟😢
Eigenlijk een teleurstelling, ik ben zuinig op mijn spullen, wat mij betreft geen 2e paar meer.

23 de diciembre de 2023

Respuesta de Warmbat

Dank je wel voor het delen van je ervaring met onze pantoffels. We waarderen je feedback en betreuren het dat je niet tevreden bent met het product.

We begrijpen dat de levensduur van de pantoffels voor jou niet aan de verwachtingen heeft voldaan, ondanks het feit dat je ze alleen in de winter draagt.

Vervelend om te horen dat de zool na slechts twee seizoenen begint te scheuren en niet repareerbaar blijkt te zijn. Om dit goed te kunnen beoordelen wil ik je vragen enkele foto's aan ons te sturen van de pantoffels? We zullen dit specifieke geval intern onderzoeken.

Slechte prijs/kwaliteit sloffen

Ik had gehoopt jaren met deze sloffen te kunnen doen, maar na 1 winter liet de zool al los. Ik lees hier dat dit een veelvoorkomend probleem is. Voor deze prijs had ik veel meer kwaliteit verwacht. Uiteindelijk is het goedkoper om iedere winter een paar goedkope sloffen te kopen.

18 de diciembre de 2023

Update Warmbat 21 december 2023,

Goedemiddag Kirsten,

Je gaf aan de pantoffels bij een van onze retailers te hebben gekocht. Ik heb je daarom doorverwezen naar hen. Ik alle gevallen verloopt het eerste contact altijd via de partij waar de pantoffel is gekocht. Ik neem binnenkort contact met je op om te checken of het is opgelost.

----------
Goedemorgen Kirsten,

Ik zie dat je via meerdere kanalen een beoordeling voor ons hebt achtergelaten. Hieronder nogmaals mijn eerder verzonden bericht aan jou. Ik kijk uit naar je reactie.

Groeten,
Petra

"Wat vervelend dat de zool heeft losgelaten. Dat zou niet mogen bij normaal gebruik. Waar en wanneer heb je pantoffels gekocht? Heb je voor ons eventueel een ordernummer?

Ik hoor je graag.

Petra"

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Warmbat service

Nadat ik door de verkoper niet geholpen werd met mijn klacht via dit medium in contact gekomen met Petra, deze heeft mijn klacht serieus genomen en keurig opgelost!

7 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik pakte mijn Warmbat sloffen uit…

Ook ik pakte mijn Warmbat sloffen uit de kast…
En tot mijn schrik is de zijkant van de zool helemaal los gelaten.
Erg jammer voor zulke dure sloffen.
Hoop voor een oplossing want dit paar kan niet meer gedragen worden!

16 de noviembre de 2023

Update vanuit Warmbat 14-12-23
Goedemorgen Monique,
Helaas heb ik tot op heden nog geen reactie van je mogen ontvangen. Wil je ons voorzien van het ordernummer en eventueel wat foto's meesturen waarop de klacht goed zichtbaar is?
Bedankt voor de medewerking.

Goedemorgen Monique,

Wat vervelend dat de zool is losgekomen. Dat zou niet mogen. Ik heb je vorige week om meer informatie gevraagd maar dit helaas nog niet ontvangen. Zou je mij het ordernummer willen doorsturen? Ik kijk graag even met je mee.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

slechte holle zolen

2022 warmbat heren pantoffels gekocht en heb die alleen in de winter maanden gedragen ,nu weer uit de kast gehaald en zijn weer ingebruik maar wat blijkt dat de hole wafeltjeszool gaat voelen onder je voeten . ze zijn lekker warm maar de hole zool is zeer slecht .jammer

20 de octubre de 2023

Respuesta de Warmbat

Helaas heb ik nog geen documentatie ontvangen. Wij kunnen nu geen oplossing bieden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik heb slechte ervaringen met de pantoffels van Warmbat.

Ook ik heb slechte ervaringen met de pantoffels van Warmbat. In juni vorig jaar aangeschaft en pas rond november gaan dragen. Zolen laten nu al los en ook de stiksels aan de bovenzijde lieten al snel het loodje. Dit was mijn tweede paar, het eerste had dezelfde klachten. Voor mij geen pantoffels meer van Warmbat ondanks de luxe uitstraling. Slechte kwaliteit, helaas heb ik er geen bon meer van, was ook een pinbetaling destijds,

6 de febrero de 2023

Respuesta de Warmbat

Allereerst excuus voor de late reactie. Wij werken samen met een ander platform om onze klantenservice te verbeteren en onze pantoffels te beoordelen. Wij hadden geen weet van uw reactie.

Wat vervelend om te horen dat u niet lang plezier heeft gehad van de pantoffels. U kunt contact met ons opnemen via www.warmbat.nl. Wellicht dat wij u nog ergens in tegemoet kunnen komen.

Binnen 1 maand kapot

Binnen 1 maand kapot. Zolen scheuren op aanhechtnaad.
Is het tweede paar al waar dit mee gebeurd.
Weg deze rommel. Ziet er alleen maar warm uit. Maar daar blijft het bij.

13 de enero de 2023

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zolen helemaal open gescheurd na 1 winter dragen, zeer slechte kwaliteit!

Bij de prijs, het materiaal en het verhaal dat Warmbat online presenteren, verwacht ik niet dat de zolen zo snel kapot scheuren en dat je de sloffen maar 1 winter kunt gebruiken en dan weg kunt gooien. Zonde van het geld, zonde van het leer en zonde van het wol. Kortom waar is in deze de duurzaamheid waarvan zij zeggen dat zij dat hoog in het vaandel hebben?

Het is een ondeugdelijk product en nadat ik contact met hen had gezocht ( inclusief foto's) geven zij aan dat ik de sloffen intensief heb gebruikt en daarom 40% korting krijg op een nieuw paar. Ik vind dat echt een schande en hiermee verschuiven ze de verantwoordelijkheid van hun eigen product.

Zelfs al zou ik 24 uur op de sloffen in huis lopen zelfs dan zouden ze het na 1 jaar toch nog steeds moeten doen lijkt me? ( Ter info: Ik heb ze enkel 1 winter aan gehad en de zolen zijn echt helemaal van links naar rechts open gescheurd)

Zeer slechte kwaliteit van de zolen en dat is heel erg jammer want de slof zelf is van Merino wol en het leer is ook sterk. Zonde zonde zonde

6 de diciembre de 2022

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een miskoop deze dure warmbat pantoffels

Wat een miskoop deze dure pantoffels. Vorig jaar voor kerst gekocht 3 maanden gedragen in de winter, zomerdag niet uiteraard pak je ze in november weer blijkt dus dat de zool onder de hiel kapot is aan beide zijden, verkoper doet niks geeft maar 6 maanden garantie en Warmbat zelf ook niet! Echt zou ze nooit meer kopen, goedkopen van bv €20 gaan langer mee dan deze dure en nog geen service ook, jaar is toch wel een minimum voor een artikel dat je niet een jaar rond draagt!

30 de noviembre de 2022

Slechte kwaliteit!

Slechte kwaliteit. Handschoenen gekocht van dit merk. 60 euro hiervoor betaald. Na korte tijd lieten de stiknaden al los.

20 de noviembre de 2022

Respuesta de Warmbat

Wat vervelend om te horen dat u niet lang plezier heeft gehad van de handschoenen. U kunt contact met ons opnemen via petra@fros.nl. Wellicht dat wij u nog ergens in tegemoet kunnen komen.

Team Warmbat

8 consejos para escribir buenas reseñas.