3,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Groter contrast kon echt niet bol.com

Het contrast tussen 2 bol.com bezorgingen op 1 dag kon niet groter , PostNL Xtra Home wat echt te triest voor woorden is . Naar wasalogics / Dynalogic 2 keurige beleefde jongens in bedrijfskleding die nergens een punt van maken en netjes zoals afgesproken het oude apparaat meenemen.

31 de marzo de 2026

Goede service en nette levering

Goede service en nette levering
Mijn stalendeur is keurig geleverd door vrachtwagenchauffeur Leo. Vooraf netjes gebeld met Wasalogics om de levering af te stemmen. Er werd een duidelijke prijsafspraak gemaakt en ik ontving een track & trace-code, zodat ik de levering goed kon volgen. Alles verliep volgens afspraak zeer tevreden over de service!

29 de septiembre de 2025

trap niet in dit bedrijf

trap niet in dit bedrijf
oplichters speciale sloten op bus laten plaatsen 500 euro lichter.
3 dagen met mensen mee rijden niet betaald, 2 dagen werken en
van hot naar her laten rijden,betalen ho maar
andere route in een x te laat terug.
Melding maandag geen werk voor je je hoort van mij morgen 4 weken verder niets meer gehoord

geen geld gekregen .
wart een waardeloos bedrijf .
Trap er niet in .
Gewaarschuwd mens teld voor 2

14 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ga niet in zee met WASA logics

1 ster is eigenlijk al te veel voor dit bedrijf. Ik raad absoluut niemand aan zaken te doen met Said Alemi. Betalingen worden nooit optijd gedaan, er wordt standaard iedere maand minimaal een bedrag van 500 euro van je factuur afgetrokken in verband met zogenaamde schade. Contractueel staat nergens vastgelegd dat deze bedragen bij schade van je factuur afgehaald worden. De communicatie met Said is alles behalve goed. Hij is respectloos en onbetrouwbaar. Jammer dat hij besluit op deze manier zaken te doen en geld te verdienen op de rug van hardwerkende ondernemers. PAS OP AUB !!

1 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Georganiseerd en gestructureerd bedrijf!

Als zzp-koerier werk ik nu al een tijdje voor Wasa Logics, en ik ben zeer tevreden over de samenwerking. Vanaf dag één werd ik netjes en professioneel behandeld. De communicatie is duidelijk, de planning is strak geregeld en de uitbetalingen zijn altijd op tijd – iets wat je als zelfstandige echt waardeert.

Wat ik vooral prettig vind, is dat er bij Wasa Logics wederzijds respect is. Je bent geen "nummertje", maar een serieuze partner in het geheel. Ze houden rekening met je beschikbaarheid en denken mee als er iets speelt.

De opdrachten zijn gevarieerd en goed georganiseerd, en als er een keer iets verandert onderweg, zijn ze goed bereikbaar en oplossingsgericht.

12 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

zijn oplichters en komen hun afspraak…

zijn oplichters en komen hun afspraak niet na.
ze laten je kaar hard werken voor weinig ze proberen altijd van je tijd te profiteren
je werkt 12 uur en je krijgt 9 uur betaald
laden en lossen tijd zijn niet betaald terwijl je aan het werken ben.

aan het einde van die verhalen betlaen ze je laatste factuur nooit en proberen ze slim te zijn .

mensen trap nooit in en nooit in de zee gaan met zo bedrijf

17 de enero de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.